Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs salokāmās suņu bļodas dizainu veidojusi mūsu aizrautīgo mednieku komanda, lai jums nodrošinātu ērtu veidu, kā medībās sunim pasniegt ūdeni un barību.

Šī 2 l tilpuma bļoda ļaus jums ērti pabarot un padzirdīt jūsu četrkājaino draugu jebkādos apstākļos.Jūsu suns varēs padzerties un paēst medību laikā, un tam nebūs jāgaida, kad atgriezīsieties mājās.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Salokāma bļoda, ko var paņemt līdzi jebkur.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Viegla un stingra bļoda.

Ja mērojat garu ceļu ar savu suni automašīnā vai vilcienā, vai arī medībās tas dzenas pakaļ kādam fazānam, meža slokai vai mežacūkai, nav viegli atrast veidu, kā suni pabarot un padzirdīt.Tāpēc šī salokāmā bļoda ļaus jums savu palīgu padzirdīt un pabarot jebkādos apstākļos un jebkādā laikā.Jūsu sunim vairs nebūs jāgaida atgriešanās mājās, lai tiktu pie ūdens un barības.

Kas šo piederumu padara tik parocīgu?

Šī elastīgā 2 l tilpuma bļoda ir izgatavota no 100% poliestera, tās diametrs ir 21 cm un dziļums – 10 cm.Tā ir salokāma, tāpēc bļodu var ērti uzglabāt jebkur, piemēram, somā.Ērti lietojama, vienkārši tīrāma un viegla bļoda (sver tikai 60 g), tā lieti noder gadījumos, kad intensīvās medībās vai karstā laikā sunim nepieciešams padzerties.

Ņemiet šo bļodu sev līdzi visur.

Šī bļoda ir izturīga un pietiekami stingra, lai noturētu ūdeni, tāpēc, dodoties ilgākos ceļojumos ar savu suni, tā būs lielisks aizvietotājs lielajai alumīnija bļodai.Taču salokāmā bļoda lieliski derēs arī jūsu kaķim.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi