Filtri 0
Filtri 0
AXELYS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Gūstiet lielāku labumu no daiļslidošanas sesijām un jūtieties ērti, lietojot legingus, ko izstrādājusi mūsu talantīgā komanda.

Šīs ūdeni atgrūdošās bikses ir mīkstas un ērtas, lai jūs varētu trenēties ar pilnu atdevi. Tās var piestiprināt zem slidām, lai noturētu vietā un tās pielāgotos katrai jūsu kustībai.

Pamatmateriāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Vai nokritāt? Ūdeni atgrūdošais materiāls pasargās jūs no izmirkšanas.

Siltums

Mīksts materiāls patīkamai siltuma un pilnīga komforta sajūtai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Plata siksna

Mūsu daiļslidošanas legingiem ir siksna, lai tie nenokristu un jūs varētu pilnībā koncentrēties treniņiem. Kustieties, slidojiet un griezieties: jūsu mugura būs apklāta.

Elastīgas siksnas pēdas daļā

Legingus var piestiprināt zem slidas ar līplentes stiprinājumu, tāpēc tie vienmēr perfekti turēsies vietā. Griezieties, leciet un trenējieties izpildīt figūras — mūsu treniņu bikses pielāgojas jūsu kustībām.

Produkta apraksts

Jūs pat aizmirsīsit, ka esat uzvilcis šīs daiļslidošanas treniņu bikses. Tās ir siltas un mīkstas, garantē pilnīgu komfortu un vienmēr turēsies vietā. Ūdeni atgrūdošais materiāls gādās, lai jūs neraizētos, ka varat izmirkt pēc kritiena: apgūstiet savu daiļslidošanas rutīnu, neuztraucoties par apģērbu!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi