Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8759370 4559911

Savienojams skrejceliņš “Run100E”

550,00 €
490,00 €
-10%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Skriešanas trenažieris “Run100E” apvieno efektivitāti un savienojamību, regulārai lietošanai. Jums patiks, ka tas ir kompakti salokāms.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Kompaktākais “Domyos” skriešanas trenažieris, – saliktā veidā platums tikai 38 cm.

Daudzpusība

Maksimālais ātrums 14 km/h, slīpums palielināms manuāli līdz 3%.

Savienojamība

Savietojams ar lietotnēm: “Domyos” “E-connected”, trešo pušu “Kinomap”, “Zwift”.

Trenēšana

Konsolē ir 30 mērķu programmas, kuras izstrādājis “Domyos” treneris.

Montāžas laiks

Montāžai 2 cilvēkiem nepieciešamas ne vairāk kā 45 minūtes.

Lietotāja komforts

Skriešanas celiņš ir 45 cm plats un 120 cm garš.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmēri un svars.

Izmērs:156 cm (garums) x 76 cm (platums) x 115 cm (augstums). Saliktā veidā:152 cm (garums) x 76 cm (platums) x 38 cm (augstums).

Skriešanas trenažiera svars:47 kg. Kastes izmēri:157 cm (garums) x 70 cm (platums) x 21 cm (augstums). Kastes svars:53 kg.

Skriešanas trenažiera priekšrocības.

Soļošana un skriešana ir lielisks veids, kādā saglabāt formu, uzturēt fizisko sagatavotību, atbrīvoties no liekā svara un pilnveidot kardiovaskulāro izturību.Aizmirstiet par atrunām, piemēram, laika apstākļiem, piesārņotību, ģimenes dzīvi, un sasniedziet savus mērķus vieglāk.

Ekskluzīvi “Domyos” skriešanas trenažierim “Run100E”.

Skriešanas trenažieris “Run100E” tika izstrādāts, lai apvienotu augstu veiktspēju lietošanas laikā un vienkāršu uzglabāšanu, kad tas netiek lietots.Šai jaunajai versijai pievienotas trīs funkcijas:1) savienojamība ar lietotni “Domyos E-Connected”, lai varat dažādot treniņu nodarbības un reģistrēt tās; 2) attālinātā vadība, lai varat viegli nomainīt skriešanas celiņa ātrumu; 3) USB uzlādes ports.

“Domyos” trenažiera “Run100E” vadības pults.

Skriešanas trenažierim “Run 100” ir kompakta vadības pults ar izgaismotu, viegli pārskatāmu LCD ekrānu:laiks, distance, ātrums, temps, kalorijas un sirdsdarbība.Pieejamas 7 īsceļu pogas, lai viegli regulētu maksimālo ātrumu 14 km/h, “+” un “-” poga un attālinātā vadība.

Iepriekš iestatītas treniņu programmas.

Skriešanas trenažiera “Run100E” vadības pultī ir iestatītas 30 programmas, kuras izstrādājuši “Domyos” treneri. Tās ir iedalītas 3 kategorijās:- 10 kaloriju dedzināšanas programmas;

- 10 izturības programmas, lai mācītos skriet ilgāk;

- 10 intervālu treniņu programmas, lai mācītos skriet ātrāk.Katras programmas ātrumu var pielāgot savam līmenim pirms treniņa vai tā laikā.

Viedi interaktīvi treniņi.

Lai iegūtu vairāk interaktīva satura un uzlabotu treniņu, skriešanas trenažieris “Run100E” ir savietojams ar lietotni “Domyos E-connected”, “Kinomap” un “Zwift”.“Domyos” piedāvā iestatīt nedēļas vai mēneša izaicinājumus, reģistrēt jūsu treniņus, izveidot savas treniņu programmas un aktivizēt savietojamību ar trešo pušu lietotnēm – tas viss bez maksas.

Motora jauda.

Pārbaudīts maksimālā ātrumā 14 km/h ar lietotāja maksimālo svaru ‒ 130 kg. “Run100E” dzinēja jauda ir 1,25 ZS un 932 vati.

“Domyos” pielāgo visus elektriskos komponentus atkarībā no skriešanas trenažiera jaudas, lai sniegtu tā lietotājam labāko pieredzi ar samērīgu elektrības patēriņu.Visi skriešanas celiņi ir pārbaudīti laboratorijās 600 stundas no vietas, lai pārliecinātos par komponentu integritāti.

Manuāla slīpuma regulēšana.

Skriešanas trenažierim “Run100E” ir salokāma aizmugurējā pamatne, lai manuāli mainītu slīpumu no 0% līdz 3%.

Sirds ritma monitors.

“Run100E” skriešanas trenažierim ir pulsa monitors, kas ir saderīgs ar visām nekodētām pulsa siksnām.“Decathlon” pulsa monitora siksna (art. nr. 8582552) ir piemērota lietošanai ar “Run100E” trenažieri.

Dinamiska amortizācijas sistēma.

Skriešanas trenažierim “Run100E” ir 45 cm plats ērts skriešanas celiņš.Amortizācijas sistēma ir izstrādāta, lai nodrošinātu labu enerģijas pārnesi un dinamisku soli.Četri elastomēra paliktņi, kas izvietoti starp celiņu un metāla rāmi, nodrošina labu trieciena absorbciju treniņa laikā.

Trokšņa līmenis.

Klusums ir būtisks kritērijs, kuram pievēršam īpašu uzmanību, izstrādājot mūsu produktus.Cenšamies mazināt mūsu skriešanas trenažieru radīto troksni, lai gan lietotāji, gan pārējie mājinieki justos mierīgi.Skriešanas trenažiera “Run100E” izmērītais trokšņa līmenis, darbojoties ar maksimālo ātrumu 14 km/h, ir 66 Db.

Pēcpārdošanas serviss, klientu atbalsts, lietošanas pamācība.

Apmeklējiet mūsu atbalsta tīmekļa vietni, lai: - uzzinātu par produkta garantiju;

- uzzinātu, kā salikt, regulēt vai lietot produktu;

- atrisinātu tehnisku problēmu;

- lejupielādētu skriešanas trenažiera lietošanas pamācību.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Tērauds; Papildu detaļas: 25.0% Polipropilēns, 75.0% Polistirols; Galda virsma: 35.0% Tērauds, 10.0% Misiņš, 40.0% Varš, 5.0% Alumīnijs, 10.0% Epoksīda sveķi; Dēlis: 100.0% Koks

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas noslaukiet to ar mitru drānu.Var uzglabāt vertikāli vai horizontāli.Viegli pārvietojams abos virzienos.Uzglabāt sausā vietā, sargāt no putekļiem.

Lietošanas ierobežojumi

Maksimālais lietotāja svars: 130 kg.Treniņiem mājas apstākļos 5 stundas nedēļā.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

2 gadi (daļas un darbība).5 gadi (metāla rāmis).Rezerves daļas ir pieejamas 10 gadus.

Videoklipi