Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8512020 2453815

Laso tipa suņu pavada “100”, zaļa

10,00 €
Ar nodokļiem
  • Laso tipa suņu pavada “100”, zaļa
  • Laso tipa suņu pavada “100”, zaļa
  • Laso tipa suņu pavada “100”, zaļa
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī laso tipa suņu pavada izstrādāta, lai ātri uzliktu sunim pavadu arī tad, ja tam nav kaklasiksnas.Lieliski piemērota, lai suni apmācītu nevilkt pavadu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Laso cilpa ļauj pavadu ērti un viegli uzlikt.

Bremzēšanas pretestība

Šī spēcīgā 8 mm diametra saite ir ļoti izturīga.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pielāgojama laso tipa suņu pavada, kas suni nežņaugs.

150 cm garā laso tipa poliestera pavada ir lieliski piemērota, lai ātri to uzliktu Jūsu sunim.Pateicoties aizturim, kas veidots no hipalona (ļoti izturīga materiāla), Jūs varat viegli pielāgot laso tipa pavadu suņa kaklam.Funkcionāla, praktiska un stingra, šī pavada ir perfekta pastaigām mežā vai citos apvidos, kā arī piemērota suņa apmācīšanai.Šis aksesuārs nodrošina labāku spēju suni savaldīt, neatkarīgi no tā šķirnes, svara, vecuma vai izmēra.

Spēcīgs un labi pārdomāts aksesuārs, kas ļauj suni pielikt pie pavadas vien 2 sekundēs.

Noderēs gan medībās, gan skriešanas sacensībās, tā ir lieliski piemērota pārmaiņus skriešanai ar pavadu un bez tās:dzīvniekam to var uzlikt vien dažās sekundēs.Kaklasiksna nav nepieciešama.Lai pavadu uzliktu sunim, aplieciet tās galu ap suņa kaklu un savelciet ciešāk.Slīdoša bloķēšanas sistēma neļaus pavadai žņaugt Jūsu četrkājaino draugu.Šāda tipa pavada medībās novērš suņa aizķeršanos krūmājos vai citos blīvi saaugušos segumos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi