Filtri 0
Filtri 0
INOVIK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šo silto cepuri regulāriem distanču slēpotājiem valkāšanai vēsās temperatūrās

Cepure “500” ar vēju aizturošo ielaidumu un flīsa oderi ir ērta un silta un nodrošina galvai siltumu un sausumu aukstos laikapstākļos

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Laba mitruma novirzīšana galvas sausumam

Kustības brīvība

Ļoti elastīgs materiāls.

Siltums

Aizsargā galvu pret aukstumu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ distanču slēpošanas laikā ir jāvalkā cepure?

Tas var šķist neparasti, taču ir svarīgi nosegt galvu, lai nodrošinātu savām plaukstām un pēdām siltumu. Stiprā salā ķermenis palielina asins plūsmu uz sirdi un smadzenēm, attiecīgi samazinot to pēdām un plaukstām.

Tādēļ neaizmirstiet valkāt cepuri, ja vēlaties siltas plaukstas un pēdas!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sausā, tumšā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu izstrādājumus reālos apstākļos testē mūsu testētāju grupa, ko veido profesionāli instruktori un treneri, kā arī regulāri distanču slēpotāji.Mūsu apģērbiem tiek veikti arī laboratorijas testi, lai izvērtētu:krāsu izbalēšanu, mazgāšanu, traipu noturību un dzeltēšanu.

Garantija

2 Gadi