Filtri 0
Filtri 0
SUBEA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA / TIRKĪZA
  • TIRKĪZA / ZAĻA
  • ZILA / GAIŠI VIOLETA
  • ZILA / ORANŽA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Pilna sejas noseguma snorkelēšanas maska bērniem (vecumā no 6 līdz 10 gadiem), kas ļauj redzēt un elpot zem ūdens gluži tāpat kā uz sauszemes.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Pilna noseguma sejas maska ļauj dabiski elpot caur degunu un/vai muti.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Īpaša gaisa cirkulācijas sistēma, kas novērš maskas aizsvīšanu.

Redzamības zona

Panorāmas redzes lauks, 180° efekts.

Ūdensnecaurlaidīgs

“Dry-top-release” sistēma, kas mazina ūdens iekļūšanu un novērš aizsprostojumus.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pirms katras lietošanas reizes pārbaudiet savu masku un jo īpaši bērna masku:

- Satveriet elpošanas cauruli rokā un kustiniet to no kreisās puses uz labo. Lodei jāseko kustībai bez ierobežojumiem.

- Pārbaudiet, vai blīvējums ir uzlikts, ir labā stāvoklī un atrodas pareizā pozīcijā.

- Pārbaudiet, vai ir visi vārsti ir uzstādīti, vai tie nav deformēti un atrodas vienā līmenī ar balstu.

- Pārbaudiet maskas kopējo stāvokli un pārliecinieties, ka apmale ir pareizi uzstādīta uz rāmja un lēcas.

- Nekad nelietojiet masku bez elpošanas caurules

Ko darīt, ja mana maska aizsvīst?

Ja maska aizsvīst, iesakām atkārtot iepriekš izklāstītos 4 soļus, pareizi novietot “Easybreath” masku un pārbaudīt, vai “Easybreath” maskas izmērs ir piemērots jūsu sejai. Ja problēma nav novērsta, nelietojiet masku un sazinieties ar tuvāko “Decathlon” veikalu.

Snorkelēšanas drošība

Snorkelēšana ir vienkārša un jautra nodarbošanās, kas piemērota visai ģimenei. Elpošana, izmantojot elpošanas cauruli ir fiziski grūtāka, nekā vienkārši peldēšana. Ja jūtaties noguris, jums trūkst gaisa vai reibst galva, noņemiet masku un dodieties ārā no ūdens.

Nelietojiet šo produktu, ja jums ir zināmas sirds un asinsvadu vai elpceļu saslimšanas (plaušu infekcija, angīna, astma, hipertensija, sirds slimība utt.). Šaubu gadījumā sazinieties ar savu ārstu.

Kas ir “Easybreath”?

“Easybreath Junior” ir “Decathlon” izstrādāta pilna sejas noseguma snorkelēšanas maska.

Ar tās nodrošināto 180° panorāmas skatu, pretaizsvīšanas sistēmu un vieglo uzvilkšanu, “Subea Easybreath” maska ir ideāls produkts bērniem vecumā no 6 līdz 10 gadiem, kas vēlas izpētīt okeāna gultni.

Maska ir aprīkota ar mūsu jaunāko inovāciju, “dry-top-release” sistēmu, kas novērš nepieciešamību aizturēt elpu viļņu gadījumā vai, paceļoties pie ūdens virsmas.

Kā darbojas “Easybreath”?

Svaigais gaiss tiek novirzīts uz stiklu, pirms tas caur deguna vārstiem sasniedz degunu vai muti. Nepārtrauktā svaigā gaisa padeve samazina maskas aizsvīšanu.

Ar mitrumu un CO² piesātinātais gaiss tiek izvadīts caur kanāliem, kas iestrādāti maskas apmalē un novada gaisu uz elpošanas cauruli. Tiek nodrošināta pastāvīga gaisa apmaiņa. Ieplūstošā un izplūstošā gaisa plūsmas ir nodalītas, lai novērstu izelpotā gaisa atkārtotu ieelpošanu un ļautu jums elpot svaigu gaisu.

Vai “Easybreath Junior” maska ir piemērota niršanai?

“Decathlon Junior” snorkelēšanas maska nav piemērota niršanai. Šīs snorkelēšanas maskas gaisa tilpums ir lielāks, nekā tradicionālajām niršanas maskām. Sākot jau ar viena metra dziļumu, maskas spiediens sāk radīt diskomfortu jūsu sejai. Turklāt, nodarbojoties ar brīvo niršanu, ir nepieciešams izlīdzināt spiedienu. Valkājot “Subea Easybreath” masku, tas nav iespējams, jo netiek nodrošināta piekļuve degunam.

Kādēļ izvēlēties “Easybreath” tradicionālās vārsta maskas vietā?

“Decathlon Easybreath” maskas konstrukcija padara to ideāli piemērotu bērniem, kas pamatā vēro zemūdens pasauli no ūdens virsmas.

Izvēle par labu šai pilna sejas noseguma maskai tiek izdarīta, kad bērnam galvenokārt nepieciešama ļoti ērta elpošanas vide un plašs redzes lauks.

Kā “Dry-top” sistēma novērš ūdens ieplūšanu caurulē?

Maskā izmantota “Dry-top” tehnoloģija. Tā tika izstrādāta, lai apturētu ūdens iekļūšanu elpošanas caurulē lielos viļņos, mazos viļņos, un noliecot galvu uz leju, lai vērotu jūras gultni. Elpošanas caurulē ir pludiņš, kas paceļas, lai aizvērtu atveri, kad tā atrodas zem ūdens. Ja tā notiek, neaizmirstiet izcelt elpošanas cauruli no ūdens un pēc tam izpūst gaisu, lai pārliecinātos, ka pludiņš pareizi nolaižas atpakaļ uz leju.

Kāda izmēra “Easybreath” masku izvēlēties?

“Easybreath Junior” maska ir pielāgojama bērniem vecumā no 6 līdz 10 gadiem, visiem piemērots viens izmērs: XS.

Pilna sejas noseguma maskas tiek piedāvātas arī valkātājiem, kas vecāki par 10 gadiem, un tās ir pieejamas 2 izmēros, padarot tās piemērotas 90 % seju. Pusaudžiem no 10 gadu vecuma un valkātājiem ar smalkiem sejas vaibstiem izvēlieties S/M izmēru. Lielākām sejām piemērotāks būs M/L izmērs.


Vai “Easybreath” masku iespējams salabot, ja tā saplīst?

Jā, jūs varat pagarināt savas “Subea Easybreath” maskas kalpošanas laiku. Pēcpārdošanas pakalpojumi ir pieejami “Decathlon” veikala darbnīcā. Rezerves daļas iespējams iegādāties arī tiešsaistē. Pieejamo daļu artikuli: siksna – 8316952, vārsts – 8363399, elpošanas caurule – 8559605, baltais apvalks – 8590394.

Kādi piesardzības pasākumi jāievēro, lietojot “Easybreath” masku?

Uzmanieties no smiltīm. Novērsiet bērnu “Easybreath” maskas saskari ar smiltīm, jo tādējādi iespējams radīt lēcas skrāpējumus. Ja uz maskas nonākušas smiltis, nepielietojiet spēku, lai ievirzītu elpošanas cauruli vietā. Pirms elpošanas caurules savienošanas ar masku, noskalojiet tos. Smiltis var arī aizsprostot elpošanas caurulē esošo vārstu. Rūpīgi izskalojiet elpošanas cauruli vai izmantojiet ventilācijas atveru izmēram atbilstošu atslēgu, lai atbloķētu pludiņu un izskalojiet cauruli.

Maskas izmēri izjauktā veidā

Augstums: 23 cm. Platums: 15 cm.

Biezums: 11 cm.


Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota bērniem, kas jaunāki par 6 gadiem, brīvajai niršanai vai intensīvai peldēšanai.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

Produktu lietošanai nepieciešamo rezerves daļu pieejamības ilgums: 2 gadi.