Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DZELTENA / ZILA / BALTA
  • ZAĻA / MELNA
  • PURPURA / ROZĀ / BALTA
  • ZILA / GAIŠI VIOLETA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izveidoja šos stabilos un ērtos sieviešu skriešanas apavus ar amortizāciju no treniņiem un sacensībām līdz pat maratona distancei.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Zoļu faktūra un ģeometrija nodrošina vēl labāku saķeri mitrā apvidū.

Amortizācija

Mīksta, atsperīga amortizācija līdz 1000 km, pateicoties MFOAM materiālam.

Griezuma komforts

Ieliktnis un putu konstrukcija papēža daļā un mēlītē.

Stabilitāte

Platāka zole un lielāka kontakta virsma.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Īpaša amortizācija, ko nodrošina jaunās putas MFOAM

Jaunās putas MFOAM, kas izstrādātas Decathlon apavu tehniskā dizaina birojā (Apavu rūpniecības nodaļa), ir ļoti mīkstas un atsaucīgas.Tās nodrošina patiesu komfortablu kilometru pēc kilometra.

Stabilitāte

Zoles forma ir platāka nekā citiem Kiprun klāsta modeļiem.Šis virsmas laukums nodrošina lielāku stabilitāti skriešanas laikā un vienmērīgāk sadala pielietotos spēkus, īpaši lielos attālumos.

Komforts

Īpašā uzbūve un papēža daļā, kā arī mēlītē izmantotās putas liek sajusties tā, it kā skrietu pa mākoņiem. Lauka testu laikā visi testētāji izjuta atšķirīgu komforta līmeni salīdzinājumā ar pārējiem modeļiem Kiprun piedāvājuma klāstā.

Svars un pacēlums

36. izmēra apavi sver 256 g.

Pacēlums: 8 mm.

Dizaina iedvesma

Mūsu dizaineris Nikolas vēlējās, lai apavu dizains atbilstu to nepārspējamam komfortam:iedvesma tika gūta no matraču pasaules, īpašajai amortizācijai ir šūnveida putu polsterējums.

Apavi ir ērti un pārliecinoši, pateicoties to dizainam: materiāli ir elastīgi, mīksti un apaviem ir noapaļotas formas.

Zoles amortizācija, ko nodrošina putas MFOAM, arī paspilgtina vizuālo iespaidu par amortizāciju, kā to ir vēlējies dizaineris.

Piemēroti maratoniem

Mūsu lauka testu laikā 5 skrējēji izmantoja apavus KS900, lai sagatavotos maratonam, kā arī sacensību dienai.Viņi visi bija apmierināti ar KS900 un uzsvēra apavu mīkstumu un komfortu garās distancēs.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu apavus ir testējuši ar Decathlon nesaistīti skrējēji lauka apstākļos, pārbaudot to nolietojumu un komfortu. Mērķis ir izstrādājumu pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kiprun komandā darbojas visdažādāko spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms jūs tos uzvilksiet, tie jau būs noskrējuši vairākus tūkstošus kilometru un piedalījušies simtiem sacensībās no 10 km līdz pat maratona distancei.