Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8771669 4681830

Pieaugušo virsmas maska ar ak. vārstu “Easybreath Freetalk 540”, ledus zila

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / ZILA
  • PELĒKA / ZILA
  • ROZĀ
  • TIRKĪZA / ZAĻA
  • BALTA / DZELTENA
  • HAKI / ROZĀ
  • PELĒKA / ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

“Easybreath” maska, kas ir visu uzmanības centrā! Pieaugušo virsmas maska ar akustisko vārstu “Easybreath+ 540” nodrošina labāku saziņu virs ūdens.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Pilna noseguma sejas maska ļauj dabiski elpot caur degunu un/vai muti.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Īpaša gaisa cirkulācijas sistēma, kas novērš maskas aizsvīšanu.

Audio efektivitāte

Iestrādāts akustiskais vārsts — sarunājieties virs ūdens, nenovelkot masku.

Redzamības zona

Panorāmas redzes lauks, 180° efekts.

Ūdensnecaurlaidīgs

“Dry-top-release” sistēma, kas mazina ūdens iekļūšanu un novērš aizsprostojumus.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pirms katras lietošanas reizes pārbaudiet savu masku un jo īpaši bērna masku:

- Satveriet elpošanas cauruli rokā un kustiniet to no kreisās puses uz labo. Lodei jāseko kustībai bez ierobežojumiem.

- Pārbaudiet, vai blīvējums ir uzlikts, ir labā stāvoklī un atrodas pareizā pozīcijā.

- Pārbaudiet, vai ir visi vārsti ir uzstādīti, vai tie nav deformēti un atrodas vienā līmenī ar balstu.

- Pārbaudiet maskas kopējo stāvokli un pārliecinieties, ka apmales konstrukcijā vai uz lēcas nav defektu.

- Nekad nelietojiet masku bez elpošanas caurules.

Ko darīt, ja mana maska aizsvīst?

Ja maska aizsvīst, iesakām atkārtot iepriekš izklāstītos 4 soļus, pareizi novietot “Easybreath” masku un pārbaudīt, vai “Easybreath” maskas izmērs ir piemērots jūsu sejai. Ja problēma nav novērsta, nelietojiet masku un sazinieties ar tuvāko “Decathlon” veikalu.

Snorkelēšanas drošība

Snorkelēšana ir vienkārša un jautra nodarbošanās, kas piemērota visai ģimenei. Elpošana, izmantojot elpošanas cauruli ir fiziski grūtāka, nekā vienkārši peldēšana. Ja jūtaties noguris, jums trūkst gaisa vai reibst galva, noņemiet masku un dodieties ārā no ūdens.

Nelietojiet šo produktu, ja jums ir zināmas sirds un asinsvadu vai elpceļu saslimšanas (plaušu infekcija, angīna, astma, hipertensija, sirds slimība utt.). Šaubu gadījumā sazinieties ar savu ārstu.

Kuras “Easybreath” maskas pieejamas “Decathlon”?

“Easybreath”: maska, ar kuru varat elpot caur degunu un muti, nodrošina plašu redzes lauku un pretaizsvīšanas sistēmu, izmantojot gaisa cirkulāciju. Pieejama bērniem un pieaugušajiem.

“Easybreath + 540”: papildu akustiskais vārsts, kas nodrošina iespēju runāt skaļāk, turot galvu virs ūdens (maska nav jānoņem)



“Easybreath 900”: elastīga deguna daļa, kas ļauj jums izlīdzināt spiedienu ausīs un nolaisties līdz pat 3 m dziļumā. Nepalieciet pie virsmas, droši dodieties dziļāk!

Kas ir “Easybreath+ 540”?

“Easybreath+ 540” ir “Decathlon” izstrādāta nākamās paaudzes pilna sejas noseguma maska. Maskai ir tādi paši parametri kā iepriekšējam modelim: tā nodrošina 180° redzamību, neaizsvīst, ir viegli uzvelkama, turklāt mēs esam padarījuši masku vēl izturīgāku un ērtāku, un atvieglojām elpošanu par 20 %. Maskā iestrādāti arī vairāki jauninājumi: akustiskais vārsts (saziņas iespēja virs ūdens) un “Dry-top-release” sistēma (novērš elpošanas pārtraukšanu ienirstot).

Atvieglota saziņa virs ūdens

Maskas priekšpusē iestrādātais vārsts nodrošina pareizu skaņas pārnesi un ļauj jums sazināties ar snorkelēšanas partneriem, pat nenoņemot masku no sejas.

Testēšanā apstiprināta saprotamība līdz pat 3 m attālumā.

Kā darbojas “Easybreath”?

Svaigais gaiss tiek novirzīts uz stiklu, pirms tas caur deguna vārstiem sasniedz degunu vai muti. Nepārtrauktā svaigā gaisa padeve samazina maskas aizsvīšanu.



Ar mitrumu un CO2 piesātinātais gaiss tiek izvadīts caur kanāliem, kas izvietoti maskas apmalē, un novada gaisu uz elpošanas cauruli. Tiek nodrošināta pastāvīga gaisa apmaiņa. Gaisa plūsmas ir nodalītas, lai novērstu izelpotā gaisa atkārtotu ieelpošanu un ļautu jums elpot svaigu gaisu.Licencēta ar “Ocean Reef Group” licenci.

Kā “Dry-top” sistēma novērš ūdens ieplūšanu caurulē?

Maskā izmantota “Dry-top” tehnoloģija. Šī sistēma tika izstrādāta, lai neļautu ūdenim iekļūt elpošanas caurulē, piemēram, mazu ūdens viļņu veidā vai ja lietotājs noliec galvu pārāk uz priekšu, lai novērotu jūras gultni. Elpošanas caurulē ir pludiņš, kas paceļas, lai aizvērtu atveri, kad tā atrodas zem ūdens. Ja tā notiek, neaizmirstiet izcelt elpošanas cauruli no ūdens un pēc tam izpūst gaisu, lai pārliecinātos, ka pludiņš pareizi nolaižas atpakaļ uz leju.

Vai “Easybreath 540” masku iespējams salabot, ja tā salūst?

Jā, jūs varat pagarināt savas “Easybreath” maskas kalpošanas laiku. Pēcpārdošanas pakalpojumi ir pieejami “Decathlon” veikala darbnīcā. Rezerves daļas (siksna, pārsegs, elpošanas caurule, vārsti) ir pieejamas tiešsaistē vai “Decathlon” veikalā.

Daļu artikuli: siksna — 8316952, vārsts — 8363399, elpošanas caurule — 8506099, baltais pārsegs — 8665853.

Vai es varu izmantot “Easybreath 540” masku niršanai?

“Decathlon” izstrādātā “Easybreath 540” snorkelēšanas maska nav piemērota niršanai. “Easybreath” ir lielāks maskas gaisa tilpums, nekā citām, tradicionālajām niršanas maskām. Sākot jau ar viena metra dziļumu, maskas spiediens sāk radīt diskomfortu jūsu sejai. Turklāt, nodarbojoties ar brīvo niršanu, ir nepieciešams izlīdzināt spiedienu. Nirstot ar “Easybreath” masku, tas nebūtu iespējams, jo netiek nodrošināta piekļuve degunam.

Kādēļ izvēlēties “Easybreath” tradicionālās vārsta maskas vietā?

“Decathlon” maska “Easybreath” ir vislabākā izvēle visiem, kas īsti nevēlas nirt ar mutē ievietojamu elpošanas cauruli vai nenirst dziļumā. “Easybreath” maska ir ideāli piemērota aktivitātēm seklā ūdenī. Tā nodrošina dabiskas elpošanas iespēju caur degunu un muti un plašu redzes lauku.

Kurš “Easybreath 540” izmērs būs jums piemērotākais?

Pieaugušo virsmas maska ar akustisko vārstu “Easybreath 540” ir pieejama 2 izmēros, kas būs atbilstoši 90 % pieaugušo cilvēku seju.



Pusaudžiem no 10 gadu vecuma un lietotājiem ar smalkiem sejas vaibstiem izvēlieties S/M izmēru. Lielākām sejām piemērotāks būs M/L izmērs.Lai izvēlētos pareizo izmēru, esot veikalā, nostipriniet masku tā, lai tā cieši turētos pie sejas: starp maskas lejas daļu un jūsu zodu nedrīkst veidoties atstarpe.

Vai es varu valkāt “Easybreath 540” masku, ja man ir bārda?

Bārdas rugāji neļauj maskas apmalei cieši piekļauties valkātāja sejas ādai. Tādēļ valkātājiem ar bārdu nav iespējams garantēt šīs pilnā sejas noseguma maskas ciešu piegulumu. Lai garantētu ūdensnecaurlaidīgu piegulumu, vislabākais risinājums ir noskūties. Kā alternatīvu risinājumu iespējams izmantot arī biezu ziedi, piemēram, vazelīnu.

Vai es varu valkāt brilles kopā ar “Easybreath” masku?

Vairums briļļu rāmju neļaus maskas apvalkam izveidot ciešu piegulumu. Turklāt “Easybreath” maskas valkāšana kopā ar brillēm ir sarežģīta.


Kādi piesardzības pasākumi jāievēro, lietojot “Easybreath 540” masku?

Uzmanieties no smiltīm. Nepieļaujiet savas “Easybreath 540” maskas saskari ar smiltīm, jo tādējādi iespējams saskrāpēt maskas lēcu. Ja uz maskas nonākušas smiltis, nepielietojiet spēku, lai ievirzītu elpošanas cauruli vietā. Pirms elpošanas caurules savienošanas ar masku, noskalojiet tos. Smiltis var arī aizsprostot caurulē esošo vārstu. Rūpīgi izskalojiet elpošanas cauruli vai izmantojiet ventilācijas atveru izmēram atbilstošu atslēgu, lai atbloķētu pludiņu un izskalojiet cauruli.

Maskas izmēri izjauktā veidā

Augstums: 29 cm.

Platums: 18 cm.



Biezums: 12 cm.

sastāvs

sastāvs

Lēca niršanai: 100.0% Polikarbonāta-akrilnitrila butadiēna stirols; Elastīgā daļa: 100.0% Silikons; Caurulīte niršanai: 100.0% Polikarbonāta-akrilnitrila butadiēna stirols; Rāmis slēpošanai: 100.0% Polipropilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no tiešas gaismas

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota bērniem līdz 10 gadu vecumam, brīvajai niršanai vai intensīvai peldēšanai

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

Šī produkta lietošanai nepieciešamo rezerves daļu pieejamība:2 gadi.

Videoklipi