Filtri 0
Filtri 0
DREAMSCAPE Kods. 8590374 4064744

Bērnu snovborda zābaki ar ātru savilkšanas mehānismu "Indy 100"

90,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ORANŽA
  • MELNA / ORANŽA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs esam izstrādājuši šos bērnu snovborda zābakus no 34. līdz 38. izmēram iesācēju līmeņa jaunajiem braucējiem, kuri meklē komfortu un vieglu aizdari.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta atvēršana/aizvēršana

2 ātrās aizdares zonas:ātra savilkšana pie pacēluma un līplente apakšstilba daļā

Siltumizolācija

EVA zole, 80% gaisa. Biezas putas pirkstgalu daļā, lai izolētu no aukstuma.

Stingrība

Liela elastība (2/10), lai potīte varētu kustēties un ērtāk pielāgotos zābakam.

Saķere

Īpaši viegla ārzole ar mezglainiem izciļņiem labai saķerei jebkāda veida sniegā.

Amortizācija

Īpaši viegla EVA zole, 80% gaisa vieglumam un amortizācijai.

Griezuma komforts

Mīkstas putas maksimālam komfortam.

Griezums

10 mm polst. papēža atbalsts:komforts un atbalsts pēdām, snovojot mērenā ātrumā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Produktu vadītāja piebilde

Esam pārveidojuši šo Decathlon bērnu snovborda zābaku dizainu, lai labāk pielāgotos bērniem. Šie ir bezoderu zābaki, t.i., tiem nav iekšzoles, kas nozīmē, ka šiem zābakiem ir tikai viens savilkšanas mehānisms: ērtāk bērniem un viņu vecākiem. Lielākam komfortam šos zābakus esam padarījuši vieglākus.


Fast Lock 2 zonu savilkšanas sistēma

Ideja par Indy 100 snovborda zābakiem ar ātru aizdares mehānismu radās pēc kāda instruktora teiktā: “Mums ir jāpārtrauc tradicionālās šņorēšanas paņēmieni ar mezgliem, pārāk bieži es sāku savas nodarbības, savelkot bērniem auklas.”Šajā ziemā esam to uzlabojuši, pievienojot līplenti apakšstilba daļā, kas nodrošina perfektu pievilkšanu.

1. Ātra, uz pacēlumu vērsta savilkšana, lai kāju stingri noturētu vietā

2. Līplente apakšstilba daļā, lai novērstu jebkādas kustības starp apakšstilbu un mēlīti.

Zābaku elastība/cietība

Mēs cenšamies panākt mīkstu elastību (2/10). Tas nodrošina lietošanas komfortu un samazina fizisko nogurumu, lai varat snovot lielāko dienas daļu.To priekšrocība ir spēja palīdzēt iesācējam ieņemt pareizo stāvokli uz dēļa:saliektas potītes, lai kājas nebūtu taisnas.Snovojot nepieciešams reaģēt ātri, tāpēc ir svarīgi saliekt ceļgalus.Sākt snovot ar zābakiem, kas ir pārāk cieti, var radīt kaitējumu.

Papēža polsterējuma komforta putas potītes daļai

Polsterējums ap potītes kaulu aizpilda dobumu zem un aiz potītes, lai papēdi stingri noturētu vietā. 1. līmeņa odere ir samērā mīksta, monomateriāls, 10 mm biezi potīšu putu polsteri.

Mērķis ir nodrošināt papēža un pēdas atbalstu, kas nepieciešams, lai atbilstu zābaku līmenim. Jo ātrāk jaunais snovbordists brauc, jo vairāk enerģijas tiek ieguldīts, un jo vairāk ir nepieciešams atbalsts pēdai. Komforta putas sasniedz šo mērķi, nodrošinot maksimālu komfortu.

Zole: pretslīde, saķere, amortizācija un siltumizolācija

Mūsu Ultralight zole ir 100% EVA. EVA ir ļoti viegls materiāls, kura sastāvā ir 80% gaisa.Šis sastāvs ir paredzēts, lai būtu nodilumizturība, vienlaikus saglabājot tā amortizācijas īpašības.Tas ir ļoti izolējošs un pasargā no aukstuma, kas nāk no apakšas.Mēs izstrādājām mezglainus izciļņus, lai nodrošinātu jums ļoti labu saķeri. Atrodas pietiekami tālu viens no otra, lai palīdzētu atbrīvoties no sniega.

sastāvs

sastāvs

Virsa: 25.0% Poliuretāns, 75.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Dienas beigās izņemiet starpzoli no oderes, lai pa nakti tā varētu pilnībā izžūt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Decathlon snovborda izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir konstruēti:sniegā, salā un visos laikapstākļos, kad snovojat pūdersniegā, sniega parkā vai trasēs.Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un apģērbu konstruētāji nodrošina izstrādājuma konstrukcijas ideālu atbilstību tā izmantošanai reālajā dzīvē.

Garantija

2 Gadi