Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8511663 2454640

Ādas suņa kakla siksna “900”

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda izstrādāja šo suņu kakla siksnu no ādas. Tai ir pieejami trīs izmēri (S, M un L). Tā nesavaino un nebojā dzīvnieka kažoku.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Šai siksnai ir 3 izmēri, un to var pielāgot dažādām dzīvnieku sugām.

Saderība

Varat viegli piekārt mazu zvaniņu.

Bremzēšanas pretestība

Siksniņa, D gredzens un sprādze, kas var izturēt enerģiskus rāvienus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturīga un regulējama kaklasiksna: pieejami vairāki izmēri

S izmērs: garums 36 cm x platums 2 cm (7 caurumi). Tā sver 65 g.

M izmērs: garums 50 cm x platums 2,5 cm (10 caurumi). Tā sver 95 g.

L izmērs: garums 65 cm x platums 3 cm (10 caurumi). Tā sver 130 g.

Ādas suņa kakla siksnas ieguvumi

Papildu tradicionālajai elegancei un stilam, ko tā piešķir dzīvniekam, šī ādas kaklasiksna ir arī ērta. Tās dabīgais materiāls patiesi nekaitē un nebojā dzīvnieka kažoku. Tā arī ir patīkama ādai. Plastmasas vai biotāna kakla siksnas ne vienmēr ir tādas. Āda ir dižciltīgs materiāls: Tās aromāts ir spēcīgs, bet galvenā kvalitāte ir elastība.

Piederums, kas vienmēr modē

Piemērota suņu apmācībai, darbam un izsekošanas uzdevumiem. Ar šo ādas kakla siksnu ir viegli rīkoties. Tādēļ saviem četrkājainajiem draugiem to izmanto ne tikai mednieki, bet arī policijas suņu treneri un suņu dresētāji.

Kaklasiksna, ko var valkāt jebkurā laikā un vietā

Daudziem kakla siksna ir nepieciešams piederums. Tā arī kalpo kā suņa apmācību rīks. Kaklasiksnai pievienojot pavadu, savu suni varat apmācīt sekot, tad iemācīt atsaukties uz savu vārdu, un pamazām, soli pa solim, iemācīt tam staigāt bez pavadas. ievērojiet, ka sprādze ir izgatavota no tērauda un siksna ir no šķeltas govs ādas.

Kāpēc ir svarīgi regulāri kopt ādas kaklasiksnu?

Lai jūsu mājdzīvnieka kaklasiksna ilgāk kalpotu neplaisājot un nenodilstot, mēs jums iesakām ādu laiku pa laikam apstrādāt. Tā saglabās savu elastību, ja jūs to regulāri tīrīsiet, bet maigi, izmantojot mitrinošus un eļļojošus produktus, kas materiālu baro. Ievērojiet, ka paildzināta saskare ar ūdeni var negatīvi ietekmēt ādas kvalitāti.

sastāvs

sastāvs

Sprādzes: 100.0% Tērauds; Siksnu audums: 100.0% Liellopu ādas garoza

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi