Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Balaklava ir izstrādāta bērna galvas efektīvai aizsardzībai pret aukstumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Tās kompaktais dizains nozīmē, ka to var viegli ielikt kabatā vai mugursomā.

Siltums

Mīksta flīsa balaklava siltumam un komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Higiēna

Balaklava ne tikai sniedz priekšrocības siltuma ziņā, bet tās valkāšana ir arī higiēniskāka, īpaši ķiveres nomas vai aizņemšanās gadījumā.

Balaklavas forma

Izgriezums kakla aizmugurē ir veidots padziļināts ar nodomu, lai tas netraucētu, valkājot balaklavu kopā ar slēpošanas jaku. Tādējādi neveidojas daudzas apģērba kārtas, kas varētu ierobežot kustību brīvību slēpojot.

Bērnu izmērs

Wedze modeļiem bērnu izmēri ir konstruēti galvas apkārtmēriem no 52 līdz 56 cm. Atkarībā no auduma elastības šis lielums var nedaudz atšķirties.

Bērnam ar galvas apkārtmēru no 48 līdz 52 cm izvēlieties Kid modeli. Visbeidzot, bērnam ar galvas apkārtmēru līdz 48 cm izvēlieties mazuļu cepuri.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas rūpīgi izžāvējiet.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi