Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8554010 2760879

Bērnu slēpju zābaki “Pumzi 500”, dzelteni

100,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vai jūsu bērnam ir pienācis laiks sākt slēpot? Šie zābaki palīdzēs apgūt slēpošanu. Regulējamā izmēra dēļ tie noderēs slēpošanas apguvei vairākus gadus ilgi.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Bērna zābaku izmēra noregulēšana ir paveicama, regulējot iepildītā gaisa apjomu.

Ērta lietošana

2 regulēšanas sprādzes izcili labam atbalstam. Ideāli piemēroti mācībām.

Stingrība

“Flex 40”, pietiekami mīksti amortizācijai, taču stingri — ideāli mācībām.

Regulējams

Zābaki, kas aug kopā ar bērnu.1 zābaku pāris 4 izmēriem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Produktu vadītāja piebilde

Šie ir “Wed'ze” pirmie bērnu slēpju zābaki ar regulējamu izmēru. Mēs meklējām vislabāko kompromisu starp atbalstu pēdai un komfortu, lai jaunie slēpotāji varētu pilnībā koncentrēties uz slēpošanas apguvi, valkājot pēdām piemērotus slēpju zābakus.

Atvēršanas/aizvēršanas mehānisms

2 sprādzes un 4 pozīcijas ļauj noregulēt zābakus ātri un precīzi. Piepūšanas sistēma nodrošina pēdām zābakos labu atbalstu. Ieteicams piepūst oderi pirms sprādžu aiztaisīšanas, lai sniegtu vislabāko iespējamo atbalstu.

Vides aizsardzība

Mūsu oderes ir izgatavotas no ftalātus nesaturošas plastmasas.

Kas ir cietības indekss?

Lai nodrošinātu informāciju par zābaka cietību, ražotāji katram zābakam norāda cietības indeksu. Šis rādītājs norāda vispārējo cietību: jo lielāks rādītājs, jo cietāks ārējais zābaks. “Flex 40” tiek uzskatīts par ideāli piemērotu bērnu prasmju pilnveidošanas procesam.

Kā noregulēt “Pumzi” zābakus?

1. Uzvelciet bērnam zābakus.

2. Piepūtiet regulēšanas sistēmu, nospiežot plus (+) pogu 20 reizes.

3. Aizveriet apakšējo sprādzi līdz pusei (2. vai 3. sprādze), pēc tam nostipriniet augšējo sprādzi tik stingri, cik nepieciešams.

4. Pajautājiet bērnam, kādas ir viņa sajūtas: ja viss ir kārtībā, esat gatavi slēpošanai. Ja sajūta ir pārāk cieša, jūs varat padarīt zābakus vaļīgākus, nedaudz nospiežot mīnus (–) pogu. Šo procesu varat atkārtot 3 reizes.

Padoms zābaku uzvilkšanai

Vieglākai zābaku uzvilkšanai pavelciet mēlīti uz āru (nevis tieši pret sevi), lai pēc iespējas platāk atvērtu ārējo zābaku un atvieglotu pēdas ieaušanu.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 100.0% Polipropilēns; Iekšzole: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Siltinātais oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā vietā un, vēlams, slēpju zābaku somā. Aizveriet sprādzes, lai ārējais zābaks nezaudētu formu. Neglabāt pie siltuma avota.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi