Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Slēpošanas, snovborda brilles sliktam laikam “G 100 S1”, melnas
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Pat mūsu lētākajiem modeļiem ir dubultas lēcas, lai samazinātu aizsvīšanu un garantētu labu redzamību sliktos laikapstākļos

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Lieliski sader ar “Wedze” ķiverēm

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Briļļu dubultā lēca ar apstrādi pret aizsvīšanu Essential

Redzamības zona

Aptveroša lēca ar redzes lauku “Essential”

Regulējams

1 sprādze gumijas lentes garuma regulēšanai

Stabilitāte

40 mm plata gumija

Aizsardzība pret sauli

100% UV aizs. Dzeltenas lēcas, lai redzētu reljefu snigšanas/miglas laikā

Lietotāja komforts

Ergonomiskas putas

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aizsardzība pret UV stariem

Tā kā UV stari ir kaitīgi acīm, visas mūsu brilles ir sertificētas atbilstoši EN 174 standartam un 100% aiztur UV starus. Brilles ir labākā aizsardzība, jo tās cieši piekļaujas sejai un neļauj iekļūt acīs tiešiem vai atstarotiem UV stariem

Lēca S1 miglainiem apstākļiem

S1 FOG ir gaiša lēca, lai nodrošinātu labāku redzamību sliktos laikapstākļos, miglā un sniegputenī. Mēs izvēlējāmies dzeltena toņa lēcu, lai uzlabotu reljefa redzamību sliktos laikapstākļos, bet redzamība joprojām var būt pasliktināta sliktos laikapstākļos. Jums jābūt uzmanīgiem un nepakļaujiet sevi briesmām nezināmās un bīstamās vietās.

Lēca nav izturīga pret skrāpējumiem.

Aizsardzība pret aizsvīšanu “Essential”

Apstrāde pret aizsvīšanu “Essential” ir dubultas lēcas apstrāde gan no iekšpuses, gan ārpuses.

Lai nodrošinātu labu gaisa cirkulāciju briļļu iekšpusē, neaizveriet gaisa atveres, piemēram, ar kakla sildītāju.

Neberzējiet briļļu lēcu iekšpusi, bet uzmanīgi nosusiniet, lai saglabātu apstrādi pret aizsvīšanu pēc iespējas ilgāk. Rūpīgi izžāvējiet brilles katru nakti.

Dubulta lēca

Brilles ar dubultu lēcu, lai samazinātu kondensāciju. Starp abām lēcām iesprostotais gaiss rada siltumizolācijas slāni. Tiek samazināts termiskais šoks starp briļļu iekšpusi un ārpusi, tāpēc samazinās iekšējās lēcas aizvīšana. Iekšējā lēca ir apstrādāta pret aizsvīšanu.

Apliecoša lēca

Apliecoša dubulta lēca, ārējā lēca izgatavota no polikarbonāta, bet iekšējā lēca no celulozes polikarbonāta, abas lēcas veidotas, lai lieliski derētu briļļu formai.

Redzes lauks “Essential”

Ir vertikālais un horizontālais redzes lauks. Brillēm “G 100” ir redzes lauks “Essential”, kas nodrošina ērtu un labu redzamību arī uz sāniem.

Saderība ar slēpošanas ķiveri

Visas “Wedze” slēpošanas brilles ir veidotas tā, lai saderētu ar “Wedze” slēpošanas ķiverēm.

Saderība ar optiskajām brillēm

Briļļu polsterētie sāni un forma nodrošina pietiekami daudz vietas, lai tās varētu savietot ar recepšu brillēm. L izmēra slēpošanas brilles “G 100” var nēsāt kopā ar recepšu brillēm, kuru maksimālais platums ir 135 mm.

Lente

40 mm plata galvas lente no poliamīda, poliestera un gumijas.

CE — EN 174 un ANSI standarts

EN 174 ir Eiropas standarts, ko piemēro brillēm, kuras izmanto acu aizsardzībai kalnu slēpošanā vai līdzīgās aktivitātēs, piemēram, snovbordā. ANSI ir Amerikas standarts, kas ir stingrāks nekā Eiropas standarts attiecībā uz izturību pret sitieniem un triecieniem.

Šīs slēpošanas brilles atbilst abiem šiem standartiem

Izvairīšanās no aizsvīšanas

Mitrums izraisa aizsvīšanu. Tādēļ jāpārliecinās, vai putas nav uzsūkušas ūdeni, piemēram, uzliekot brilles uz slapjas ķiveres vai cepures. Kritiens ar seju sniegā arī var radīt briļļu aizmiglošanos. Tāpēc nakts laikā slēpošanas brilles ir kārtīgi jāizžāvē, lai pilnībā atbrīvotos no mitruma un jau nākamajā dienā jūs varētu doties slēpot ar pilnīgi sausām brillēm.

2 izmēri

Briļļu izmērs jāizvēlas atbilstoši galvas apkārtmēram.

Ja galvas apkārtmērs ir līdz 55 cm, izvēlieties S izmēru (iepriekš S/M), no 56 cm izvēlieties L izmēru (iepriekš L/XL)

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas glabājiet brilles “Wedze” somā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi “Wedze” izstrādājumi tiek testēti tādos pašos reālos apstākļos, kādos tie tiks izmantoti un kādiem tie paredzēti. Sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties slēpojot. Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un dizaineri pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir paredzēts un izveidots, ir pilnībā atbilstoša izstrādājuma lietošanai reālos apstākļos.

Garantija

2 Gadi