Filtri 0
Filtri 0
CORENGTH Kods. 8734579 4490050

Pielāgojama svarcelšanas un universālo treniņu smaguma veste, 6-10 kg

50,00 €
39,00 €
-22%
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda radīja šo svara vesti, lai varētu paaugstināt dienas uzdevuma un ķermeņa svara treniņa grūtības pakāpi.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējamas siksnas un sprādzes, lai varētu ideāli pielāgot.

Kustības brīvība

Veste ir pieguļošas formas, tāpēc tā ļauj brīvi kustēties.

Ergonomiska saķere

Viegli regulēt svaru, satverot svaru plāksnes aiz roktura.

Elastīgums

Regulējiet svaru, izmantojot 4x1 kg plāksnes, kas ir komplektā ar 6 kg vesti.

Stabilitāte

Svars ir sadalīts vienmērīgi, regulējamās siksnas palīdz noturēt vesti vietā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc būtu jāvelk svara veste spēka treniņa, krosfita treniņa vai bodibildinga laikā?

Svara veste ļauj jums paaugstināt treniņa grūtības pakāpi un efektivitāti.Vai vēlaties veikt funkcionālos vingrojumus, neizmantojot smagumu, paaugstināt ierastā fitnesa treniņa grūtības pakāpi vai veikt spēka treniņu, nodarbinot specifiskas zonas, papildus savam pamata sporta veidam?Šī svara veste ir pielāgojama visām jūsu vajadzībām, lai uzlabotu visu jūsu veikto vingrojumu rezultātus.

Pielāgojiet svara vesti trīs soļos.

Lai veste labi piegulētu, noregulējiet sprādzes mugurpusē:jo tuvāk tās būs muguras centrālajai daļai, jo ciešāk veste pieguls.Pēc tam noregulējiet plecu siksnas atbilstoši jūsu ķermeņa augšdaļai labam atbalstam treniņa laikā.Beigās uzvelciet vesti un pievelciet siksnas priekšpusē.Veltiet laiku, lai pareizi pielāgotu vesti un treniņš noritētu bez aizķeršanās.

Ekodizaina veste. Ko tas nozīmē?

Mēs esam samazinājuši mūsu ietekmi uz vidi 12 %, izmantojot audumu, kura pavedieni krāsoti ražošanas vietā.Tekstila krāsošanā nepieciešams liels ūdens daudzums un rodas ievērojams apjoms notekūdeņu no krāsu baseiniem.Lai samazinātu ietekmi uz vidi, mēs izvēlējāmies masas krāsošanas tehniku, kas nozīmē, ka pigmenti tiek integrēti pavedienu ražošanas procesā.

Kā ir jāizmanto svara veste?

Svara vestes lietošanas ieguvums ir tāds, ka jūs varat izpildīt vingrojumus ar smagumu, kas ir vienmērīgi sadalīts krūškurvja priekšpusē un aizmugurē.Daži vingrinājumi, kurus jūs varat izpildīt:- roku saliekšana:lai trenētu tricepsus, plecu un krūšu muskuļus.- pievilkšanās:lai tonizētu bicepsus un muguru.- pievilkšanās pie stieņa ar izgājienu, lai trenētu visus krūšu muskuļus.- Un augšstilbiem?Mēs iesakām veikt pietupienus ar vienu vai abām kājām.

6 kg, 8 kg, 10 kg?Kā izvēlēties:

Vestes svars bez smaguma ir 6 kg.Tās komplektā ir 4x1 kg plāksnes, kuras jūs varat ievietot priekšpusē un aizmugurē, lai kopējais svars būtu 10 kg.Kāpēc?Tāpēc, ka 6 kg svars atbilst noteiktajām normām ikdienas treniņiem sievietēm, savukārt 9 kg svars – vīriešiem.Tas nozīmē, ka jūs varat pielāgot svara vesti jebkurai vajadzībai, vai tas būtu spēka vai krosfita treniņš.Veste nav izstrādāta vai apstiprināta svaram, kas pārsniedz 10 kg.

Izstrādāta, domājot par funkcionalitāti:

- 1 kg plāksnei ir rokturis ērtākai satveršanai.- Vestes pieguļošā forma nodrošina, ka plāksne neizslīdēs treniņa laikā.- Regulēšanas siksnas ir ražotas no elastīga auduma:kaut arī veste cieši pieguļ, jūs joprojām varat paelpot.- Plecu siksnas ļauj ātri regulēt vesti treniņa laikā.- Plāksnītes ir kompaktas formas, piemērotas zemajai atspiešanās pozīcijai.

Mūsu dizaina komanda stāsta par 10 kg svara vestes rašanos:

“Šo produktu mēs sākām izstrādāt pilnīgi no nulles.Mēs vēlējāmies radīt produktu, kas būtu ērts un praktisks, bet vienlaikus izturīgs.Pie šī koncepta mūsu produktu komanda “Domyos” ir strādājusi jau kādu laiku.Tas mums ir palīdzējis veikt daudz uzlabojumu.Pēc tam svara vesti testēja krosfita treniņu zālēs un “Domyos Club”.

sastāvs

sastāvs

Papildu detaļas: 50.0% Smiltis, 50.0% Dzelzs; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Sprādzes: 100.0% Polioksimetilēns; Aizdare ar lipekli: 100.0% Poliamīds; Elastīgā josta: 12.0% Elastāns, 88.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Putas : 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc treniņa atstāt, lai izžūst.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota profesionālai izmantošanai.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Apstiprinājuši spēka un krosfita treniņu entuziasti, izmantojot dzīvē. Svara veste ir izturējusi “Murph”, ikonisko krosfita treniņu. Iesaka mūsu vēstnieki.

Garantija

2 Gadi