Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / PELĒKA
  • SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu komanda izstrādāja šos videi draudzīgos apavus NH500 Fresh pārgājieniem pa pārgājienu takām karstā laikā.

Mūsu mērķis Ērti un viegli apavi kā sporta apavi ar pārgājienu apavu zoli, kura nodrošina aizsardzību un saķeri.OUTDOORCONTACT© zīmols un gaisa caurlaidība — jūsu vasaras kompanjoni.

Virsa: 10.0% Poliamīds, 30.0% Poliuretāns, 60.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Gumija; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

39. izmēra zābaks sver tikai 255 g.

Pretestība pret berzi

Termiski uzklāts purngala stiprinājums bez šuvēm.

Saķere

Pārgājieniem pa sausām takām | Outdoorcontact© marķējums | 2,5 mm protektors

Amortizācija

EVA starpzole. Biezā zole nozīmē to, ka mazāk jutīsiet akmeņus.

Griezuma komforts

Papēža konstrukcija ar mīkstu polsterējumu | Izņemama 5 mm bieza iekšzole

Elpojamība

Sietveida auduma virsa, ļaujot pēdas virspusei elpot. Elpojoša PU pazole.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sertificēta saķeres virsma Outdoorcontact©

Zoles saķeres virsma ir sertificēta.



Lai saņemtu šo sertifikāciju, apaviem veiksmīgi jāiztur laboratorijas testi, kuros tiek noteikts saķeres koeficients uz dažādām virsmām (gludas, nelīdzenas, sausas, slapjas).

Lai izturētu šīs pārbaudes, mūsu pārstāvju grupa novērtē mūsu zoļu kvalitāti praksē, dodoties pārgājienos un noejot apmēram 500 km.

Šo zābaku zoļu saķere ir novērtēta ar 4 no 5 punktiem, un tām ir Outdoorcontact© sertifikāts.

Paredzēti pārgājieniem

Mūsu pārgājienu apavi ir paredzēti pārgājieniem pa takām. Mēs izvēlamies zoles un apavu augšdaļas materiālus un testējam tos, lai nodrošinātu, ka tie ir ideāli piemēroti staigāšanai pa takām ar mīkstu segumu (piemēram, neasfaltētām meža takām) vai akmeņainām takām (piemēram, piekrastes takām). Intensīvi lietojot uz ceļa (asfalta), apavi var priekšlaicīgi nodilt un radīt diskomfortu. Nav piemēroti pārgājieniem kalnos.

Testēti, lai nodrošinātu optimālu izturību

Laboratorijā tika veiktas citas pārbaudes, lai pārbaudītu tālāk norādītos elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, ārzoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana. Šīs pārbaudes palīdz mums uzlabot mūsu izstrādājumu kvalitāti, novēršot priekšlaicīgu pastaigu apavu nodilšanu.

Komforts

Mūsu apavi pārgājieniem laukos garantē vienu — izcilu valkāšanas komfortu; šim nolūkam apavos mēs esam iekļāvuši dažādus materiālus, lai rūpētos par jūsu kājām, piemēram, EVA putu starpzole (elastīga termoplastiska).Lai nodrošinātu labāku higiēnu (iespējama mazgāšana), esam izveidojuši arī izņemamu zolīti.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Šos apavus ir ieteicams glabāt sausā, tumšā un, ja iespējams, labi vēdinātā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemēroti skriešanai vai pārgājieniem lielos slīpumos.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes trekinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šos apavus 2019. gada aprīlī pārbaudīja un apstiprināja pārbaudītāju grupa, kas devās pusdienas pārgājienā pa Reinjonas salas piekrastes taku. Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti brīvā dabā tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki kopā ar testētāju grupām (kuras veido partneri, pārstāvji un klienti) pārbauda izstrādājumus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.