Filtri 0
Filtri 0
GARMIN Kods. 8617926 4244913

GPS velodators “Edge 530”

250,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Velodators Edge 530 nodrošina dinamisku veiktspējas izsekošanu un datus par to, kāds progress jums nepieciešams. Vai jūs ieinteresēja?

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

Akumulatora darbības ilgums līdz 20 stundām.

Virziena kontrole

Navigācija ar karti un maršruta plānošana.

Ērta lasīšana

2,6", krāsains, 246 x 322 pikseļu ekrāns.

Savienojamība

Bluetooth savienojums.

Trenēšana

Sinhronizēta fizisko nodarbību un treniņu pārvaldība.

Parametru mērījums

Laiks, attālums, ceļa kāpums un pozīcija. Sirds ritma un navigācijas dati.

Ūdensnecaurlaidīgs

IPX7 klases izturība pret ūdeni.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Funkcija Climbpro, kas nosaka nepieciešamo piepūli

Rāda cik daudz no nogāzes kāpuma jums vēl jāpievar, kā arī tās slīpumu, kad braucat pa ceļu vai maršrutu. Tas palīdz novērtēt jūsu darbību intensitāti un noteikt, cik daudz pūles jums vēl jāiegulda.

Dinamiska veiktspēja un sekošana līdzi treniņu statusam

Iegūstiet vairāk informācijas par to, kā jūsu ķermenis reaģē uz treniņu sesijām. Sekojiet līdzi savam maksimālajam skābekļa patēriņam, atkopšanās laikam, treniņu slodzei, tās mērķiem un to izpildei, kā arī daudz kam citam.



Vai jūsu treniņi ir efektīvi? Iegūstiet pēdējās treniņu vēstures automātiskos novērtējumus un veiktspējas indikatorus, lai uzzinātu, vai treniņi ir efektīvi, optimāli vai pārāk intensīvi.

Ar internetu savienots velodators — viedi paziņojumi, Connect IQ un sinhronizācija ar Garmin Connect

Saņemiet e-pastu, ziņojumus un paziņojumus tieši velodatorā Edge, kad tas ir sinhronizēts ar saderīgu viedtālruni.



Lejupielādējiet datu laukus, kā arī iegūstiet lietotnes un logrīkus no veikala Connect IQ.



Lietotne Garmin Connect ļauj piekļūt plaukstošai tiešsaistes kopienai, kurā lietotāji var sazināties braucienu laikā, piedalīties izaicinājumos un pat kopīgot savus sasniegumus sociālajos tīklos.

Riteņbraukšanas dinamika

Iegūstiet papildu rādītājus, kur mērķis ir informēt jūs par veiktspējas izmaiņām dažādu apstākļu dēļ, piemēram, pozīcijas, velosipēda komplektācijas, braukšanas ilguma un citu.



Saglabājiet datus par katru braucienu ar kalnu velosipēdu, pateicoties jaunajiem rādītājiem, piemēram, lēcienu skaitam, lēcienu attālumam un lēcienā pavadītajam laikam.

Uzlaboti treniņi

Sinhronizējiet savus TrainingPeaks® datus par fiziskajām aktivitātēm ar tiešsaistes kopienu Garmin Connect™ tieši no velodatora Edge. Pārskatiet datus par nākamajām treniņu sesijām un viegli uzsāciet nākamo treniņu.

Populāru maršrutu ģenerators Trendline

Velodators Edge 530 izmanto miljardiem kilometru garus maršrutus, ko ir augšupielādējuši velobraucēji, lai piedāvātu jums vislabāko, izmantojot vispopulārākos ceļus un takas.

Pavadiet vairāk laika minoties un mazāk laika gaidot, pateicoties maršrutu plānotājam, kas ir divreiz ātrāks nekā iepriekšējiem modeļiem.

Lietotne Trailforks un taku sazarojumu rādīšanas režīms

Lejupielādējiet bezmaksas lietotni Trailforks no mūsu veikala Connect IQ™, pēc tam atbloķējiet Trailforks karti velodatorā Edge, tostarp arī informāciju par taku apstākļiem, izmantošanas intensitātes kartes un daudz ko citu.



Izmantojot lietotni Trailforks, šajā režīmā automātiski tiek parādīti nākamie sazarojumi, kā arī jūsu pozīcija taku tīklā.

Navigācija — Garmin velobraukšanas karte, balss norādes, iespējas atgriezties sākumpunktā

Brauciet ar iepriekš ielādētām kartēm, kas sniedz jums informāciju par augstumu virs jūras līmeņa un jūs interesējošām vietām, kā arī ļauj meklēt adreses.



Nekad neapmaldieties, pateicoties detalizētām navigācijas funkcijām un brīdinājumiem, kas informē jūs par nākošo atzarojumu, uz kuru jānogriežas.



Ierīce Edge 530 palīdz jums nokļūt atpakaļ uz maršruta, kad esat no tā novirzījies, un sniedz norādes, kā nokļūt sākumpunktā, jā vēlaties doties mājās ātrāk nekā plānots.

Karstuma un augstuma aklimatizācija

Esiet gatavs braukt pa jebkuru vidi! Uzziniet, kā jūsu ķermenis reaģē uz dažādām vidēm, pateicoties karstuma un augstuma virs jūras līmeņa aklimatizācijas datiem.

Paildzināts akumulatora darbības laiks

Edge 530 akumulatora darbības laiks ar aktivizētu GPS ir līdz 20 stundām un līdz 40 stundām ar akumulatoru komplektu Garmin Charge™ (pārdodas atsevišķi) vai enerģijas taupīšanas režīmā.

Nopietna attieksme pret drošību

Saderība ar Varia:

savienojiet Edge 530 pārī ar mūsu Varia lukturiem un aizmugurējo radaru, lai labāk redzētu un būtu vieglāk pamanāms.



Negadījumu noteikšana

Edge automātiski nosūta datus par jūsu atrašanās vietu iepriekš ielādētām ārkārtas situācijas kontaktpersonām, ja tas nosaka negadījumu.



Velosipēda signalizācija

Tā ir aizsargāta ar PIN kodu un nosūta paziņojumu uz viedtālruni, ja velosipēds ir pārvietots, kad neesat ar to.



Grupu ziņojumi

Sazinieties ar pārējiem velobraucējiem.

Saderīgs ar elektriskajiem velosipēdiem Shimano Steps

Rāda īpašu elektriskā velosipēda statusa ekrānu un datu laukus, kā arī sistēmas statusu un brīdinājuma ziņojumus. Jūs varat pat skatīt elektriskās palīdzības līmeni, ieslēgto pārnesumu, akumulatora darbības ilgumu un daudz ko citu.

Iepakojumā iekļauts

Tikai ierīce:

Edge 530,

standarta turētājs,

uz priekš izvirzīts stiprinājums,

saite,

USB kabelis,

dokumentācija.

Tehniskā informācija

Visu tehnisko informāciju var atrast šeit: https://buy.garmin.com/en-GB/GB/p/621224#specs

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi