Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • PURPURA / ROZĀ
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izstrādājām šos zābakus bērniem, kas pārgājienos dodas reti. Tie piemēroti iešanai pa sablīvētu sniegu sniegotu taku iepazīšanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Platā atvere un līplente ļauj tos ērti uzvilkt.

Saķere

Vilci sniegā nodrošina 3 mm radžu atrašanās vieta un garums.

Saķere

Labu saķeri nodrošina zoles materiāls un rievas.

Siltums

Komforta temperatūra: -10°C Robežtemperatūra: -22°C

Ūdensnecaurlaidīgs

Elpojošā, ūdensnecaurlaidīgā membrāna saglabā sausas kājas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šie zābaki tiešām būs pietiekami silti ziemas pārgājieniem?

Mēs veicam salīdzinošus pētījumus termiskajā laboratorijā, radot pārgājienam atbilstošus apstākļus ar nelielu vēju (5 km/h). Tādā veidā mēs nosakām mūsu zābaku siltumpretestību. Ņemiet vērā, ka katrs no mums aukstumu sajūt atšķirīgi. Komforta temperatūra: sajūta, ka ir nedaudz auksti, un 70% lietotāju atzīst, ka kājām termiskās sajūtas ir pieņemamas.

Robežtemperatūra: sajūta, ka ir ļoti auksti, un 10% lietotāju uzskata, ka kājām termiskās sajūtas ir pieņemamas.

Kā šie zābaki aizsargā pret āra apstākļiem?

Jūsu zābaki ir izgatavoti ar membrānu, kas garantē ūdensnecaurlaidību un elpojamību. Membrāna ir ļoti plāns materiāls (5–25 mikrometri), kas ir piestiprināts auduma iekšpusē un kas novērš ūdens iekļūšanu, bet pieļauj mitruma izvadīšanu.

Vai šie zābaki tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Apavu ūdensnecaurlaidību mēs pārbaudījām laboratorijas testos, kuros simulēja staigāšanu ar apaviem, līdz pusei iemērcot tos ūdenī. Mēs veicām testus arī reālos apstākļos, pārbaudot nodilšanu un novecošanos. Veicot ūdensnecaurlaidības testu, mēs pārbaudām 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus: 2000 locījumiem (vidējikas atbilst 4 km pārgājienam), 4000 locījumiem (vidējikas atbilst 8 km pārgājienam) un 8000 locījumiem (vidējikas atbilst 16 km pārgājienam).Šie zābaki tikai testēti ar 4000 locījumiem, kas atbilst 8 km pārgājienam.

Kāda ir atšķirība starp vilci un saķeri?

Zābaku vilce ir atkarīga no radžu skaita un formas (šiem zābakiem 3 mm). Saķere ir atkarīga no zoles materiāliem un protektoru modeļa, līdzīgi kā automašīnas riepām. Vilce uzlabo atspērienu, novērš zābaka slīdēšanu atpakaļ, dodoties augšup, un stabilizē zābaku.

Saķere novērš zābaku slīdēšu un buksēšanu uz līdzena seguma vai sarežģītos apstākļos (lietus, sniegs, ledus), nodrošinot zoles saķeri.

Vai šie zābaki izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Lai apģērbtos atbilstoši ziemas apstākļiem, mēs iesakām ievērot tālāk sniegtos norādījumus.

Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu)

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Zābaku tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un elpojošs. Ūdens atgrūšanas īpašība tiek iegūta, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savas preces labi ventilētā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

.

Garantija

2 Gadi