Filtri 0
Filtri 0
FLOW Kods. 8620878 4254283

Snovborda dēļa zābaku stiprinājumi ar ātrās atbrīvošanas mehānismu "Nexus", melni

190,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Stiprinājumi iesācējiem un vidēji pieredzējušiem snovbordistiem, lai snovotu galvenokārt trasē un ārpus tās, un, lai ātri uzkāptu uz snovborda dēļa.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

stiprinājumu izmēri: M izmērs: 36 => 41,5. zābaku izmēram L izmērs: 41 => 45. zābaku izmēram XL izmērs: 44,5 => 49,5. zābaku izmēram

Saderība

Snovborda dēļiem ar parastiem 4x4 ieliktņiem, "Burton 3D" un "Burton Chanel".

Ietilpība

Stiprinājumu pāris + 2 diski + 8 skrūves, kas sader ar diskiem + 8 blīves

Ātra iedarbība

Ātra aizmugurējā stiprināšana, kas saglabā iepriekšējas pievilkšanas parametrus.

Regulējams

Iekšējā un ārējā siksna, stiprinājuma aizmugure.

Stabilitāte

"Nexus" stiprinājumiem ir ne tikai aizmugurējā atvere, bet arī klasiskās pievelkamās sprādzes.

Griezums

Labs pēdu atbalsts pie liela ātruma (zilās līdz melnās trases).

Amortizācija

EVA putas purngalā un papēdī.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apraksts

"Nexus" ir viegli stiprinājumi visiem apvidiem, kas neietekmē veiktspēju. Pamatne ir izgatavota no profilēta kompozītmateriāla, un PowerStrap ExoFit stiprinājumi nodrošina labu atbalstu un ļauj ērti braukt visas dienas garumā. "UniBack" ar EVA polsterējumu nodrošina papildu komfortu. Papildu platums ir lieliski piemērots stabilitātes nodrošināšanai, un, protams, SpeedEntry joprojām ir tā galvenā priekšrocība, lai jūs uz slēpošanas trasēm varētu izbaudīt lielisku dienu.

"M Base" un 'Micron" sērija

H un Micron sērija ir izstrādāta no ļoti izturīga un nedaudz elastīgāka POM plastmasas kompozītmateriāla, kam ir arī mūsu izstrādātā oscilējošā forma. Tie ir lieliski piemēroti snovošanai visdažādākajos apvidos, jo nodrošina stabilu pamatni un ir viegli uzvelkami un novelkami.

"Uniback" savienotājs

"Uniback" ir ļoti viegls savienotājs, kas izgatavots no viena gabala un pilnībā noliecas, lai atvieglotu zābaku ievietošanu un izņemšanu. Tajā ir arī ērti EVA putu polsterējumi, kas samazina spiedienu uz kāju.

"Fusion Exo-Fit" siksnas

"Fusion Exo-Fit" siksna ap EVA putām ir kā ārējais skelets, kas 3D formātā perfekti pielāgojas jūsu pēdai, nodrošinot teicamu potītes atbalstu un lielisku spēka pārnesi.

LSR siksnas

Šie inovatīvie "Locking Slap Ratchet" (LSR) āķi ļauj uzlikt un noņemt stiprinājumus pēc vajadzības. Ar "SpeedEntry" tie bloķējas, lai garantētu optimālu siksnu nostiepumu.

Stāja, stiprinājumu atstatums

Stāja ir attālums centimetros starp diviem stiprinājumiem.

To var pielāgot atbilstoši ķermeņa formai, taču ņemiet vērā, ka visiem sniega dēļiem ir ieteicamā stiprinājumu stāja (norādīta uz atzīmes starp stiprinājuma ieliktņiem).

Ja vēlaties, lai kājas tiktu novietotas tālāk vai tuvāk kopā uz dēļa, veiciet testu, lai pārbaudītu, vai tās ir vislabākajā pozīcijā.

Kā izmainīt stāju uz dēļa?

Trases / ārpus trases dēļiem:Ja vēlaties nostiprināt pēdas, tad vislabāk ir savilkt stiprinājumus tikai uz priekšu.No otras puses, ja vēlaties attālināt kājas vienu no otras, tad vislabāk ir savilkt stiprinājumus uz aizmuguri. Mērķis ir būt mazliet tālāk uz aizmuguri, lai labāk izietu līkumus trasē un slīdētu pa pūdersniegu.



Brīvā stila dēļiem (simetriski):

Vislabāk ir savilkt 2 stiprinājumus, lai tās paliktu centrētas uz dēļa.

Kādā leņķī novietot snovborda dēļa stiprinājumus?

Brīvajiem nobraucieniem mēs iesakām +18° priekšpusē un 0° aizmugurē. Daudzpusīgiem brīvajiem nobraucieniem izmēģiniet +18° un ‒6°. Aizmugurējā stiprinājuma stāvoklis palīdz veikt pagriezienus.

Tikai brīvajiem nobraucieniem izvēlieties pilnīgi simetriskus leņķus, piemēram, +15° un ‒15°.Stiprinājumu leņķu izvēle ir ļoti individuāla. Nekautrējieties skatīties, ko dara citi, un izmēģiniet dažādas iespējas. Jūs varētu būt patīkami pārsteigts!

Neaizmirstiet centrēt zābakus uz sava dēļa!

Disku stiprinājumi ar 4 skrūvēm var slīdēt pa vienu asi, un parasti tiem ir 5 iespējamie iestatījumi.Šis iestatījums tiek izmantots, lai centrētu zābakus uz snovborda dēļa un neļautu pēdām pārāk tālu izvirzīties pāri dēļa malai, tādējādi novēršot kritienu. Pārliecinieties, ka zābaki vienādi iet pāri abām dēļa malām. Varat arī pagriezt disku par 90°, lai izveidotu vairāk vai mazāk pareizu stāju, kā to paredz ieliktņi.Šajā gadījumā stiprinājumus nevar centrēt uz sāniem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Regulāri pievelciet visas stiprinājumu skrūves.Glabāšana vasarā:stiprinājumus var atstāt piestiprinātus pie snovborda dēļa.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi