Filtri 0
Filtri 0
Display filters
18 Produkti

 

SLIDAS

Plūstoša slidošana uz ledus prasa laiku un iemaņas, taču to var apgūt ikviens, kas pieliek nedaudz pūļu un apņēmības. Decathlon nāk palīgā visiem slidotgribētājiem, piedāvājot kvalitatīvu slidošanas aprīkojumu, kas pārsteigs pat visprasīgākos slidotājus. Mūsu sortimentā pieejami dažādi uzticami slidu modeļi gan hokejam, gan daiļslidošanai, gan slidošanai brīvajā stilā. Pie mums jūs atradīsiet piemērotas slidas visai ģimenei. Izpētiet mūsu piedāvājumu un izvēlieties tieši to, kas atbilst jūsu vajadzībām!

Hokeja slidas – nepieciešamajam atbalstam uz ledus

Kuram gan nepatīk hokejs – viens no vispopulārākajiem sporta veidiem visā pasaulē? Hokejs ir tik populārs, ka daudzi vecāki sūta savas atvases uz hokeja treniņiem jau no pašas mazotnes. Sākumā iesācējiem nebūt nav tik viegli apgūt slidotprasmi, jo tam nepieciešama ne tikai spēja pārvaldīt ķermeņa līdzsvaru, bet arī spēja ātri kustēties un manevrēt. Ikviens hokeja treneris jums noteikti pateiks, ka, papildus šīm svarīgajām iemaņām, viens no būtiskākajiem faktoriem hokeja apguvē ir atbilstošs slidošanas aprīkojums.

Tīmekļa vietnē Decathlon.lv pieejami dažādi hokeja slidu modeļi no tādiem uzticamiem zīmoliem kā CCM un Bauer. Lielākā daļa mūsu klientu novērtē atviegloto iepirkšanās pieredzi, pateicoties ērtajiem un pārdomātajiem filtriem. Vien ar pāris klikšķu palīdzību jūs varēsiet atrast sev piemērotākās hokeja vai daiļslidošanas slidas, velti netērējot savu dārgo laiku. Tomēr, pirms pieņemat lēmumu, pievērsiet uzmanību vairākiem būtiskiem aspektiem:

  • Slidu asmens – hokeja slidu asmens forma ir izliektāka kā cita tipa slidām, lai nodrošinātu vieglāku un ātrāku slidošanu. Lētākie slidu modeļi ir aprīkoti ar tērauda vai oglekļa tērauda asmeni. Tomēr, ja jums ir svarīga kvalitāte un izturība, tad ieteicams izvēlēties citus tērauda sakausējumus. 
  • Izmērs – hokeja slidu izmērs neatbilst ikdienā valkājamo apavu izmēram. Principā senioru slidas ir par 1,5 izmēriem mazākas, savukārt bērnu slidas – par 1 izmēru. Pirms slidu iegādes tiešsaistē noteikti rūpīgi izpētiet izmēru tabulu.
  • Aizsardzība un komforts – tā kā hokeja spēles laikā kājas ir pakļautas pastāvīgiem triecieniem, hokeja slidām ir jānodrošina pietiekama aizsardzība ar kvalitatīviem un uzticamiem pēdu un kāju aizsargiem. Tāpat arī slidu konstrukcijai ir jābūt tādai, kas nodrošina valkātājam komfortu un nepieciešamo atbalstu slidošanas laikā.

Daiļslidošanas slidas vienam no graciozākajiem sporta veidiem

Vērojot daiļslidošanas sacensības no malas, šķiet gluži neticami, ka iespējams panākt tādu grāciju uz ledus. Tas, protams, prasa gadiem ilgi izkoptu meistarību, taču bez īstajām slidām nekādi neiztikt – daiļslidošanas slidu zābaki ir īpaši izstrādāti tā, lai ar tiem uz ledus varētu īstenot dažādus akrobātiskus trikus un lēcienus. Turklāt asmens galā iestrādāti mazi zobiņi, kas ļauj valkātājam nostāties uz purngala. Daiļslidošanas slidas, salīdzinot ar citiem slidošanai paredzētiem apaviem, ir daudz vieglākas. Tāpat liela nozīme ir tam, kā slidas pieguļ kājai – labas auklas palīdzēs regulēt slidu platumu, kā arī tik viegli neatsiesies slidošanas laikā.

Tīmekļa vietnē Decathlon.lv atrodamas dažādas augstas kvalitātes daiļslidošanas slidas, kas piemērotas kā profesionāļiem, tā amatieriem, turklāt jūs patīkami pārsteigs to draudzīgās cenas. Ne tikai iesācējiem, bet arī profesionāliem daiļslidotājiem nevajadzētu aizmirst par drošību – vienmēr lietojiet ķiveri, plaukstu balstus, kā arī elkoņu un ceļgalu sargus, lai maksimāli samazinātu traumu gūšanas risku. Pievērsiet uzmanību arī atbilstošam apģērbam – slidotavās vienmēr būs vēss, lai novērstu ledus izkušanu, tādēļ arī vasarā, dodoties slidot uz šādām vietām, jums jāpaņem līdzi jaka un citi silti apģērba gabali. Jūs taču pavisam noteikti nevēlaties saaukstēties gada karstajā laikā!

Brīvā laika slidas ziemas baudīšanai uz aizsaluša ezera

Nereti slidotprieks tiek iepazīts tieši bērnībā, kad bērni kopā ar vecākiem dodas uz vietējo ezeru, kas ziemā ir aizsalis tik spēcīgi, ka uz tā var droši slidot. Šim nolūkam būs ideāli piemērotas speciāli pašiem mazākajiem izstrādātas slidas, kuras nav aprīkotas ar asmeņiem, bet gan ar plakanu pamatni. Tās nodrošina pietiekami labu slīdamību, vienlaikus sniedzot bērnam iespēju daudz vieglāk apgūt līdzsvara noturēšanu slidenos apstākļos. Šāda tipa slidas tiek uzstādītas parastajiem apaviem ar īpašu aizdares sprādžu palīdzību. Slidu garums ir regulējams, izmantojot īpaši šim nolūkam paredzētas pogas. Šādas slidas kalpos jūsu bērnam ilgus gadus, jo, bērna kājai augot, tās varēs padarīt garākas. Tā kā slidas ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda, tad arī par to izskatu vecākiem nebūs jāuztraucas. 

Daudzi cilvēki izvēlas apgūt slidošanu slidotavā, kas ir atvērta visu gadu, tādējādi izvairoties no nepieciešamības gaidīt ziemas atnākšanu. Slidotavās parasti ir pieejama slidu noma, kas ir ātrs risinājums apmeklētājiem, kam nav savu slidu vai gadījumiem, kad slidas ir aizmirstas mājās. Tomēr šeit jāņem vērā, ka koplietošanas slidas mēdz būt diezgan nolietotas un rada zināmus riskus arī no higiēnas viedokļa. Ja mēdzat apmeklēt slidotavas ar ģimeni, vislabākais risinājums būtu sagādāt savu slidu pāri, ar ko slīdēt pa ledu. Ja vēlaties iegādāties kvalitatīvu zīmolu un materiālu slidas visai ģimenei, tad Decathlon.lv jūs gaida uzticamu ražotāju izstrādāti modeļi un patīkamas cenas. Pie mums noteikti atradīsiet visu, ko meklējat, ātri, ērti un lēti!

Plašs bērnu un iesācēju slidu klāsts Decathlon.lv

Decathlon.lv piedāvā augstas kvalitātes preces visa veida slidošanai  par pievilcīgām cenām, turklāt visas mūsu preces ir izgatavotas no augstvērtīgiem materiāliem. Neatkarīgi no tā, vai tie ir profesionāļu līmeņa slidzābaki, vai amatieru slidas, visi mūsu kolekcijā iekļautie modeļi ir izvēlēti rūpīgi un uzmanīgi. Mūsu sortiments tiek pastāvīgi papildināts ar jauniem produktiem, tādēļ ieskatieties mūsu tīmekļa vietnē ik reizi, kad nepieciešams atjaunot vai papildināt jūsu sporta garderobi. Tas varētu būt aktuāli ikvienam, kas pakāpeniski aug savā meistarībā, kļūstot par arvien labāku slidotāju.

Iesācēju slidas parasti ir mīkstākas un elastīgākas. Jo augstāka līmeņa sportistiem paredzēti slidzābaki,stingrāki tie ir. Nekad neiegādājieties bērnu slidas pēc tāda paša principa, kā parastos apavus, t.i. par vienu vai diviem izmēriem lielākus, lai tie derētu viņam ilgāku laiku. Slidām ir ideāli jāpieguļ bērna pēdām, jo tās ir pakļautas intensīvai slodzei hokeja laukumā. Slidas, kas ir par lielu, būtiski ietekmēs bērna spēju noturēt līdzsvaru. Bērna kāja pastāvīgi aug un slidas var nākties bieži mainīt. Mūsu kvalitatīvā produkcija kalpos ilgi un to varēs lietot arī citi bērni, kas aug jūsu ģimenē. Tikpat labi varat tās nodot lietošanā radu bērniem vai ziedot labdarībai. Izvēlieties savai atvasei pašu labāko un varbūt pēc gadiem divdesmit mēs visi kopā varēsim vērot, kā tieši jūsu bērns piedalās kādā Latvijai vēsturiskā hokeja spēlē?