Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8588283 4043861

Sieviešu slēpošanas zābaki "500"

150,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Slēpošanas zābaki "500" ir paredzēti vidēji pieredzējušiem slēpotājiem, kas meklē vienkāršus, bet efektīvus zābakus ar nepārspējamu cenas un kvalitātes attiecību.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Nav iepriekš veidots oderējums un zoles. Nav termoformējama odere.

Ērta lietošana

Atbalsts pēdai un pievienots apvalks, kas atvieglo to uzvilkšanu/novilkšanu.

Stingrība

Cietības indekss: Flex 70. Paredzēti vidēji pieredzējušiem slēpotājiem, kas nemeklē veiktspēju.

Regulējams

4 mikrometriskās alumīnija sprādzes + siksna. Pārvietojami apakšstilbu aizsargi.

Siltums

Bieza apakšējā zole, starpzole un odere.

Griezums

102 mm: Vidēja pēda. Zābaka platums nodrošina labu atbalsta/komforta kombināciju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pieredze

"500" ir paredzēti vidēji pieredzējušiem slēpotājiem, kas meklē vienkāršus, bet efektīvus zābakus ar nepārspējamu cenas un kvalitātes attiecību. Viegli uzvilkt/novilkt, pateicoties savienotājam pēdas augšdaļā. 4 mikrometriskās alumīnija sprādzes un siksna nodrošina efektīvu pievilkšanu. To lielais zābaku platums (102 mm) un biezais oderējums nodrošina ļoti labu komforta un atbalsta kombināciju. Diezgan elastīgas ("Flex 70"), lai nodrošinātu labu slēpošanas vadāmību ar toleranci.

Sprādžu regulēšana

Slēpošanas zābakiem "500" ir 4 alumīnija mikrometriskās sprādzes jaudīgai un precīzai savilkšanai. Sprādzes garumu var regulēt, skrūvējot vai atskrūvējot to, lai personalizētu piegulšanas ciešumu. Augšējiem 2 āķiem ir 3 pozīcijas, lai tā derētu visiem apakšstilba izmēriem (nepieciešams skrūvgriezis). Plata, regulējama siksniņa stulma augšpusē cieši un ērti noslēdz ārējā zābaka augšdaļu.

Kas ir cietības indekss?

Lai nodrošinātu informāciju par zābaka cietību, ražotāji katram zābakam norāda cietības indeksu. Šis rādītājs norāda zābaku vispārējo cietību: jo lielāks rādītājs, jo cietāks ārējais zābaks. Zābaki, kuru cietības indekss ir 60, ir piemēroti iesācēju līmeņa slēpotājiem. Zābaki ar cietības indeksu no 70 līdz 90 ir piemēroti vidēja līmeņa slēpotājiem. Turklāt, produkti ir piemēroti pieredzējušiem slēpotājiem. Tomēr smagāki lietotāji var izvēlēties augstāku līmeni.

Kāds ir mans apavu izmērs?

Slēpošanas zābaku izmērs ir norādīts Mondopoint izmērā. Patiesībā tas ir pēdas garums centimetros.

Novietojiet papēžus gar sienu, paklājiet zem tiem papīra lapu, salieciet un izmēriet garāko pēdas daļu.Piemēram, ja jūsu pēdas garums ir 27,2 cm, jums vajadzētu izvēlēties 27/27,5 izmēru.27. izmēra apavi ir tieši tādi paši kā 27,5 izmēra apavi, dažreiz atšķiras tikai zole.

Kā zināt, vai zābaki, ko piemērat, ir pareizā izmēra?

Kad zābaks ir uzvilkts, nostipriniet sprādzes līdz viduspunktam. Vai varat savilkt ciešāk? Tas nozīmē, ka zābaku platums nav jums piemērots. Kad esat nostiprinājis zābakus, jums 3 reizes jāpietupstas, vienlaikus spēcīgi uzspiežot uz apakšstilbiem (uzlieciet plaukstas uz ceļgaliem), tādējādi papēdis zābakā pabīdīsies atpakaļ. Piecelieties: pēdai vajadzētu nedaudz pieskarties ārējam zābakam. Ieliecoties ceļos, pēdai vajadzētu pabīdīties atpakaļ un jums nevajadzētu vairs sajust purngalu.

Ko darīt, ja jūtat sāpes kājās?

1. Izvēlieties piemērotas un plānas slēpošanas zeķes, tādējādi novēršot saspiešanu un veicinot asins cirkulāciju pēdās.

2. Izvēlieties pazoli, kas ir pielāgota jūsu pēdas formai, lai izvairītos no pēdas saspiešanas un spiediena pret ārējo zābaku. Lūdziet padomu veikala pārdevējam.


Kā glabāt slēpju zābakus?

1. Izvēdiniet zābakus, izņemot iekšzābaku no plastmasas ārējā zābaka.

2. Nostipriniet sprādzes pirmajā ierobojumā, lai izvairītos no zābaku deformācijas un, ja iespējams, glabājiet tos zābakiem paredzētajā somā.

3. Ja iespējams, uzglabājiet tos sausā vietā, kur temperatūra nav zemāka par 10 °C. Tādējādi jūs pasargāsiet zābaku plastmasas daļas.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 100.0% Polipropilēns; Iekšzole: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas izžāvējiet zābakus. Glabājiet tos siltā telpā slēpju zābaku somā ar aizvērtām sprādzēm.

Lietošanas ierobežojumi

Nežāvēt uz radiatora.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Tie pēc tam tiek testēti reālos lietošanas apstākļos, ar kādiem saskarsities. Dizaineru komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un paredzēts, nevainojami atbilst izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi