Filtri 0
Filtri 0
SUBEA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA / ZILA / DZELTENA
  • PELĒKA / ROZĀ
  • ZILA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Šī maska ir ideāli piemērota snorkelēšanas baudīšanai un pirmajām iegremdēšanās reizēm zem ūdens. Visas priekšrocības par zemu cenu.

PRIEKŠROCĪBAS

Redzamības zona

Redzes leņķa mērījums veikts M izmēra maskai

Iekšējais tilpums

Mazāks iekšējais tilpums atvieglo nolaišanos pēc iegremdēšanās

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Snorkelēšanas drošība

Snorkelēšana ir vienkārša un jautra nodarbošanās, kas piemērota visai ģimenei. Elpošana, izmantojot elpošanas cauruli ir fiziski grūtāka, nekā vienkārši peldēšana. Ja jūtaties noguris, jums trūkst gaisa vai reibst galva, noņemiet masku un elpošanas cauruli un dodieties ārā no ūdens.

Šī produkta lietošana nav ieteicama, ja jums ir zināmas sirds un asinsvadu saslimšanas (krūškurvja infekcija, angīna, astma, augsts asinsspiediens, sirds slimība utt.). Šaubu gadījumā konsultējieties ar savu ārstu

Izmēri

Bērniem vecumā no sešiem līdz desmit gadiem iesakām izvēlēties S izmēra masku. Sākot no desmit gadu vecuma, ieteicams M izmērs mazām sejām un L izmērs – lielākām sejām.

Kā izvēlēties atbilstoša izmēra masku

Novietojiet masku uz sejas, neizmantojot stiprinājuma siksniņu, un piespiediet to pie sejas, lai stingri nostiprinātu vietā, vienlaikus aizturot elpu.Ja maska labi “piesūcas” un stingri turas pie jūsu sejas, tā ir jums piemērota – šis izmērs jums der un maska nodrošinās ūdensnecaurlaidību.

Ja maska neturas pie sejas un krīt nost, tas nozīmē, ka maskā iekļūst gaiss un varēs iekļūt arī ūdens; izvēlieties cita izmēra vai cita modeļa masku.

Novērsiet maskas aizsvīšanu

Jauna maska: izmazgājiet masku, izmantojot mazgāšanas līdzekli un siltu ūdeni; izmantojiet pirkstus, lai notīrītu taukainus nosēdumus. Neizmantojiet sūkli.



Pirms katras lietošanas reizes iespļaujiet maskā un noslaukiet lēcu ar pirkstiem, lai to noskalotu.

Samitriniet seju ar ūdeni, lai ierobežotu siltuma zudumu starp ādu un maskas lēcu, tādējādi samazinot tās aizsvīšanu.



Lai pilnībā izvairītos no aizsvīšanas, izmantojiet pretaizsvīšanas līdzekli.

Silikons

Silikons ir ārkārtīgi elastīgs materiāls. Silikona apvalks maigi piekļaujas sejas kontūrām un nodrošina ūdensnecaurlaidīgu piegulumu.

Rūdītā stikla lēca (M un L izmērs), polikarbonāta plastikāta lēca (S izmērs)

Rūdītais stikls ir divas līdz piecas reizes izturīgāks par parastu stiklu. Rūdītā stikla lēca ir daudz noturīgāka pret skrāpējumiem, nekā plastikāta lēca. Spēcīga trieciena rezultātā rūdītais stikls sašķīst mazos gabaliņos, samazinot nopietnāka negadījuma iespējamību. Neleciet un nenirstiet ūdeni, valkājot masku vai turot to rokās.Tieši pirms lietošanas neatstājiet masku tiešā saules gaismā vai karstā automašīnā.Bērnu drošībai S izmērs ir izgatavots ar plastmasu.

Akreditācija

Maska ir sertificēta atbilstoši Eiropas drošības standarta NE 16805 prasībām. 2015. INPP (Francijas Profesionālās niršanas institūts) sertifikācija.

0 ˆ% PVC

Maska nesatur nav PVC materiālus.

Izmēri.(M izmērs).

Platums: 18 cm.

Augstums: 11 cm.

Biezums: 8 cm.

Maskas svars (M izmērs)

200 grami.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām uzglabāt masku sausā vietā un sargāt to no tiešiem saules stariem.Tieši pirms lietošanas neatstājiet masku tiešā saules gaismā vai karstā automašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Neleciet un nenirstiet ūdeni, valkājot masku vai turot to rokās.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi