Filtri 0
Filtri 0
DREAMSCAPE Kods. 8738862 4531906

Vīriešu snovborda dēļa stiprinājumi "SNB 100" snovošanai trasē un ārpus tās, melni

80,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām nopietnus snovborda dēļa stiprinājumus, kas ļauj atklāt sportu un attīstīties gan trasē, gan ārpus tās.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Stpr. izmēri: M: no 37. līdz 41. izmēram.L: 42.–47.

Saderība

Ar dēļiem ar standarta ieliktņiem vai Burton kanālu (nav saderīgi ar Burton 3D)

Ietilpība

Stiprinājumu pāris + 2 diski + 8 skrūves, kas sader ar diskiem + 8 blīves.

Ātra iedarbība

Klasiski stiprinājumi + "Turn strap" sistēma: Siksna atveras līdz 180°.

Regulējams

Priekšējais/aizmugurējais atbalsts, siksnas.

Amortizācija

EVA putas purngalā un papēdī.

Stabilitāte

Standarta aizdare: pievelciet līdz vajadzīgajam atbalsta līmenim. Bez ierobež.

Griezums

Labs pēdas atbalsts snovojot lielā ātrumā trasē un ārpus tās.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pēcpārdošanas detaļu saraksts

kods 8576631: 2 priekš. siksnu skrūves + 2 aizmug. siksnu skrūves

kods 8576570: 4 siksnas stipr. (

kods. 8576632: 1 priekš. siksnu pāris M izm. (36.-41. izm.)

kods 8576633: 1 priekš. siksnu pāris L izm. (42.-48. izm.)

kods 8576569: 4 aizmugurējās siksnas stiprinājumi

kods 8576639: 1 pāris aizmugurējo siksnu M izmēram (36.–41.)

kods 8576638: 1 aizmugurējo siksnu pāris L izmēram (no 42. līdz 48. izmēram)

kods 8576658: 1 disks + 4 skrūves 16 mm

atsauces numurs 8576630: 2 atbalsta skrūves

Lietošanas apvidus

"SNB 100" snovborda dēļa siksna ir tradicionāla, kas izstrādāta, lai dotu iespēju atklāt snovošanu un atbalstītu jūsu progresu uz labiekārtotām trasēm un ārpus tām.Tā piedāvā laba snovborda dēļa visas stiprinājuma pamatfunkcijas (komfortu, atbalstu un izturību vadot snovborda dēli), taču bez papildu opcijām, lai tās padarītu pēc iespējas finansiāli izdevīgu. Atbalsta leņķis nav regulējams, un siksnu skrūvēm būs nepieciešams izmantot skrūvgriezi.

Regulēšanas iespējas

"SNB 100" stiprinājumi ļauj jums viegli novietot kājas uz dēļa, pateicoties:

- 3 skrūvju pozīcijas uz diska: 18 mm regulēšana starp minimālo un maksimālo

- Atbalsta regulēšana no priekšpuses uz aizmuguri:+12 mm papildu regulēšana.Mērķis ir panākt, lai zābakiem virs dēļa būtu tikpat liels pacēlums gan pie pirkstgaliem, gan pie papēža.Siksnas var noregulēt atbilstoši zābakiem, izmantojot siksnās iepriekš izurbtās atveres.

Atvēršanas mehānisms

Turn Strap sistēma: Siksna ir piestiprināta pie šarnīra, kas ļauj tai pagriezties uz ārpusi, kad paceļat kāju. Tādējādi ir pietiekami daudz brīvas vietas, lai zābaku varētu ievietot stiprinājumos ērti un bez aizķeršanās. Tas arī neļauj ar zābaku nejauši saspiest siksnas un sprādzes.

Stāja, stiprinājumu atstatums

Stāja ir attālums centimetros starp diviem stiprinājumiem.

To var pielāgot atbilstoši ķermeņa formai, taču ņemiet vērā, ka visiem sniega dēļiem ir ieteicamā stiprinājumu stāja (norādīta uz atzīmes starp stiprinājuma ieliktņiem).

Ja vēlaties, lai kājas tiktu novietotas tālāk vai tuvāk kopā uz dēļa, veiciet testu, lai pārbaudītu, vai tās ir vislabākajā pozīcijā.

Kā izmainīt stāju uz dēļa?

Trases/ārpus trases dēļiem:Ja vēlaties nostiprināt pēdas, tad vislabāk ir savilkt stiprinājumus tikai uz priekšu.No otras puses, ja vēlaties attālināt kājas vienu no otras, tad vislabāk ir savilkt stiprinājumus uz aizmuguri. Mērķis ir būt mazliet tālāk uz aizmuguri, lai labāk izietu līkumus trasē un slīdētu pa pūdersniegu.



Brīvā stila dēļiem (simetriski):

Vislabāk ir savilkt 2 stiprinājumus, lai tās paliktu centrētas uz dēļa.

Kādā leņķī novietot snovborda dēļa stiprinājumus?

Brīvajiem nobraucieniem mēs iesakām +18° priekšpusē un 0° aizmugurē. Daudzpusīgiem brīvajiem nobraucieniem izmēģiniet +18° un ‒6°. Aizmugurējā stiprinājuma stāvoklis palīdz veikt pagriezienus.

Tikai brīvajiem nobraucieniem izvēlieties pilnīgi simetriskus leņķus, piemēram, +15° un ‒15°.Stiprinājumu leņķu izvēle ir ļoti individuāla. Nekautrējieties skatīties, ko dara citi, un izmēģiniet dažādas iespējas. Jūs varētu būt patīkami pārsteigts!

Neaizmirstiet centrēt zābakus uz sava dēļa!

Disku stiprinājumi ar 4 skrūvēm var slīdēt pa vienu asi, un parasti tiem ir 5 iespējamie iestatījumi.Šis iestatījums tiek izmantots, lai centrētu zābakus uz snovborda dēļa un neļautu pēdām pārāk tālu izvirzīties pāri dēļa malai, tādējādi novēršot kritienu. Pārliecinieties, ka zābaki vienādi iet pāri abām dēļa malām. Varat arī pagriezt disku par 90°, lai izveidotu vairāk vai mazāk pareizu stāju, kā to paredz ieliktņi.Šajā gadījumā stiprinājumus nevar centrēt uz sāniem.

Kāda izmēra sniega dēļa stiprinājumus izvēlēties?

M = no 37. līdz 41. izmēram

L = no 42. līdz 48. izmēram. Tāpat kā jūs vienmēr cenšaties piemērīt apavus, mēs iesakām izmēģināt snovborda dēļa zābaku stiprinājumus ar uzvilktiem zābakiem, jo atkarībā no zīmola konkrētā izmēra zābaki var atšķirties.

Saderība ar "Burton Channel" dēļiem

"Burton" snovborda zīmolam ir sava sistēma stiprinājumu fiksēšanai"Chanel" . Stiprinājums ir uzskrūvēts uz 2 kustīgiem ieliktņiem, kas ir pārdošanā kopā ar dēli.

Ar šo disku kronšteinu var montēt uz kanāla, jo caurumi ir atbilstoši.

Tomēr mūsu disku komplektācijā iekļauto skrūvju diametrs nav atbilstošs.

Arī "Burton" ieliktnis atšķiras no pārējiem tirgū pieejamajiem. Jums būs jāiegādājas "Burton" skrūves.

sastāvs

sastāvs

Šasija: 70.0% Poliamīds, 30.0% Stikla šķiedra; Siksna: 3.0% Etilēna vinilacetāts, 97.0% Termoplastisks poliuretāns; Sprādzes: 100.0% Alumīnijs; Skrūves: 100.0% Nerūsējošais tērauds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Regulāri pievelciet visas stiprinājumu skrūves.Glabāšana vasarā:stiprinājumus var atstāt piestiprinātus pie snovborda dēļa.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Decathlon snovborda produkti ir testēti reālos lietošanas apstākļos, kuriem tie ir paredzēti.sniegā, salā un visos laikapstākļos, kad snovojat pūdersniegā, sniega parkā vai trasēs.Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un apģērbu konstruētāji nodrošina izstrādājuma konstrukcijas ideālu atbilstību tā izmantošanai reālajā dzīvē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Aizrautīgi snovbordisti un snovbordistes.

Videoklipi