Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8648820 4330978

Bērnu/pieaugušo fotohromas brilles visiem laikapstākļiem “G 900 PH”, zilas/pel.

85,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / PELĒKA
  • ZILA / PELĒKA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu izstrādātāji ir pievienojuši šīm brillēm fotohromas, sfēriskas lēcas slēpošanai jebkuros laikapstākļos. Saderīgas ar optisk. brillēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

L izmēra brilles var nēsāt kopā ar 145 mm (maks.) platām optiskajām brillēm.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Optimāla aizsardzība pret aizsvīšanu, dubultas lēcas un rāmis ar ventilāciju.

Redzamības zona

Sfēriskas lēcas ar redzes lauku Optimal.

Regulējams

2 sprādzes gumijas lentes garuma regulēšanai.

Stabilitāte

40 mm plata elastīga lente ar trīskāršām neslīdošām silikona joslām

Aizsardzība pret sauli

100% UV aizsardzība,rozā līdz brūna fotohromā lēca visiem laika apstākļiem S1–S3

Lietotāja komforts

Dubulta blīvuma ergonomiskas putas un patīkams audums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

100% aizsardzība pret UV stariem

UV stari ir kaitīgi acīm. Visas mūsu brilles sniedz 100% aizsardzību pret UV stariem, ko apliecina sertifikāts saskaņā ar standartu EN -174. Slēpošanas brilles ir vislabākais aizsardzības risinājums: tā ideāli nosedz acis un neļauj iekļūt UV stariem un pasargā no apžilbināšanas.

Fotohromas lēcas

Fotohromās lēcas paliek tumšākas UV staru ietekmē. Lēcas tonis dienas gaitā mainās atkarībā no UV staru intensitātes.Lēcas nav izturīgas pret skrāpējumiem.

Aizsardzība pret aizsvīšanu Optimal

Aizsardzību pret aizsvīšanu Optimal nodrošina dubultas ventilējamas lēcas, kas ir apstrādātas no iekšpuses, kā arī ventilācijas atveres briļļu rāmī, kas nodrošina gaisa cirkulāciju slēpošanas briļļu iekšpusē.

Lai briļļu iekšpusē nodrošinātu labu ventilāciju, neaizveriet ventilācijas atveres, piemēram, ar kakla sildītāju. Neberzējiet briļļu lēcu iekšpusi, bet uzmanīgi nosusiniet, lai saglabātu apstrādi pret aizsvīšanu pēc iespējas ilgāk.

Dubulta lēca ar ventilāciju

Brillēm ir dubultas ventilējamas lēcas, lai samazinātu aizsvīšanu. Starp abām lēcām iesprostotais gaiss rada siltumizolācijas slāni. Dubulto lēcu dēļ termiskais šoks starp aizsargbriļļu iekšpusi un ārpusi ir mazāks, un briļļu lēcu aizsvīšana samazinās. Iekšējā lēca arī ir apstrādāta pret aizsvīšanu, un tai ir ventilācijas atveres, kas nodrošina labu gaisa cirkulāciju.

Sfēriskas lēcas

Sfēriskā forma nodrošina vismazāko optisko izkropļojumu.

Lēcu materiāls un forma ir ārkārtīgi triecienizturīga, un iekšējā lēca ir ražota no acetāta.

Redzes lauks Optimal

Ir vertikālais un horizontālais redzes lauks. Brillēm 900 ir redzes lauks Optimal, tās nodrošina pašu labāko redzes lauku.

Saderība ar slēpošanas ķiveri

Visas Wedze slēpošanas brilles ir veidotas tā, lai saderētu ar Wedze slēpošanas ķiverēm.

Saderība ar optiskajām brillēm

L izmēra slēpošanas brilles G 900 PH var nēsāt kopā ar recepšu brillēm, kuru maksimālais platums ir 145 mm. Malās esošais polsterējums un briļļu forma atstāj pietiekami daudz vietas pie deniņiem.

Lente

Elastīga poliamīda, poliestera un gumijas lente 40 mm plata, 3 neslīdošas silikona lentas

Termiski veidots mikrošķiedras maciņš

Neaizmirstiet aizsargāt aizsargbrilles un jo īpaši lēcu no skrāpējumiem pirms un pēc lietošanas. Mikrošķiedras maciņš arī tīra lēcas, jo materiāls ir ideāli piemērots to apkopei bez skrāpējumiem. To var viegli uzvilkt briļļu lēcai, lai to aizsargātu no skrāpējumiem jebkurā laikā, piemēram, atpūtas pauzēs.Termiski saspiestas futrālis ir ideāli piemērots briļļu uzglabāšanai un aizsardzībai no saspiešanas uzglabāšanas laikā.

Krāsainas lēcas Flash

Slēpošanas briļļu lēcas ārpuses krāsainais pārklājums (sauc par krāsaino Flash) samazina gaismas procentuālo daudzumu, kas sasniedz acis, tādā veidā mazinot spožumu un uzlabojot redzamības skaidrību saulainos apstākļos.

Brīdinājums: lēcas nav izturīgas pret skrāpējumiem.

CE-EN-174 un ANSI standarts

EN-174 ir Eiropas standarts, ko piemēro brillēm, kuras izmanto acu aizsardzībai kalnu slēpošanā vai līdzīgās aktivitātēs, piemēram, snovbordā. ANSI standarts ir Amerikas standarts, stingrāks nekā Eiropas standarts par izturību pret sitieniem un triecieniem.

Šīs slēpošanas brilles atbilst abiem standartiem.

Izvairīšanās no briļļu aizsvīšanas

Mitrums izraisa aizsvīšanu. Tādēļ pārliecinieties, ka putas nekļūst mitras, piemēram, novietojot slēpošanas brilles uz mitras ķiveres vai cepures. Kritiens ar seju sniegā arī var radīt briļļu aizmiglošanos. Tāpēc nakts laikā slēpošanas brilles ir kārtīgi jāizžāvē, lai pilnībā atbrīvotos no mitruma un jau nākamajā dienā jūs varētu doties slēpot ar pilnīgi sausām brillēm.

2 izmēri

Izvēlieties briļļu izmēru atbilstoši galvas izmēram. Ja galvas apkārtmērs ir mazāks par 55 cm, izvēlieties S izmēru. Ja galvas apkārtmērs ir lielāks par 55 cm, izvēlieties L izmēru.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Elastīgā josta: 33.0% Poliamīds, 36.0% Sintētiskais kaučuks, 31.0% Poliesteris; Ekrāns: 60.0% Polikarbonāts, 40.0% Acetāts; Putas : 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Padoms — pēc lietošanas brilles glabājiet Wedze maciņā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos apstākļos, ar kādiem ir iespējams saskarties slēpojot.Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un dizaineri pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir paredzēts un izveidots, ir pilnībā atbilstoša izstrādājuma lietošanai reālos apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi