Filtri 0
Filtri 0
SUBEA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • TIRKĪZA / PELĒKA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
“Subea” izstrādāja šo pieaugušo “Easybreath 500” virsmas snorkelēšanas masku, kura nodrošina uzlabotu elpošanas komfortu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Pilna noseguma sejas maska ļauj dabiski elpot caur degunu un/vai muti.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Īpaša gaisa cirkulācijas sistēma, kas novērš maskas aizsvīšanu.

Redzamības zona

Panorāmas redzes lauks, 180° efekts.

Ūdensnecaurlaidīgs

“Dry-top-release” sistēma, kas mazina ūdens iekļūšanu un novērš aizsprostojumus.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pirms katras lietošanas reizes pārbaudiet savu masku un jo īpaši bērna masku:

- Satveriet elpošanas cauruli rokā un kustiniet to no kreisās puses uz labo. Lodei jāseko kustībai bez ierobežojumiem.

- Pārbaudiet, vai blīvējums ir uzlikts, ir labā stāvoklī un atrodas pareizā pozīcijā.

- Pārbaudiet, vai ir visi vārsti ir uzstādīti, vai tie nav deformēti un atrodas vienā līmenī ar balstu.

- Pārbaudiet maskas kopējo stāvokli un pārliecinieties, ka apmale ir pareizi uzstādīta uz rāmja un lēcas.

- Nekad nelietojiet masku bez elpošanas caurules

Ko darīt, ja mana maska aizsvīst?

Ja maska aizsvīst, iesakām atkārtot iepriekš izklāstītos 4 soļus, pareizi novietot “Easybreath” masku un pārbaudīt, vai “Easybreath” maskas izmērs ir piemērots jūsu sejai. Ja problēma nav novērsta, nelietojiet masku un sazinieties ar tuvāko “Decathlon” veikalu.

Snorkelēšanas drošība

Snorkelēšana ir vienkārša un jautra nodarbošanās, kas piemērota visai ģimenei. Elpošana, izmantojot elpošanas cauruli ir fiziski grūtāka, nekā vienkārši peldēšana. Ja jūtaties noguris, jums trūkst gaisa vai reibst galva, noņemiet masku un dodieties ārā no ūdens.

Nelietojiet šo produktu, ja jums ir zināmas sirds un asinsvadu vai elpceļu saslimšanas (plaušu infekcija, angīna, astma, hipertensija, sirds slimība utt.). Šaubu gadījumā sazinieties ar savu ārstu.

Kas ir “Easybreath”?

“Easybreath 500” ir “Decathlon” izstrādāta otrās paaudzes pilna sejas noseguma snorkelēšanas maska. Maskai ir tādi paši parametri kā iepriekšējam modelim: tā nodrošina 180° redzamību, neaizsvīst, ir viegli uzvelkama, turklāt mēs esam padarījuši masku vēl izturīgāku, elastīgo daļu ērtāku, un elpošanu vieglāku, par 20 % samazinot elpošanas radīto piepūli. Turklāt šajā maskā iestrādāti arī vairāki jauninājumi: “Dry-top-release” sistēma. Jums vairs nav jāaiztur elpa brīdī, kad pāri gāžas vilnis.

Kurus Easybreaths var nopirkt Decathlon?

“Easybreath”: maska, ar kuru var elpot pa degunu un muti, piedāvājot plašu redzamības lauku un pretaizsvīšanas sistēmu, izmantojot gaisa cirkulāciju. Pieejama bērniem un pieaugušajiem.

Easybreath + (540): papildus akustiskais vārsts, kas dod iespēju runāt skaļāk, turot galvu virs ūdens (maska nav jānoņem).



“Easybreath 900”: mīksts deguns, kas ļauj izlīdzināt ausis un ļauj nolaisties līdz 3 m dziļumam. Nepalieciet augšā, dodieties lejā!

Kā darbojas “Easybreath”?

Svaigais gaiss tiek novirzīts uz stiklu, pirms tas caur deguna vārstiem sasniedz degunu vai muti. Nepārtrauktā svaigā gaisa padeve samazina maskas aizsvīšanu.



Ar mitrumu un CO2 piesātinātais gaiss tiek izvadīts caur kanāliem, kas izvietoti maskas apmalē, un novada gaisu uz elpošanas cauruli. Tiek nodrošināta pastāvīga gaisa apmaiņa. Gaisa plūsmas ir nodalītas, lai novērstu izelpotā gaisa atkārtotu ieelpošanu un ļautu jums elpot svaigu gaisu.Licencēta ar Ocean Reef Group licenci

Kā “Dry-top” sistēma novērš ūdens ieplūšanu caurulē?

Maskā izmantota “Dry-top” tehnoloģija. Tā tika izstrādāta, lai apturētu ūdens iekļūšanu elpošanas caurulē lielos viļņos, mazos viļņos, un noliecot galvu uz leju, lai vērotu jūras gultni. Elpošanas caurulē ir pludiņš, kas paceļas, lai aizvērtu atveri, kad tā atrodas zem ūdens. Ja tā notiek, neaizmirstiet izcelt elpošanas cauruli no ūdens un pēc tam izpūst gaisu, lai pārliecinātos, ka pludiņš pareizi nolaižas atpakaļ uz leju.

Vai es varu izmantot “Easybreath 500” masku niršanai?

“Decathlon” izstrādātās snorkelēšanas maskas gaisa tilpums ir daudz lielāks, nekā parastās maskas gaisa tilpums.

Sākot jau ar viena metra dziļumu, maskas spiediens sāk radīt diskomfortu jūsu sejai. Nodarbojoties ar brīvo niršanu, jums vēlāk jāizlīdzina spiediens, tomēr valkājot “Easybreath” masku, tas nav iespējams, jo jūs nevarat piekļūt degunam.

Kādēļ izvēlēties “Easybreath” tradicionālās vārsta maskas vietā?

Izvēle par labu šai pilna sejas noseguma maskai tiek izdarīta, kad maskas lietotājam galvenokārt nepieciešama ļoti ērta elpošanas vide un plašs redzes lauks.

“Decathlon” izstrādātās “Easybreath” maskas konstrukcija padara to ideāli piemērotu lietotājiem, kuri pamatā vēro zemūdens pasauli no ūdens virsmas.

Kurš “Easybreath 500” izmērs būs jums piemērotākais?

“Easybreath 500” pieaugušo virsmas snorkelēšanas maska ir pieejama 2 izmēros un nodrošina 90% sejas nosegumu.

Bērniem no 10 gadu vecuma un lietotājiem ar mazu seju būs piemērots S/M izmērs; lielākām sejām izvēlieties M/L izmēru.

Lai izvēlētos pareizo izmēru, esot veikalā, nostipriniet masku tā, lai tā cieši turētos pie sejas: starp maskas lejas daļu un jūsu zodu nedrīkst veidoties atstarpe.

Vai es varu valkāt “Easybreath 500” masku, ja man ir bārda?

Bārdas rugāji neļauj maskas apmalei cieši piekļauties valkātāja sejas ādai. Lietotājiem ar bārdu nevar tikt garantēta ūdensnecaurlaidība. Tādēļ labākais risinājums, kā nodrošināt šīs pilna sejas noseguma sejas maskas ūdensnecaurlaidību, ir noskūties. Kā alternatīvu risinājumu iespējams izmantot arī biezu ziedi, piemēram, vazelīnu.

Vai “Easybreath 500” masku iespējams salabot, ja tā salūst?

Jā, jūs varat pagarināt savas “Easybreath” maskas kalpošanas laiku. Pēcpārdošanas pakalpojumi ir pieejami “Decathlon” veikala darbnīcā. Rezerves daļas (siksna, pārsegs, elpošanas caurule, vārsti) ir pieejamas tiešsaistē vai “Decathlon” veikalā.

Daļu artikuli: siksna – 8316952, vārsts – 8363399, elpošanas caurule – 8506099, baltais pārsegs – 8520085.

Vai es varu valkāt brilles kopā ar “Easybreath” masku?

Vairums briļļu rāmju neļaus maskas apvalkam izveidot ciešu piegulumu. Turklāt “Easybreath” maskas valkāšana kopā ar brillēm ir sarežģīta.


Kādi piesardzības pasākumi jāievēro, lietojot “Easybreath 500” masku?

Uzmanieties no smiltīm. Nepieļaujiet savas “Easybreath 500” maskas saskari ar smiltīm, jo tādējādi iespējams saskrāpēt maskas lēcu. Ja uz maskas nonākušas smiltis, nepielietojiet spēku, lai ievirzītu elpošanas cauruli vietā. Pirms elpošanas caurules savienošanas ar masku, noskalojiet tos. Smiltis var arī aizsprostot caurulē esošo vārstu. Rūpīgi izskalojiet elpošanas cauruli vai izmantojiet ventilācijas atveru izmēram atbilstošu atslēgu, lai atbloķētu pludiņu un izskalojiet cauruli.

Maskas izmēri izjauktā veidā



Augstums: 29 cm.

Platums: 18 cm.

Biezums: 12 cm

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota bērniem līdz 10 gadu vecumam, brīvajai niršanai vai intensīvai peldēšanai

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

Šī produkta lietošanai nepieciešamo rezerves daļu pieejamība: 2 gadi.