Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD Kods. 8600785 4104851

Vīriešu jahtu burāšanas veste “Softshell”, melna

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda ir izstrādājusi šo jaku burāšanas sacensībām un treniņiem.Tā jūs pasargās no ūdens šaltīm un vēja.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Pateicoties īpašam pārklājumam, ūdens notek no auduma virsmas.

Kustības brīvība

Elastīgs audums, kas pielāgojas ķermeņa kustībām.Bez piedurknēm.

Izturība

Izturīgs, kvalitatīvs materiāls.

Siltums

270 g/m2 audums ar vēju aizturošu membrānu un flīsa oderi.

Aizsardzība pret vēju

Elpojoša membrāna, kas aizsargā pret vēju un mazina vēja vēsinošo ietekmi.

Kabatas

2 sānu kabatas, 1 krūšu kabata ar rāvējslēdzēju, 2 iekšējās kabatas.

Elpojamība

Membrāna novirza ķermeņa radīto mitrumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir “Softshell”?

“Softshell” ir augstās tehnoloģijas audums, kas sastāv no trīs materiāliem:elpojoša un vējizturīga membrāna, kas veido starpslāni starp ūdensnecaurlaidīgo ārējo slāni un silto, ērto flīsa iekšējo slāni.Šis modernais materiāls ir silts, elpojošs, viegls, turklāt tajā ir ērti kustēties.

Kādas ir auduma ūdens atgrūšanas īpašības?

Lai flīsa jaka “500” atgrūstu ūdeni, tai ir īpašs ārējās virsmas pārklājums.Pārklājums neļauj ūdenim uzkrāties uz virsmas un iesūkties tajā.Tas pasargā izstrādājumu no samirkšanas, un tas nekļūst smags.Pārklājums produkta lietošanas laikā vairākas reizes jāatjauno.Ūdensizturības apstrādes produkti ir pieejami mūsu veikalos.

Kas ir elpojamība un RET indekss?

Jūsu flīsa jakas “500” elpojamību nosaka, ņemot vērā tās spēju izvadīt ķermeņa radītos sviedrus.To mēra, izmantojot rādītāju, kas nosaka izturību pret iztvaikošanu (ISO 11092 standarts). RET rādītājs ir 6.RET ir pretestības indekss;jo zemāka vērtība, jo lielāka auduma elpojamība.RET ir no 6 līdz 9:ārkārtīgi laba elpojamība, no 10 līdz 13:ļoti augsta elpojamība, no 14 līdz 17:vidēja elpojamība, no 18 līdz 20:neliela elpojamība, virs 20:nav elpojamībasz

Kas ir “Clo” indekss?

“Clo” ir rādītājs, kas raksturo vīriešu “Softshell” jakas “500” siltumizolāciju.Testa laikā jūsu tehniskā apģērba sastāvdaļa tiek pakļauta temperatūrai, kas ir tuva ķermeņa temperatūrai, un kontrolētai āra temperatūrai.“Clo” indekss raksturo vīriešu flīsa jakas “500” spēju saglabāt ķermeņa siltumu iekšpusē.Jo lielāks ir “Clo” indekss, jo labāk apģērbs saglabā ķermeņa siltumu.

Cik svarīga ir aizsardzība pret vēju?

Aizsardzība pret vēju ir īpaši svarīga, jo vējš var būtiski atvēsināt ķermeni gan aktīvā, gan atpūtas stāvoklī.Saskaņā ar vēja radītā vēsuma modeli, kas aprēķina, kā tiek izjusta gaisa temperatūra, darbojoties vējā un aukstumā:5 °C temperatūrā apvienojumā ar vēju 30 km/h, šķietamā temperatūra būs 0 °C.Ja gaisa temperatūra ir 0 °C un vēja ātrums ir 30 km/h, izjustā temperatūra būs -6 °C.Mūsu produktos izmantotie materiāli palīdz pārvarēt vēja radītā vēsuma efektu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā vai salocītā veidā sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi