Filtri 0
Filtri 0
DREAMSCAPE Kods. 8606223 4181011

Vīriešu snovborda dēlis“All Road 500” snovošanai trasēs un ārpus trasēm, pelēks

230,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA / DZELTENA
  • MELNA / PELĒKA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēts vidēja līmeņa snovotājiem, kurus neinteresē brīvā stila snovošana, bet kuri vēlas veikt skaistus pagriezienus uz labiekārtotām nogāzēm un sniega seguma.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

158 MW cm: 1,70 līdz 1,75 m 163 W cm: 1,75 līdz 1,82 m 168 W cm: 1,8 m un vairāk

Daudzpusība

50% trasē, 50% ārpus trases, 0% parkā

Slīdēšanas efektivitāte

HDPE saķepinātā virsma nodrošina izcilu slīdēšanu.

Stingrība

Vidēji elastīgs 6/10, koka serde un plats: diezgan ass pārejās no malas līdz malai

Izturība

Vidēja vērpe: labs kompromiss starp saķeri un kļūdu piedošanu vai malu kļūdām

Saķere

Ļoti laba malas saķere ar jebkādu sniegu (standarta izliekums un vidēja vērpe).

Peldspēja

Ļoti augsta peldspēja (ieliekums, 25 mm nobīde, plata vidējā daļa).

Vienkārša darbību veikšana

Vidēja vērpe:labs līdzsvars starp saķeri/ērtu manevrēšanu vidējos pagriezienos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Produktu izstrādes vadītāja komentārs

Mēs vēlējāmies izveidot daudzpusīgu dēli visiem tiem, kurus nesaista snovošana sniega parkā.Šis dēlis ir piemērots lietošanai trasē un ārpus tās, neprasot augstāko fizisko sagatavotību un tehnisko līmeni.Tik daudz jautrības!

Lietošanas apvidus

“All Road” dēlis ir visu “All Mountain” dēļu izcilība:50% trasei, 50% snovošanai ārpus trases.

Pateicoties tā iegarenajam priekšējam galam, kas padarīts plānāks, varat doties visur, snovot jebkāda veida sniegā, sakoptās nogāzēs, ārpus trasēm un pūdersniegā, kā arī uz sasaluša sniega.Tādēļ “degunam” (priekšējam galam) ir šī īpašā forma.Ar šo dēli nesnovojiet sniega parkos:šis dēlis nav paredzēts moduļiem vai snovošanai, veicot apgriezienus uz otru pusi.

Virziena sniega dēlis

Dēlim ir virziena forma, tas nozīmē, ka tam ir gan priekša, gan aizmugure.Tā nav simetriska, dēļa aizmugurējais gals ir nedaudz šaurāks nekā priekšpusē, un stiprinājumi, kā arī sniega dēļa saskares punkti ar sniegu ir nedaudz nobīdīti uz aizmuguri.Virziena forma dod labāku saķeri ar malu pagrieziena laikā, labāku trajektorijas kontroli un lielāku paātrinājumu, izbraucot pagriezienus.

Standarta izliekums + ieliekums

Visas priekšrocības, ko sniedz gan standarta izliekums (pateicoties dēļa elastībai, standarta izliekums kalpo kā atspere, lai sniegtu saķeri ar jebkāda veida sniegu, dinamiku no malas līdz malai un atsitienu, izejot no pagriezieniem), gan ieliekums (kad piespiests, dēļa saskares punkti ar sniegu tuvojas viens otram, padarot dēli vieglāk vadāmu). Ieliekums pagarina un paceļ priekšējo daļu, lai dēlis varētu labāk slīdēt pa pūdersniegu.

Vidēja un daudzpusīga elastība

Cietība ir dēļa materiāla stingrība starp priekšējo un aizmugurējo daļu.“Bullwhip 500” “All Road” elastība ir aptuveni 6/10, kas ir vidēja un daudzpusīga.Tas ir uzticams slīpos pagriezienos, vienlaikus piedodot arī malu kļūdas.

Vidēja un daudzpusīga vērpe

Vērpes stingums, kas mēra dēļa stingumu attiecībā uz liekšanos starp kājām, dēlim “All Road 500” ir aptuveni 6/10, kas ir pietiekams stingums, lai nodrošinātu stabilitāti pagriezienos, paātrinājumu izejas pagriezienos un aktivitāti pārejās no malas līdz malai. Tas padara dēli piemērotu vidēja līdz pieredzējuša līmeņa braucieniem, vienlaikus saglabājot fiziskā līmeņa piemērotību ikvienam.

Nobīde (setback) 25 mm

Nobīde uz aizmuguri (setback) — tas ir stāvoklis, kad dēļa atbalsta punkti sniegā nav simetriski attiecībā pret dēļa centru, bet tiek nobīdīti uz tā aizmuguri.Tādā pašā attālumā arī stiprinājumi ir nobīdīti uz aizmuguri.

Nobīde (setback) 25 mm = nozīmīga nobīde virziena dēļiem.Tā nodrošina labāku stabilitāti pagriezienos un snovošanu pūdersniegā, jo svars atrodas dēļa aizmugurē, kas dabiski liek dēļa priekšpusei pacelties uz augšu.

Tehniskā informācija / Izmērs 158 cm, vidēji plats



Platums: Priekšā 297 mm/Centrā 260 mm/Aizmugurē 289 mm. Rādiuss: 9,0 m.

Saskares mala: 1 042 mm.Ieliktņu skaits: 10 + 10 (3 iespējamās pozīcijas katrā stiprinājumā, 20 mm starp katru, saderīgs ar mini disku).

Ieteicamā stāja: 530 mm.Nobīde: 25 mm

Tehniskā informācija /Izmērs 163 cm, vidēji plats



Platums: Priekšā 302 mm/Centrā 265 mm/Aizmugurē 294 mm. Rādiuss: 9,5 m. Saskares mala:

1064 mm.Ieliktņu skaits: 10 + 10 (3 iespējamās pozīcijas katrā stiprinājumā, 20 mm starp katru, saderīgs ar mini disku).

Ieteicamā stāja: Nobīde 550 mm: 25 mm

Tehniskā informācija, izmērs 168 cm, plats



Platums: Priekšā 310 mm/Centrā 273 mm/Aizmugurē 303 mm. Rādiuss: 9,8 m. Saskares mala:

1075 mm.Ieliktņu skaits: 10 + 10 (3 iespējamās pozīcijas katrā stiprinājumā, 20 mm starp katru, saderīgs ar mini disku).

Ieteicamā stāja: 570 mm.Nobīde: 25 mm

Dēļa svars

158 cm: 2,87 kg +/- 5%

163 cm: 3,09 kg +/- 5%

168 cm: 3,21 kg +/- 5%

Ieteicamie stiprinājumi

3 iespējamie varianti:

_ “Snb 500” stiprinājums ir efektīvs tradicionālais snovborda dēļa stiprinājums, kas ļauj pilnībā izmantot “All Road 500” dēļu spēju snovot nogāzēs, izbraukt grieztos pagriezienus un snovot ārpus trases. Spoilera leņķi var regulēt.



_"Snb 100" stiprinājumi būs piemēroti mazākam budžetam, tas ir augsta veiktspēja, taču, tam ir mazāk regulēšanas iespēju.

_"Flow Nexus" stiprinājumi tiem, kas vēlas ar ātrās atvienošanas stiprinājumu

Kad vaskot snovborda dēli?

Decathlon snovborda dēļi tiek izlaisti no rūpnīcas vaskoti. Tie ir gatavi lietošanai. Pēc tam tiem ir jāveic regulāra apkope tāpat kā visiem snovborda dēļiem un slēpēm: ideālā gadījumā vaskošana jāveic ik pēc 5 lietošanas reizēm un vismaz reizi gadā:

‒ vai nu pirms sezonas sākuma, lai būtu ļoti laba slīdamība;

‒ vai arī sezonas beigās, lai vasks aizsargātu virsmu visas vasaras garumā.

Kāda izmēra dēli “All Road 500” izvēlēties?

Izvēlieties par 15 vai 20 cm īsāku (piemēram, personai, kura ir 1,74 m gara, vajadzētu izvēlēties dēli, kura garums ir starp 1,54 un 1,59 m).

Tā kā “All Road 500” ir dēlis ar ieliekumu, izvēlieties nedaudz lielāku.Ja izvēlaties īsāku dēli, to būs vieglāk vadīt.Tas ir arī ieteicams cilvēkiem, kuri ir viegla svara.Lielāks dēlis būs stabilāks, kad traucaties ar lielu ātrumu.158 cm (60–80 kg)=> no 1,7 m līdz 1,75 m

163 cm(75–90 kg)=> no 1,75 m līdz 1,82 m

168 cm (85-+110 kg)=>1,8 m un vairāk

Ko nozīmē “Wide” sniega dēļu klasifikācijā?

“Wide” dēlis ir platāks nekā standarta dēlis, lai nepieļautu lielāku pēdu saskari ar sniegu, veicot asus pagriezienus, un palīdzētu izvairīties no kritieniem.

Sākot no 44½ izmēra, ieteicams izvēlēties “Wide” tipa dēli.

“Wide” ir dēļa platums tā centrā. Uzņēmumā Decathlon mēs tos klasificējam šādi:

‒ līdz 254 mm: standarta dēlis/36.–43½ apavu izmērs;

‒ no 255 mm līdz 264 mm: Mid Wide/41.–46. apavu izmērs;

‒ no 265 mm: Wide dēlis/ 43.‒49. apavu izmērs.

Slīdamības kvalitāte: saķepināta, slīdīga virsma

Virsma ir izgatavota no polietilēna, izmantojot 2 atšķirīgus tehniskos procesus:- presēta virsma ar noteiktu polietilēna blīvumu;

- virsma, kas izgatavota no blīva, saķepināta polietilēna (mazāk tukšumu, vairāk polietilēna).



Saķepinātā virsma ir visu virsmu Rolls-Royce.Slīdamība ir tiešām fantastiska.

0% snovošanai sniega parkā: vai es varu veikt lēcienus ar šo dēli?

Jā. 0% snovošana sniega parkā nozīmē, ka šī sniega dēļa tehniskās īpašības nav paredzētas snovošanai brīvajā stilā:dēlis nav nedz īss, nedz simetrisks priekšā un aizmugurē, tas ļauj veikt visas brīvā stila kustības (pagriezienus, piezemēšanos, apgriezienus piezemējoties un daudz ko citu) taču šis patiesībā tam nav vislabākais dēlis.Tomēr trasē vai ārpus tās varat veikt visus sev vēlamos tiešos lēcienus.

Vai varu snovborda dēļa stiprinājumus pielāgot veikalā?

Jā. Produkta lapā atradīsiet uzstādīšanas videoklipu, taču jūs varat arī lūgt veikalā pielāgot siksnas atbilstoši savām vēlmēm. Neaizmirstiet paņemt līdzi snovborda zābakus, lai veiktu 2 korekcijas:

1. Saišu priekšējā un aizmugurējā daļa, lai zābaku pirkstgali vai papēži nebūtu vairāk izvirzīti uz vienu pusi nekā uz otru

2. Stiprinājumi uz siksnām, kurām jābūt pareizi pielāgotām jūsu zābakiem.

sastāvs

sastāvs

Dēlis: 20.0% Stikla šķiedra, 70.0% Koks, 10.0% Epoksīda sveķi

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Dienas beigās nosusiniet malas, lai novērstu rūsēšanu. <br /> Ideālā gadījumā vaskot ik pēc 5 lietošanas reizēm.<br /> Glabāšana vasarā:sargāt no saules gaismas, stiprinājumus varat atstāt uz dēļa.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi