Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8649385 4335299

25 l mugursoma “Urban”, melna/atstarojoša

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / MELNA
  • ZILA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda radīja šo 25 l mugursomu “Urban” ar atloku, lai palīdzētu sportistiem pārvietoties pilsētā, komfortu uzlabojot ar polsterētām plecu siksnām.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējamas siksnas, ko var pielāgot jūsu augumam.

Ūdeni atgrūdošs

Ūdensnecaurlaidīgs audums, kas aizsargā jūsu piederumus pret laika apstākļiem.

Izturība

Audums lieliski iztur ikdienas lietošanu.

Tilpums

Regulējama ietilpība 25–28 l.Rokas bagāžas izmērs. Izmēri = 48 x 31 x 18 cm

Vairāki nodalījumi

8 kabatas, tostarp 3 galvenie nodalījumi.

Nēsāšanas komforts

Papildu komfortam plecu siksna un aizmugures polsterējums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Mūs produktu dizaina speciālisti, kas paši spēlē futbolu, izstrādāja mugursomu “Urban” ar atloku sportistiem, kam ir jāpārvietojas pilsētā (ar sabiedrisko transportu, velosipēdu, autobusu, metro u. c.). Tas ir labi izstrādāts somas modelis ar daudziem nodalījumiem, kas ietver atsevišķu nodalījumu maziem personīgajiem piederumiem. Jums patiks tās modernais izskats, ērtais modelis un siksnas, kuras var regulēt atbilstoši jūsu augumam.

25 l mugursomas “Urban” iekšpusē

Šai somai ir 8 kabatas, kas sniedz iespēju nodalīt sporta piederumus no darba lietām: viena kabata apaviem, viena apģērbam, viena piederumiem, viena dvielim, viena datoram, viena personiskajām lietām un divas ūdens pudelēm

Ērta soma

Izstrādājot šo somu, mēs vēlējāmies paturēt nodalījumus, kas ļauj gudri paslēpt un aizsargāt personīgos piederumus, it īpaši nēsājot to sabiedriskajā transportā.

Rokas bagāža.

Šī soma atbilst IATA standartu prasībām, un to var lietot kā pārnēsājamu somu, ceļojot ar lidmašīnu. Mēs tomēr iesakām pārbaudīt savā lidsabiedrībā aktuālos izmēra un svara ierobežojumus.

Testi laboratorijā

Šai mugursomai ir veikti vairāki testi: ūdens atgrūšanas, novalkāšanās, krāsas zaudēšanas un izturības nēsāšanas laikā testi. Lai nodrošinātu mūsu kvalitātes standartu ievērošanu visā izstrādes procesā, šie testi ir veikti dažādās laboratorijās.

Ar ko “Urban” sporta somu klāsts ir īpašs?

Tā kā ne visi uz sporta zāli braucam ar automašīnu, dažkārt sporta apģērbs un citas nepieciešamās lietas ir jāpārvieto vienā somā. Tādēļ mūsu komanda radīja mūsu mugursomu “Urban” līniju, kas ir veidota lietošanai dažādos pārvietošanās veidos neatkarīgi no maršruta garuma. Mūsu kolekcijā ietilpst katrs pārnēsāšanas veids, lai piemērotos sportistu un ceļotāju vajadzībām, gan neregulārām, gan ikdienas pārvietošanās vajadzībām.

Izmēri un svars.

Somas izmēri: 48 x 31 x 18 cm

Soma sver 760 g

Dokumentu/klēpjdatora kabatas izmēri ir 37,5 x 30 cm

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, tumšā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon mūsu produktu izturība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ veicam daudzus testus laukumā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir kārtīgi piemēroti tiem paredzētajam mērķim, kā arī daudzus testus laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu izturību laika gaitā. Starp tiem raušanas testos tiek testēta produkta izturība pret svaru (tiek atkārtoti līdz 10 000 cikliem), vilkšanas testā tiek testēta paša auduma un montāžas izturība.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas vienība? Kipsta sertifikācijas vienība ir komanda, kas ir veidota no kvalificētiem lauka izmēģinājumu inženieriem, kas ir pazīstama ar tālāk norādīto: Specifisku protokolu un testu ieviešana, kas saistīta ar produktu lietošanu | Kvalificētu testētāju ar atbilstošu produkta funkcijas novērtēšanas līmeni piesaistīšana | Rezultātu objektīva analīze, izmantojot statistikas rīkus.

Videoklipi