Filtri 0
Filtri 0
EVADICT Kods. 8615756 4226503

Oglekļa nūjas "X1" skriešanai pa takām, rezerves daļa

50,00 €
35,00 €
-30%
Ar nodokļiem
  • Oglekļa nūjas
Krāsa: MELNA / SMILŠKRĀSA
  • MELNA / SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu taku skriešanas entuziastu komanda izstrādāja šīs nūjas, lai taupītu jūsu enerģiju un nodrošinātu stabilitāti, skrienot augšup pa kalnu takām.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Pateicoties 3 salokāmajiem posmiem, nūjas var ērti glabāt somā vai vestē.

Viegli uzvilkt

Viegli regulējiet plaukstas locītavas siksnu, lai kāpjot nodrošinātu atbalstu.

Viegls

Skrieniet viegli: jūsu nūjas sver tikai 282 g vienam 110 cm izmēra pārim.

Ergonomiska saķere

Izbaudiet labu rokturi, kas radīts, lai nodrošinātu ērtu tvērienu.

Ātra iedarbība

Salieciet un atlieciet nūjas rekordīsā laikā: nieka 3 sekundēs!

Vibrāciju slāpēšana

Pateicoties oglekļa šķiedras sastāvam, nūjām nav kaitinošu vibrāciju.

Saķere

Volframa karbīda uzgalis nodrošina lielisku saķeri ar visa veida reljefu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties savu taku nūju izmēru?

Lai izvēlētos pareizo taku skriešanas nūju izmēru, turot nūjas, elkoņiem jābūt taisnā leņķī:

- Skrējēja garums no 155 līdz 170 cm = 110 cm nūjas

- Skrējēja garums no 171 līdz 181 cm = 120 cm nūjas

- Skrējēja garums vairāk nekā 182 cm = 130 cm nūjas

Nūjas radītas, lai ietaupītu jūsu laiku!

Taku skrējēju prioritāte attiecībā uz nūjām: tām jābūt ātri uzglabājamām un atlokāmām. Tāpēc mēs izstrādājām šīs ļoti vieglās nūjas (282 g viens pāris). Un, lai skrienot tās netraucētu, 110 cm nūjas salocītā stāvoklī ir 37 cm garas (120 cm garās ir 40 cm un 130 cm garās ir 43 cm garas).Dodieties lejup no kalna bez raizēm!

Kādēļ izmantot taku skriešanas nūjas?

Taku skriešanas nūju mērķis ir palīdzēt jums kāpjot, ietaupot enerģiju un nodrošinot līdzsvaru, stabilitāti un drošību sarežģītos posmos. Kāpjot lejup, tās palīdz noturēt stabilitāti, absorbē triecienus un palīdz apstāties.

Kā atlocīt un salocīt nūjas?



Ātrās atbloķēšanas poga, kas ļauj ātri salocīt un salikt nūju, pat esot kustībā.

Nūjas, kas ir pārbaudītas un apstiprinātas!

Mūsu nūjas sākotnēji tiek testētas laboratorijā, lai pārbaudītu to izturību. Mūsu dizaina komanda tās pārbaudīja reālās dzīves apstākļos Sentviktuāra kalnā ar pieredzējušiem taku skrējējiem un skrējējām.

Mēs izmantojām rezultātus, lai izveidotu šīs īpaši vieglās un kompaktās taku skriešanas nūjas, kuras ir ļoti ātri salokāmas un atlokāmas: mazāk nekā 2 sekundes, lai atlocītu, un mazāk nekā 3 sekundes, lai tās atkal salocītu!

Ērts rokturis, kas der ikvienam satvērienam.

Nūju rokturis ir izgatavots no ļoti izturīgām un ļoti ērtām EVA putām. Roktura izmērs ir izstrādāts tā, lai tas atbilstu jebkuram satvērienam. Tas ir garāks, nodrošinot taku skrējējiem tikpat ērtu zemo satvērienu papildus parastajam augstajam satvērienam. Galu galā katram ir savs stils!

Kādi paņēmieni tiek izmantoti, skrienot ar taku skriešanas nūjām?

Nūju izmantošana skriešanas laikā ir samērā tehnisks uzdevums, kas neprasa lielu vingrināšanos. Iesācējam taku skrējējam, kurš pielieto sliktu tehniku, nūjām, visticamāk, ir pretējs efekts, proti, enerģijas izšķērdēšana.



Ir divi veidi, kā izmantot taku skriešanas nūjas neatkarīgi no tā, vai dodaties lejup vai augšā kalnā: vienlaicīgi vai pamīšus. Jūsu izvēle būs atkarīga no slīpuma leņķa un nūjām izmantotās brīvās vietas:

Vienlaicīgas atgrūšanās tehnika skrienot ar taku skriešanas nūjām:

Vienlaicīgas atgrūšanās tehnika ir diezgan noderīga stāvās nogāzēs. Tās atslogo jūsu augšstilbus, lai vairāk paļautos uz roku spēku, savukārt kāpjot lejā no kalna jūs varētu atliekties atpakaļ un atpūtināt kājas. Jūs varat noskriet vairākus soļus, pirms kārtējo reizi pieskaraties ar nūju zemei. Pamēģiniet un saliecieties uz priekšu, iedurot nūjas zemē.

Paņēmiens skriešanai ar pamīšus atbalstīšanos uz taku nūjām:

Cita tehnika ir piemērotāka, ja ir mazāk vietas un ir mērens slīpums. Šis paņēmiens prasa mazāk enerģijas, un tas ietver labās un kreisās kājas maiņu. Pretējā roka liek nūju priekšā, bet otra roka atrodas aiz jums un pacelta. Šajā gadījumā, lai noturētu stabilu ritmu, nav ieteicams iedzīt nūju zemē pārāk stingri. Lai kustības būtu dabiskākas, ar šo paņēmienu izmēģiniet un speriet mazākus soļus.

Taku skriešanas nūju sastāvs un iespēja remontēt:

Caurules konstrukcija ir īpaši viegla:

60% oglekļa šķiedras un 40% sveķu (šķiedru nostiprināšanai). Rokturis sastāv no 100% EVA putām un plaukstas siksna no 100% poliestera siksnu auduma. No volframa karbīda izgatavoto galu var atskrūvēt un nomainīt.

sastāvs

sastāvs

Vārpsta: 60.0% Karbona šķiedra, 40.0% Sveķi; Rokturītis: 100.0% Putots EVA; Siksna: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām glabāt sausas nūjas to oriģinālajā somā, lai tām nepiekļūtu mitrums un gaisma, un, vēlams, labi vēdinātā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Neizmantojiet nūjas vētras laikā!

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu produktus testē neatkarīga taku skrējēju grupa reālās dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Šos testus koordinē un pārrauga šim uzdevumam īpaši piemeklēta inženieru komanda. Neatkarīgie testa dalībnieki novērtēja nūjas ar 8,2 no 10 punktiem Laboratorijā: Mūsu nūjām laboratorijā tiek veiktas graujošās pārbaudes, lai pārliecinātos par to izturību lietošanas laikā.

Garantija

2 Gadi