Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
  • MELNA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Esam izstrādājuši sfērisku lēcu, kas apstrādāta pret aizsvīšanu, ar optimālu redzes lauku slēpošanai labos laika apstākļos. Saderīgas ar optiskajām brillēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

L izmēra brilles var nēsāt kopā ar 145 mm (maks.) platām optiskajām brillēm.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Optimāla aizsardzība pret aizsvīšanu,dubultas lēcas, kā arī rāmis ar ventilāciju

Redzamības zona

Sfēriskas lēcas ar redzes lauku Optimal.

Regulējams

2 sprādzes gumijas lentes garuma regulēšanai.

Stabilitāte

40 mm plata gumijas lente ar dubultu neslīdošu silikona joslu.

Aizsardzība pret sauli

100% pasargā no UV stariem, brūnās lēcas der saulainiem un mākoņainiem apst. S3

Lietotāja komforts

Dubulta blīvuma ergonomiskas putas un patīkams audums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aizsardzība pret UV stariem

Tā kā UV stari ir kaitīgi acīm, visas mūsu brilles ir sertificētas atbilstoši EN 174 standartam un 100% aiztur UV starus. Brilles ir labākā aizsardzība, jo tās cieši piekļaujas sejai un neļauj iekļūt acīs tiešiem vai atstarotiem UV stariem.

Lēca S3 SUN

S3 SUN ir tumša lēca, kas pasargā no spilgtas saules gaismas. Mēs esam izvēlējušies brūnu toni, jo tas saglabā labu redzamību arī ēnainās zonās vai dienas beigās, kad saule nav tik spoža.

Lēca nav izturīga pret skrāpējumiem.

Aizsardzība pret aizsvīšanu Optimal

Aizsardzību pret aizsvīšanu Optimal nodrošina dubultas ventilējamas lēcas, kas ir apstrādātas no iekšpuses, kā arī ventilācijas atveres briļļu rāmī, kas nodrošina gaisa cirkulāciju slēpošanas briļļu iekšpusē.

Lai briļļu iekšpusē nodrošinātu labu ventilāciju, neaizveriet ventilācijas atveres, piemēram, ar kakla sildītāju. Neberzējiet briļļu lēcu iekšpusi, bet uzmanīgi nosusiniet, lai saglabātu apstrādi pret aizsvīšanu pēc iespējas ilgāk.

Dubulta lēca ar ventilāciju

Brillēm ir dubultas ventilējamas lēcas, lai samazinātu aizsvīšanu. Starp abām lēcām ietvertais gaiss veido siltumizolācijas slāni. Dubulto lēcu dēļ termiskais šoks starp aizsargbriļļu iekšpusi un ārpusi ir mazāks, un briļļu lēcu aizsvīšana samazinās. Iekšējā lēca arī ir apstrādāta pret aizsvīšanu, un tai ir ventilācijas atveres, kas nodrošina labu gaisa cirkulāciju.

Sfēriskas lēcas

Sfēriskā forma nodrošina vismazākos iespējamos optiskos izkropļojumus.Ārējā lēca ir no lieta polikarbonāta, kas ir ļoti izturīgs pret triecieniem, bet iekšējā lēca — no acetāta.

Redzes lauks Optimal

Ir vertikālais un horizontālais redzes lauks. Brillēm 900 ir redzes lauks Optimal, tās nodrošina pašu labāko redzes lauku.

Saderība ar slēpošanas ķiveri

Visas Wedze slēpošanas brilles ir veidotas tā, lai saderētu ar Wedze slēpošanas ķiverēm.

Saderība ar optiskajām brillēm

L izmēra S3 kategorijas slēpošanas brilles G 900 S3 var lietot kopā ar optiskajām brillēm, kuras nav platākas par 145 mm. Malās esošās putas un briļļu forma atstāj pietiekami daudz vietas pie deniņiem.

Lente

40 mm plata poliamīda, poliestera un gumijas maisījuma lente, 3 neslīdošas silikona joslas.

Mikrošķiedras maciņš

Atcerieties pasargāt brilles, it īpaši lēcas, no skrāpējumiem, pirms un pēc lietošanas izmantojiet Wedze mikrošķiedras maciņu. Šis maciņš arī notīra brilles un tā materiāls ir īpaši piemērots, lai parūpētos par lēcām, pasargājot tās no skrāpējumiem.

Krāsainas lēcas Flash

Slēpošanas briļļu lēcas ārpuses krāsainais pārklājums (sauc par krāsaino Flash) samazina gaismas procentuālo daudzumu, kas sasniedz acis, tādā veidā mazinot spožumu un uzlabojot redzamības skaidrību saulainos apstākļos.

Brīdinājums: lēcas nav izturīgas pret skrāpējumiem.

CE-EN-174 un ANSI standarts

EN-174 ir Eiropas standarts, ko piemēro brillēm, kuras izmanto acu aizsardzībai kalnu slēpošanā vai līdzīgās aktivitātēs, piemēram, snovbordā. ANSI standarts ir Amerikas standarts, stingrāks nekā Eiropas standarts par izturību pret sitieniem un triecieniem.

Šīs slēpošanas brilles atbilst abiem standartiem.

Kondensācijas novēršana

Mitrums izraisa aizsvīšanu. Tādēļ jāpārliecinās, vai putas nav uzsūkušas ūdeni, piemēram, uzliekot brilles uz slapjas ķiveres vai cepures. Kritiens ar seju sniegā arī var radīt briļļu aizmiglošanos. Tāpēc nakts laikā jums ir pareizi jāizžāvē slēpošanas brilles, lai atbrīvotos no visa mitruma un nākamajā dienā varētu izmantot pilnīgi sausas brilles.

2 izmēri

Briļļu izmērs jāizvēlas atbilstoši galvas apkārtmēram.

Līdz 55 cm — izvēlieties S izmēru. No 56 cm — izvēlieties L izmēru.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas glabājiet brilles Wedze maciņā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: Sniegā, aukstā laikā, visos apstākļos, ar kādiem var nākties saskarties slēpošanas laikā.Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi