Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA / DZELTENA / BALTA
  • ROZĀ / MELNA / BALTA
  • PELĒKA / MELNA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Novērtējiet universālus un augstas veiktspējas vīriešu skriešanas apavus “Kiprun KS900”, kas izstrādāti izaugsmes ceļam no treniņiem līdz maratonam.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Zoļu faktūra un ģeometrija nodrošina vēl labāku saķeri mitrā apvidū.

Amortizācija

Mīksta un atsperīga amortizācija līdz pat 1000 km ar jaunajām MFOAM putām.

Griezuma komforts

Ieliktnis un putu konstrukcija papēža daļā un mēlītē.

Stabilitāte

Platāka zole un lielāka kontakta virsma.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jauns MFOAM risinājums īpaši mīkstai amortizācijai

Laba amortizācija ir būtiska, lai skrienot izvairītos no traumām. Tāpēc mūsu komanda izstrādāja jaunās mīkstās un reaģējošās MFOAM putas, lai nodrošinātu visiem skrējējiem patiesu komfortu, veicot distances.

Izcila stabilitāte

Lai nodrošinātu lielāku stabilitāti vīriešu skriešanas apaviem “Kiprun KS900”, zoles forma ir platāka nekā citiem modeļiem šajā sērijā.Šāds virsmas laukums nodrošina lielāku stabilitāti skriešanas laikā un vienmērīgāk sadala pielietotos spēkus, īpaši lielos attālumos.

Komforts, kas pārsniedz visas cerības

Īpašā uzbūve un papēža daļā, kā arī mēlītē izmantotās putas liek sajusties tā, it kā skrietu pa mākoņiem. Lauka testu laikā visi testētāji izjuta atšķirīgu komforta līmeni salīdzinājumā ar pārējiem modeļiem Kiprun piedāvājuma klāstā.Daudzus kilometrus var noskriet bez grūtībām.

Svars un pacēlums

Svars: 42. izmērs sver 256 g. , Pacēlums: 8 mm.

Unikāla dizaina iedvesma

Mūsu dizainers Nikolā vēlējās, lai apavu galvenā priekšrocība būtu pēc iespējas vizuālāka: komforts. iedvesma tika gūta no matraču pasaules, īpašajai amortizācijai ir šūnveida putu polsterējums.

materiāli ir elastīgi, mīksti un apaviem ir noapaļotas formas.

“MFOAM Cushion” zole arī uzlabo vēlamo vizuālo amortizāciju.Ar šiem skriešanas apaviem komforts ir garantēts.

Piemēroti maratoniem

Uzņēmumā Decathlon mēs paļaujamies uz skrējējiem, kas izmēģina un pārbauda mūsu apavu efektivitāti.Pārbaudē reālos apstākļos 5 skrējēji valkāja apavus “Kiprun KS900”, lai sagatavotos maratonam, kā arī sacensību dienai.Viņi visi bija apmierināti ar vīriešu skriešanas apavu “KS900” veiktspēju un uzsvēra apavu izcilo amortizāciju un komfortu garajās distancēs.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu apavus ir testējuši ar Decathlon nesaistīti skrējēji lauka apstākļos, pārbaudot to nolietojumu un komfortu. Mērķis ir izstrādājumu pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kiprun komandā darbojas visdažādāko spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms jūs tos uzvilksiet, tie jau būs noskrējuši vairākus tūkstošus kilometru un piedalījušies simtiem sacensībās no 10 km līdz pat maratona distancei.