Filtri 0
Filtri 0
OXELO Kods. 8506165 2433177

Skrituļdēlis bērniem vecumā no 3-7 gadiem "Play 120 Skate"

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: DZELTENA
  • DZELTENA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kaislīgo skeitbordistu komanda ir izstrādājusi šo skrituļdēli bērniem vecumā no 3 līdz 7 gadiem, lai tie iemācītos braukt, jautri pavadot laiku.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Zīmējumi uz dēļa pamatnes palīdz bērniem iemācīties, kur jāstāv.

Slīdēšanas efektivitāte

Vienmērīgai braukšanai skrituļdēlim ir ABEC 3 gultņi.

Stabilitāte

Lai būtu lielāka stabilitāte, šim skrituļdēlim ir platāka riteņu bāze.

Vienkārša apgūšana

Zemā pamatne palīdz bērniem iemācīties viegli uzsākt braukšanu.

Vienkārša darbību veikšana

Bērni var viegli iemācīties pagriezties, pateicoties mīkstām poliuretāna uzmavām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Par Play 120 trekiem

Lai padarītu šo skrituļdēli labāk piemērotu bērniem vecumā no 3 līdz 7 gadiem, tam ir platāka riteņu bāze: pamatne ir zemāka un neradīs sviras efektu priekšgalam un aizmugurei. Mēs izvēlējāmies ABEC3 gultņus, lai būtu vienmērīgāks brauciens, un mīkstākas uzmavas, lai būtu vieglāk iemācīties pagriezties.

Lai būtu droši, ka šis skrituļdēlis aug kopā ar jūsu bērnu, tajā ir caurumi treku pārvietošanai normālā stāvoklī.

Skrituļdēlis, kas jaunajiem skeitbordistiem paver citas iespējas!

Ar tā simetrisko dizainu un zemo augstumu, skrituļdēlis Play 120 neizskatās kā parasts skrituļdēlis.

Lai būtu lielāka stabilitāte, treki ir izvietoti plašāk un slīpumā.

Rezultāts: zemāka pamatne, lai būtu vieglāk uzsākt braukšanu.

Ar trekiem pie priekšgala un aizmugures vairs nav sviras efekta, kas nozīmē, ka nav nepraktiskas vai standarta pozīcijas, tāpēc tam ir simetriska forma. Skrituļdēlis, kas ir pilnīgi citādāks, padara mācīšanos braukt jautrāku.

Treki, deguns, uzmavas – vārdnīca 101:

Treki ir detaļas, kas ieskrūvētas pamatnē un tur riteņus un gultņus. Gultņiem ir vairākas kategorijas sākot no ABEC 1, un uzmavas ļauj pamatnei veikt pagriezienus.

Priekšgals un aizmugure attiecas uz skrituļdēļa priekšējo un aizmugurējo daļu. Kāpēc skrituļdēlim ir priekšpuse un aizmugure? Jo ne visi liek vienu un to pašu kāju priekšā. Skeitbordistiem ir nepraktiska stāja, kad labo kāju viņi liek priekšpusē, savukārt standarta stājā kreisā kāja tiek likta priekšpusē.

Mūsu kaislīgo skeitborda komanda runā par to, kā viņi izstrādāja šo skrituļdēli:

“Tas viss sākās pirms diviem gadiem. Mēs vēlējāmies radīt skrituļdēli, kas piemērots bērniem vecumā no 3 līdz 7 gadiem, kuriem jāiemācās uzsākt braukšanu, braukt un pagriezties. Tāpēc vienmērīgai braukšanai izmantojām īstus gultņus. Apgūt sporta veidu ir jābūt jautrai nodarbei. Ja ir tikai grūtības, tad pazūd jautrība. Šo skrituļdēli mēs testējām skeitborda skolās bērniem Dordoņā, Francijā, lai izveidotu vienkāršu, vecumam atbilstošu izstrādājumu. Mērķis - lai bērniem to lietojot, ir jautri.”

Kā vajadzētu mācīties braukt ar skrituļdēli? Mūsu dizaina komandai ir daži padomi.

“Vispirms svarīgākais. Lai iemācītos braukt ar skrituļdēli, esiet pilnībā sagatavojies — ķivere, elkoņu aizsargi, ceļgalu aizsargi, plaukstu aizsargi. Aizsargekipējums nozīmē, ka varat krist negūstot savainojumus. Krišana ir daļa no skeitborda, tieši tāpat kā tad, kad mācījāties staigāt. Vai arī nedaudz kā džudo, kad mācieties krist. Otra lieta ir atrast pareizo vietu, kur trenēties — līdzena zeme un nav mašīnu. Tukša autostāvvieta ir lieliska vieta, kur sākt!”

Kā savam bērnam mācīt braukt ar skrituļdēli?

Dažas norādes.

Jūsu bērns var mācīties uzsākt braukšanu ar vienu kāju uz skrituļdēļa un otru kāju uz zemes. Kad viņi jutīsies komfortablāk, viņi var mācīties braukt uz dēļa.

Jūs arī varat iedot viņiem roku. Lai jūsu bērns stāv uz dēļa, kamēr jūs to uzmanīgi stumjat. Viņi var sākt mācīties noturēt līdzsvaru un sajust, kad veikt pagriešanos, neuztraucoties par braukšanas uzsākšanu.

Dēļa izmēri

71,12 cm x 19,81 cm (28" x 7,8")

sastāvs

sastāvs

Koka skrituļdēlis: 100.0% Koks; Skrituļdēļa treki: 100.0% Polietilēns; Gultnis: 100.0% Dzelzs; Skrituļdēļa riteņi: 57.0% Polipropilēns, 43.0% Termoplastisks poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Pamatne ir izgatavota no koka: lai pagarinātu tās kalpošanas laiku, iesakām turēt to vēsā, sausā vietā. Izvairīties no saskares ar ūdeni.

Lietošanas ierobežojumi

Nav paredzēts trikiem. Maksimālais lietotāja svars: 50 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu pamatnes ir testētas laboratorijā. Šie testi nodrošina skrituļdēļu/garo dēļu pamatņu visu Eiropas standartu ievērošanu. Tiek veiktas arī nodiluma pārbaudes. Šos laboratorijas testus papildina āra testi, daži ir novērtēti, citi paļaujas uz lietotāja uztveri, lai produktam veiktu visstingrākos testus. Rezultāts ir testēts produkts ar pierādītu efektivitāti.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo skrituļdēli izstrādāja mūsu kaislīgo skeitbordistu komanda, kuri nodarbojas ar skeitbordu kopš bērnības. Šis modelis tika izstrādāts sadarbībā ar vairākām skeitborda skolām, kā piemēram “All Board Family” Dordoņā, Francijā.

Videoklipi