Filtri 0
Filtri 0
SUBEA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Bērniem, kuriem patīk pavadīt laiku snorkelējot un pētot zemūdens floru un faunu.Piemērota bērnu pirmajām niršanas reizēm.

Ērta un izturīga, aprīkota ar neplīstošu polikarbonāta lēcu.Pielāgojama novietojuma elpošanas caurules stiprinājums nodrošina ideālu piegulumu pie sejas uzlabotam komfortam.

Siksna: 90.0% Poliesteris, 10.0% Polikarbonāts; Maskas elastīgā daļa: 100.0% Silikons; Rāmis: 100.0% Polikarbonāts; Lēca: 100.0% Polikarbonāts

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Ūdensnecaurlaidīga, pateicoties silikona apvalkam. Pielāgojama caurules siksna

Viegli uzvilkt

Auduma siksna, kas neieķeras matos.Pārvietojams elpošanas caurules stiprinājums.

Izturība

Neplīstoša polikarbonāta plastikāta lēca.

Redzamības zona

Redzes leņķa mērījums veikts M izmēra maskai

Iekšējais tilpums

Mazāks iekšējais tilpums atvieglo nolaišanos pēc iegremdēšanās

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Snorkelēšanas drošība

Snorkelēšana ir vienkārša un jautra nodarbošanās, kas piemērota visai ģimenei. Elpošana, izmantojot elpošanas cauruli ir fiziski grūtāka, nekā vienkārši peldēšana. Ja jūtaties noguris, jums trūkst gaisa vai reibst galva, noņemiet masku un elpošanas cauruli un dodieties ārā no ūdens.

Šī produkta lietošana nav ieteicama, ja jums ir zināmas sirds un asinsvadu saslimšanas (krūškurvja infekcija, angīna, astma, augsts asinsspiediens, sirds slimība utt.). Šaubu gadījumā konsultējieties ar savu ārstu

Izmēri

Bērniem vecumā no sešiem līdz desmit gadiem iesakām izvēlēties S izmēra masku. Sākot no desmit gadu vecuma, ieteicams M izmērs mazām sejām un L izmērs – lielākām sejām.

Kā izvēlēties atbilstoša izmēra masku

Novietojiet masku uz sejas, neizmantojot stiprinājuma siksniņu, un piespiediet to pie sejas, lai stingri nostiprinātu vietā, vienlaikus aizturot elpu.Ja maska labi “piesūcas” un stingri turas pie jūsu sejas, tā ir jums piemērota – šis izmērs jums der un maska nodrošinās ūdensnecaurlaidību.

Ja maska neturas pie sejas un krīt nost, tas nozīmē, ka maskā iekļūst gaiss un varēs iekļūt arī ūdens; izvēlieties cita izmēra vai cita modeļa masku.

Novērsiet maskas aizsvīšanu

Jauna maska:izmazgājiet masku, izmantojot mazgāšanas līdzekli un siltu ūdeni; izmantojiet pirkstus, lai notīrītu visus traipus.Neizmantojiet sūkli.

Pirms katras lietošanas reizes iespļaujiet maskā un izslaukiet lēcu ar pirkstiem, lai izskalotu masku.Samitriniet seju ar ūdeni, lai samazinātu siltuma atdevi starp ādu un maskas lēcu; tādējādi tiks samazināta lēcas aizsvīšana.

Silikons

Silikons ir ārkārtīgi elastīgs materiāls. Silikona apvalks maigi piekļaujas sejas kontūrām un nodrošina ūdensnecaurlaidīgu piegulumu.

Rūdītā stikla lēca (M un L izmēriem), polikarbonāta lēca (S izmēram).

Rūdītais stikls ir divas līdz piecas reizes izturīgāks par parastu stiklu. Tas ir noturīgāks pret skrāpējumiem nekā polikarbonāta lēca.Spēcīga trieciena rezultātā tas sašķīst mazos gabaliņos, samazinot nopietnāka negadījuma iespējamību.Bērnu drošībai S izmēra maskas lēca ir izgatavota no polikarbonāta.

Akreditācija

Maska ir sertificēta atbilstoši Eiropas drošības standarta NE 16805 prasībām. 2015. INPP (Francijas Profesionālās niršanas institūts) sertifikācija.

0 ˆ% PVC

Maska nesatur nav PVC materiālus.

Izmēri(izmērs S)

Platums:14 cm.

Augstums:7 cm.Biezums:6,5 cm.

Maskas svars (M izmērs)

105 grami.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Iesakām uzglabāt masku sausā vietā, kur nepiekļūst gaisma.

Lietošanas ierobežojumi

Valkājot masku, nekad nenirstiet ar galvu pa priekšu.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi