Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • HAKI
  • ZILA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu aizrautīgā fitnesa komanda izstrādāja šo salokāmo sporta somu, lai jūs varētu tajā glabāt savu fitnesa tērpu un aprīkojumu, dodoties uz un no treniņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Tā viegli ietilpst pati savā kabatā, tādēļ varat to paņemt līdzi visur.

Tilpums

Tilpums: 30 litri.

Vairāki nodalījumi

Iekšējā kabata ar rāvējslēdzēja aizdari.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ izvēlēties šo somu?

30 l fitnesa soma radīta cilvēkiem, kuriem uz treniņiem nepieciešams ņemt līdzi savu fitnesa apģērbu un aksesuārus.Tai ir iekšējā kabata ar rāvējslēdzēju, kurā glabāt visas jūsu personīgās lietas.

Izmēri

Izmērs:48 (garums) x 30 (platums) x 25 cm (augstums).

Sastāvs

Pamataudums:

10% – poliuretāns,

90% – poliesters.

Vairāki somas pārnēsāšanas veidi

Šīs salokāmās muciņveida somas lences nav regulējamas, taču to garums ir lieliski piemērots somas nēsāšanai uz pleca vai, iekarot elkonī.To var pārnēsāt arī rokā.

Apraksts:kabatas un padomi.

Šī soma ir pietiekami kompakta, lai to visur paņemtu līdzi. Tā ielokāma savā mazajā maisiņā, tādēļ neaizņem pārāk daudz vietas.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šī soma ir laboratoriski testēta, lai nodrošinātu, ka tā atbilst normālas lietošanas vajadzībām.Tā atbilst visām prasībām attiecībā uz audumu, nodilumizturību un vispārējo kvalitāti, lai garantētu tās izturību.

Garantija

2 Gadi