Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8771629 4681779

Pieaugušo niršanas maska “Easybreath 900”, melna

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / MELNA
  • ZAĻA / SMILŠKRĀSA
  • TIRKĪZA / MELNA
  • PELĒKA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Pieaugušo niršanas maska “Easybreath 900” ļauj jums izlīdzināt spiedienu ausīs, tādējādi ļaujot izpētīt zemūdens pasauli dažus metrus zem ūdens.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Pilna noseguma sejas maska ļauj dabiski elpot caur degunu un/vai muti.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Ekskluzīva gaisa cirkulācijas tehnoloģija novērš maskas aizsvīšanu

Redzamības zona

Panorāmas redzes lauks, 180° efekts.

Ūdensnecaurlaidīgs

“Dry-Top” tehnoloģija ierobežo ūdens iekļūšanu caur elpošanas caurules augšu.

Izlīdzināšana

Mīksta deguna daļa spiediena izlīdzināšanai un niršanai līdz 3 metru dziļumam

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pirms katras lietošanas reizes pārbaudiet savu masku un jo īpaši bērna masku:

- Satveriet elpošanas cauruli rokā un kustiniet to no kreisās puses uz labo. Lodei jāseko kustībai bez ierobežojumiem.

- Pārbaudiet, vai blīvējums ir uzlikts, ir labā stāvoklī un atrodas pareizā pozīcijā.

- Pārbaudiet, vai ir visi vārsti ir uzstādīti, vai tie nav deformēti un atrodas vienā līmenī ar balstu.

- Pārbaudiet maskas kopējo stāvokli un pārliecinieties, ka apmales konstrukcijā vai uz lēcas nav defektu.

- Nekad nelietojiet masku bez elpošanas caurules.

Kā rīkoties, ja mana maska aizsvīst?

Ja maskas acu zona aizsvīst, mēs iesakām atkārtoti izpildīt 4 iepriekš aprakstītās darbības, rūpīgi pārbaudīt maskas novietojumu uz sejas, kā arī pārliecināties, ka jūsu “Easybreath” maskas izmērs atbilst jūsu sejai. Ja problēma nav novērsta, nevalkājiet masku un sazinieties ar savu “Decathlon” veikalu.

Snorkelēšanas drošība

Snorkelēšana ir vienkārša un jautra nodarbošanās, kas piemērota visai ģimenei. Elpošana, izmantojot elpošanas cauruli ir fiziski grūtāka, nekā vienkārši peldēšana. Ja jūtaties noguris, jums trūkst gaisa vai reibst galva, noņemiet masku un dodieties ārā no ūdens.

Nelietojiet šo produktu, ja jums ir zināmas sirds un asinsvadu vai elpceļu saslimšanas (plaušu infekcija, angīna, astma, hipertensija, sirds slimība utt.). Šaubu gadījumā sazinieties ar savu ārstu.

Kādi “Easybreath” ir pieejami “Decathlon”?

“Easybreath”: maska, ar kuru var elpot pa degunu un muti, piedāvājot plašu redzamības lauku un pretaizsvīšanas sistēmu, izmantojot gaisa cirkulāciju. Pieejama bērniem un pieaugušajiem. “Easybreath + (540)”: papildus akustiskais vārsts, kas dod iespēju runāt skaļāk, turot galvu virs ūdens (maska nav jānoņem).



“Easybreath 900”: mīksts deguns, kas izlīdzina spiedienu ausīs un ļauj nolaisties līdz 3 m dziļumā. Nepalieciet augšā, droši dodieties lejā.

Kas ir pieaugušo niršanas maska “Easybreath 900”?

“Decathlon” maskai “Easybreath 900” ir tāda pati funkcionalitāte kā maskai “Easybreath 500” (pretaizsvīšanas apstrāde, panorāmisks redzes lauks, viegla uzvilkšana, “Dry-Top” elpošanas caurule), taču galvenā atšķirība ir tā, ka šī snorkelēšanas maska nodrošina jaunu iespēju: piekļuve degunam. Mīkstā daļa deguna apvidū ļauj izlīdzināt spiedienu ausīs un ienirt bez ausu bungādiņu traumēšanas riska.

Pilna “Easybreath” koncepcijas funkcionalitāte ar niršanas iespēju.

Kādēļ šai “Easybreath” maskai ir mīksta deguna daļa?

Lai arī maskai ir neliels tilpums, peldot zem ūdens un nodarbojoties ar brīvo niršanu (līdz pat 3 m dziļumam), spiediens jums visapkārt pieaug. Šis faktors izraisa diskomfortu ausīs. Vienkāršākais veids, kā kompensēt šo spiedienu, ir aizspiežot degunu un maigi izpūšot gaisu, lai novirzītu to uz jūsu ausu zonu.

Spiediens var arī izraisīt maskas piespiešanos pie jūsu sejas. Lai novērstu jebkādu diskomfortu, izelpojiet caur degunu vai muti, lai mainītu maskas novietojumu.

Kā darbojas “Easybreath”?

Svaigais gaiss tiek novirzīts uz stiklu, pirms tas caur deguna vārstiem sasniedz degunu vai muti. Nepārtrauktā svaigā gaisa padeve samazina maskas aizsvīšanu.

Ar mitrumu un CO2 piesātinātais gaiss tiek izvadīts caur kanāliem, kas izvietoti maskas apmalē, un novada gaisu uz elpošanas cauruli. Tiek nodrošināta pastāvīga gaisa apmaiņa. Ieplūstošā un izplūstošā gaisa plūsmas ir nodalītas, lai novērstu izelpotā gaisa atkārtotu ieelpošanu un ļautu jums elpot svaigu gaisu.

Ocean Reef Group licence

Kā “Dry-top” sistēma novērš ūdens ieplūšanu caurulē?

Maska ir aprīkota ar “Dry-Top” tehnoloģiju. Šī sistēma tika izstrādāta, lai novērstu ūdens iekļūšanu elpošanas caurulē lielos viļņos, mazos viļņos, iegremdējoties zem ūdens un noliecot galvu uz leju, lai vērotu jūras gultni. Elpošanas caurule ir aprīkota ar pludiņu, kas paceļas, lai noslēgtu atveri brīdī, kad elpošanas caurule tiek iegremdēta zem ūdens. Šādā gadījumā atcerieties izņemt elpošanas cauruli no ūdens un iepūst maskā, lai pārliecinātos, ka pludiņš atkal nolaižas lejup.

Kādēļ “Easybreath” maska nav radīta niršanai?

“Decathlon” snorkelēšanas maska (“Easybreath”) būs labākā izvēle, ja lietotājam galvenokārt nepieciešams augsts elpošanas komforts un plašs redzes lauks.

“Decathlon” piedāvātā “Easybreath” maska ir ideāli piemērota nirējiem, kas pamatā vēlas novērot zemūdens pasauli no ūdens virsmas un nodarboties ar brīvo niršanu nelielā dziļumā.

Kādu “Easybreath 900” maskas izmēru izvēlēties?

Pieaugušo “Easybreath 900” niršanas maska ir pieejama 2 izmēros un nodrošina atbilstību 90 % pieaugušo seju izmēriem.

Bērniem no 12 gadu vecuma un lietotājiem ar mazu seju būs piemērots S/M izmērs; lielākām sejām izvēlieties M/L izmēru.

Lai izvēlētos pareizo izmēru, esot veikalā, nostipriniet masku tā, lai tā cieši turētos pie sejas: starp maskas lejas daļu un jūsu zodu nedrīkst veidoties atstarpe.

Vai es varu valkāt “Easybreath 900” masku, ja man ir bārda?

Bārdas rugāji neļauj maskas apmalei cieši piekļauties valkātāja sejas ādai. Tādēļ valkātājiem ar bārdu nav iespējams garantēt šīs pilnā sejas noseguma maskas ciešu piegulumu. Lai garantētu ūdensnecaurlaidīgu piegulumu, vislabākais risinājums ir noskūties. Kā alternatīvu risinājumu iespējams izmantot arī biezu ziedi, piemēram, vazelīnu.

Vai es varu valkāt brilles kopā ar “Easybreath” masku?

Vairums briļļu rāmju neļaus maskas apvalkam izveidot ciešu piegulumu. Turklāt “Easybreath” maskas valkāšana kopā ar brillēm ir sarežģīta.


Kādi piesardzības pasākumi jāievēro, lietojot “Easybreath 900” masku?

Pievērsiet uzmanību smiltīm. Nepieļaujiet jūsu pilna sejas noseguma maskas “Easybreath 900” saskari ar smiltīm, jo tādējādi iespējams saskrāpēt maskas lēcu. Ja uz maskas nonākušas smiltis, nepielietojiet spēku, lai ievirzītu elpošanas cauruli vietā. Pirms elpošanas caurules savienošanas ar masku, noskalojiet tos. Smiltis var arī aizsprostot elpošanas caurules vārstu. Rūpīgi izskalojiet elpošanas cauruli vai izmantojiet atbilstošu atslēgu, lai atbloķētu pludiņu un izskalotu elpošanas cauruli.

Vai bojājumu gadījumā “Easybreath 900” masku ir iespējams salabot?

Jā, jūs varat pagarināt savas “Decathlon” snorkelēšanas maskas kalpošanas laiku. Pēcpārdošanas pakalpojumi ir pieejami “Decathlon” veikala darbnīcā. Rezerves daļas (siksna, pārsegs, elpošanas caurule, vārsti) ir pieejamas tiešsaistē vai mūsu veikalā.

Siksna – 8316952, vārsts – 8363399, elpošanas caurule – 8577515, baltais pārsegs – 8520085.

Maskas izmēri izjauktā veidā

Augstums: 29 cm.

Platums: 18 cm.



Biezums: 12 cm.

sastāvs

sastāvs

Elastīgā daļa: 100.0% Silikons; Lēca niršanai: 10.0% Stirola etilēna butadiēna stirola, 90.0% Polikarbonāts; Caurulīte niršanai: 100.0% Polikarbonāts; Rāmis slēpošanai: 100.0% Polipropilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota bērniem līdz 12 gadu vecumam, brīvajai niršanai vai intensīvai peldēšanai

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

Šī produkta lietošanai nepieciešamo rezerves daļu pieejamība: 2 gadi.

Videoklipi