Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN Kods. 8772877 4700730

Vīriešu skriešanas apavi “Kiprun KD 800”, balti/oranži/rozā

90,00 €
70,00 €
-22%
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA / ROZĀ / ORANŽA
  • BALTA / ROZĀ / ORANŽA
  • DZELTENA / ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas izveidoja šos ļoti vieglos un stabilos vīriešu skriešanas apavus treniņiem un sacensībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Piemērotas skrējējiem ar neitrāliem soļiem.

Viegls

Vieglie komponenti padarīs jūsu soli vieglāku: 42. izmēra apavs sver 200 g.

Enerģijas atgriešana

Pebax® Up'bar tehnoloģija uzlabo atspērienu, priekšpusē ir biezākas EVA putas.

Saķere

Zoļu faktūra un ģeometrija nodrošina vēl labāku saķeri mitrā apvidū.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Kiprun KD 800” aizstāj “Kiprun Ultralight”:Kādas ir atšķirības?

Dažu klientu atsauksmju rezultātā mēs veicām izmaiņas putu materiālā, lai nodrošinātu maigāku skriešanas pieredzi mīkstākas amortizācijas dēļ.Mēs izmainījām arī ārējo zoli, lai nodrošinātu lielāku izturību.

Pacēlums

Zoles priekšpuses un aizmugures augstums atšķiras par 6 mm.

Atsperīgums katrā solī

Lai palīdzētu pilnveidoties un uzlabot savu laiku no 10 km līdz maratona distancei, Kiprun KD800 nodrošina uzrāvienu (paātrinājumu) katrā solī, pateicoties tehnoloģijai UP'BAR, kas ir zem zoles iestrādāts TPE (Pebax®) gabaliņš.

Kādēļ izvēlēties vieglus apavus?

Izpētes un izstrādes daļas pētījumi apliecina, ka vieglāks produkts uzlabo skriešanas rezultātus un samazina patērētās enerģijas daudzumu.

Lai izveidotu “KIPRUN KD 800”, nepasliktinot komfortu un izturību, tika izmantoti vieglāki materiāli, kā arī uzlabota zoles konstrukcija.Līdz ar to, Apavi “Kiprun KD 800” ir vieglākais šīs līnijas modelis: 42. izmēra apavs sver 200 g.

Izcila saķere ar ceļu slapjos apstākļos un pagriezienos

Mūsu izstrādātā zole ir veidota līdzīgi automašīnas riepai, tādēļ tā nodrošina rezultatīvu skrējienu, nezaudējot kontroli slapjumā.

Jauna zoles ģeometriskā forma, kas apvienota ar jaunu gumijas elementu, nodrošina Kiprun KD 800 izcilu saķeri uz slapjas pamatnes, pat skrienot ļoti ātri.

Vēstnieka recenzija

Kamijs (personīgais rekords: 29 minūtes un 57 sekundes vairāk nekā 10 km) testēja šo modeli:

Es īpaši novērtēju “Kiprun KD 800” īso intervālu treniņos laukumā vai sacensībās (no 10 km līdz pusmaratona distancei).Jaunais putu materiāls skrējienos nodrošina labu komfortu.Šim jaunajam modelim ir izcils uzrāviens un saķere!

Aizrautīgu sportistu komanda, kas piedāvā unikālu skriešanas pieredzi

“Kiprun KD 800” ir “Decathlon” apavu konstruēšanas speciālistu vairāk nekā 10 gados gūtās pieredzes rezultāts.Karolīna (produktu vadītāja), Stefans (produktu inženieris) un Nikolā (dizaineris), būdami kaislīgi skrējēji, izveidoja “Kiprun” apavus, ņemot palīgā mūsu produktu vēstniekus: Decathlon skrējējus, sporta trenerus un jūs!

Šādi mēs izvēlamies sastāvdaļas, izveidojam prototipus, testējam un validējam produktus laboratorijas un lauka testos.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 13.0% Poliuretāns, 23.0% Sintētiskais kaučuks, 52.0% Etilēna vinilacetāts, 12.0% Termoplastisks polietilēns; Bez virsmas: 29.0% Poliuretāns, 22.0% Etilēna vinilacetāts, 49.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu apavus ir testējuši ar Decathlon nesaistīti skrējēji lauka apstākļos, pārbaudot to nolietojumu un komfortu. Mērķis ir izstrādājumu pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kiprun komandā darbojas visdažādāko spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms jūs tos uzvilksiet, tie jau būs noskrējuši vairākus tūkstošus kilometru un piedalījušies simtiem sacensībās no 10 km līdz pat maratona distancei.