Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Ceļojumu somu Essential ar 105 litru ietilpību mēs radījām, lai padarītu ceļošanu vēl vienkāršāku. Tās lielais tilpums padara to par neaizstājamu ceļabiedru.

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Kabata un kartes kontaktinformācijai.

Izturība

Testēta laboratorijā: izturība pret slodzi (raušanas tests) un intensīvu ripināšanu.

Tilpums

105 litru ietilpība. Izmēri = 75x39x36 cm.

Vairāki nodalījumi

4 nodalījumi (2 galvenie nodalījumi un 2 mazāki).

Satura aizsardzība

Rāvējslēdzējiem var pievienot slēdzenes, lai pasargātu mantas.

Satura ventilācija

Ventilācijas actiņas apavu kabatas vēdināšanai.

Stabilitāte

Stingrais rāmis notur somu vertikāli.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Tā kā liela sporta inventāra apjoma transportēšanai ir nepieciešama noteikta organizācija, mēs somu Essential izveidojām ar vairākiem parocīgiem nodalījumiem. Galveno nodalījumu var sadalīt uz pusēm, lai netīros apavus nošķirtu no tīrā apģērba. Ja soma ir vertikālā pozīcijā, elastīgas uzglabāšanas siksnas fiksē piederumus kārtīgi kopā. Esam arī pievienojuši divas mazākas kabatas, kas noder personīgo piederumu ievietošanai.

Somas Essential izmērs un svars

Augstums = 36 cm

Garums = 75 cm

Platums = 39 cm

4,260 kg

Videi draudzīgs dizains

Krāsojot audumu, tiek izmantots daudz ūdens, kā arī no krāsošanas vannām tiek radīts daudz notekūdens. Lai samazinātu mūsu ietekmi uz vidi, mēs krāsojam tikai katru otru pavedienu, tādējādi samazinot mūsu ūdens patēriņu un mūsu ietekmi uz ūdensapgādi.Šīs somas iekšpuse ir ražota no divu toņu auduma (viens krāsots pavediens un viens nekrāsots), kas samazina mūsu CO² emisijas par 8%.

Testi laboratorijā

Šai riteņsomai ir testēta ūdensizturība, izturība nēsājot un ripinot (32 km), kā arī krāsu izturība, lai pārbaudītu tās spēju saglabāt formu un krāsu, tās ūdensizturību pret nelielu lietu un stingrību nēsājot. Šos testus regulāri veic dažādas laboratorijas, lai nodrošinātu, ka mūsu augstie kvalitātes standarti ir ievēroti visā piegādes ķēdē.

Kādēļ izvēlēties Essential somu līniju?

Neatkarīgi no tā, vai esam komandā, mums visiem rodas jautājums, kā pārvietot inventāru, dodoties uz spēli, sporta zāli vai pārvietojoties pa pilsētu. Tādēļ radījām mūsu Essential somu līniju katram dzīves gadījumam ar nodalījumiem, kas nepieciešami, lai nošķirtu tīro apģērbu no netīrā. Mēs tās racionalizējām līdz pašām nepieciešamākajām funkcijām un īpašībām, neupurējot praktiskumu un izturību.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet šo somu sausā vietā un sargājiet no tiešas saules gaismas. Regulāri to iztukšojiet, lai nepieļautu nepatīkamu smaku rašanos.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon mūsu produktu izturība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ veicam daudzus testus laukumā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir kārtīgi piemēroti tiem paredzētajam mērķim, kā arī daudzus testus laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu izturību laika gaitā. Šie testi ietver raušanas testu, lai apstiprinātu izturību pret svaru (atkārtota slodze līdz pat 10 000 cikliem), saķeres testu audumam, rites testu ar šķēršļiem, lai nodrošinātu ilgmūžīgus ritentiņus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas komanda? Kipsta sertifikācijas komandu veido kvalificēti lauka testa inženieri, kuru kompetencē ietilpst: iestatīt konkrētus testa protokolus, kas saistīti ar produkta lietošanu. | pieņemt darbā kvalificētus testētājus ar vajadzīgo prasmju līmeni, lai novērtētu produkta funkcijas. | objektīvi analizēt rezultātus, izmantojot statistikas rīkus.