Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Paredzēta suņa sasaukšanai apmācībās un medībās.Šo oranžo svilpi var ērti valkāt ap kaklu.

Šī apmācību svilpe paredzēta medniekiem, kuri apmāca savus suņus atsaukties uz saucienu.Svilpe lieti noderēs arī kinologiem un suņu treneriem, jo tai ir ļoti spalgs svilpiens.

Pamatdaļa: 100.0% Akrilnitrila butadiēna stirols; Virve: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Audio efektivitāte

Svilpiena skaļums var sasniegt 98,2 decibelus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apmācību svilpe:Kā tā noderēs sunim?

Izmantot svilpi ir nepieciešams gan medību suņa, gan mājas suņa, gan sacensību suņa apmācībās.Vēl jo vairāk brīžos, kad suns nav pie pavadas.Šī apmācību svilpe, ko īpaši izmanto suņu audzinātāji un pasniedzēji, ir lieliski piemērota, lai sunim iemācītu reaģēt uz dažādām komandām.

Kas to padara tik iedarbīgu?

Vai vēlaties iemācīt savam sunim reaģēt uz dažādām komandām?Tad šī apmācību svilpe ir tieši tas, kas jums nepieciešams.Iesakām šo svilpi izmantot, lai apmācītu savu suni, neatkarīgi no tā vecuma, uzvedības vai šķirnes.Izmantojot gan svilpi, gan savu balsi, jūs efektīvi apmācīsiet savu četrkājaino draugu.Patiešām, suņu apmācības galvenokārt ir zināšanu jautājums.Lai sunim nodotu informāciju, izmantojami ir 2 veidi:balss un svilpe.

Iemācieties ar svilpi sasaukt savu suni vai dot tam komandas.

Šī piederuma efektivitāti novērtē gan mednieki, gan suņu treneri.Svilpe bez piepūles rada spalgu skaņu, ko suns skaidri sadzird.Neatkarīgi no tā, cik tālu suns atradīsies, viņš uzreiz sadzirdēs skaņu, kas asociēsies ar kādu konkrētu komandu.Nebūs nepieciešams saukt vai kliegt, svilpe visu izdarīs jūsu vietā.Kad būsiet suni apmācījis, tas pēc svilpiena uzreiz sapratīs, ko jūs vēlaties.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi