Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu entuziastu komanda izstrādāja šo brīvi stāvošu boksa maisu, taizemiešu boksa, kikboksa iesācējiem sitienu/spērienu treniņam...

Vēlaties iemācīties boksu vai vienkārši nomierināties?Šo brīvi stāvošu, piepūšamo bumbieri ir viegli lietot, pārvietot un uzglabāt.

Pamatdaļa: 100.0% Polietilēns; Ūdens rezervuārs: 70.0% Polivinilhlorīds, 30.0% Poliesteris; Papildu detaļas: 100.0% Termopolimēra elastomērs

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Ātra piepūšana ar universālu pumpi (nav iekļauts) un gaisa izlaišana 5 sekundēs.

Daudzpusība

1,70 m garš sitienu un spērienu treniņiem.

Stabilitāte

Labākai stabilitātei piepildiet bāzi ar ūdeni vai smiltīm.

Viegli pārvietot

Viegli pārvietojams ar rokturiem zem bāzes.

Amortizācija

Pēc piepūšanas tā atsperīgums ļauj jums droši veikt secīgus triecienus.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bokss, kas pieejams visiem.

Iedomājoties šo bumbieri, mums bija prātā tikai viena doma:padarīt boksu pieejamu visiem.“Šis izstrādājums ļauj uzsākt nodarboties ar jebkuru boksa veidu, pat ar kardiokikboksu.Jūs varat izpildīt visus paņēmienus:grūdienu, aizķeri, sitienu no apakšas, spēriens no vidus... Šis bumbieris ir labi piemērots cilvēkiem, kuri vienkārši vēlas nedaudz nomierināties,” paskaidro Daniele, “Outshock” ražošanas vadītājs.

Viegli izmantot, pārvietot un uzglabāt.

Šis izstrādājums ietver plastmasa bāzi, kurā iekļauti 28 litri ūdens un līdz 38 kg smilšu labas stabilitātes nodrošināšanai, kā arī piepūšamo “bumbieri”.Rezultāts:izstrādājums, kuru viegli lietot un uzglabāt, jo varat piepūst un izlaist no tā gaisu, cik vien vēlaties, tā kā piepūšamā daļa var ieslīdēt plastmasa bāzē.To var piepūst ar universālu pumpi (nav iekļauts) ātrāk par minūti.

Inovatīvs izstrādājums.

Mūsu komanda ir lepna parādīt inovatīvu izstrādājumu – brīvi stāvošus bumbierus, kas izstrādāti sadarbībā ar mūsu komandu Andajā (kas specializējas jūras un ūdens sportā).“Mēs izmantojam tādus pašus komponentus kā airiem, kas padara mūsu bumbieri tikpat izturīgu,” saka Daniele, “Outshock” ražošanas vadītājs.Tas pārbaudīts laboratorijā un iztur 50000 atkārtotu mašīnas veikto triecienu ciklu.

Izmēri

Šis bumbieris ir 1,70 m augsts.Plastmasa bāzei ir 56 cm diametrs, un tā ir 15 cm augsta.

Kastes izmēri:59 cm x 59 cm x 17 cm

Lietošanas norādījumi

Nav nepieciešams pārāk piepūst šo bumbieri.Papildinformācijai skatiet lietotāja rokasgrāmatu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Bumbieri “100” varat uzglabāt telpās un ārpus telpām.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atnāciet un izmēģiniet mūsu izstrādājumus jums tuvākajā “Decathlon” veikalā.Izmantojot savu “Decathlon” kontu, varat testēt izstrādājumus bez maksas 7 dienas.

Garantija

2 Gadi