Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PURPURA
  • PELĒKA
  • ZILA / PELĒKA
  • ZAĻA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Viegla, parocīga jaka ar noņemamu kapuci, pielāgojamām aprocēm un savilkšanas mehānismu jakas apakšdaļā

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Noņemama un pielāgojama kapuce Regulējamas aproces. Jakas apakšā savelkama aukla

Viegls

M izmērs 550 g

Ūdensnecaurlaidīgs

100% līmētas vīles.2 slāņu pārklājums iztur 5000 mm ūdens kolonnu

Kabatas

2 sānu kabatas ar rāvējslēdzēju un 1 droša kabata ar rāvējslēdzēju iekšpusē.

Elpojamība

20 cm garas sānu atveres un sviedrus neitralizējošs materiāls (RET = 12)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piegriezums

Šīs jakas griezums der visām ķermeņa formām un vienlaikus izskatās ļoti sievišķīgs. Zem tās var vilkt siltu apģērbu, piemēram, flīsa jaku vai vieglu džemperi. Papildu komfortu nodrošina arī iekšējā odere.

Jūs varat izvēlēties sava parastā izmēra vai vienu izmēru lielāku jaku, ja nevēlaties, lai tā ir pieguļoša.

Kapuce

Kapuci var noņemt, izmantojot spiedpogas. Tās augstumu var pielāgot, izmantojot elastīgo auklu, bet dziļumu var pielāgot, izmantojot Velcro uzšuvi, kas atrodas kapuces aizmugurē.

JAKAS ELEMENTI

Šī jaka ir izgatavota no 2 pārklājumu slāņiem, ieskaitot sietveida auduma oderi (liela sietveida auduma odere)

"2 slāņi" nozīmē, ka ir ārējais audums un odere.

Pārklājums ir uzklāts auduma iekšpusē. Tas atgādina gumiju, un tas padara jaku ūdensnecaurlaidīgu, bet vienlaikus arī elpojošu. Jakas iekšējās oderes uzdevums ir aizsargāt šo pārklājumu.

Ūdensnecaurlaidības tests

Ūdensnecaurlaidību mēra pēc auduma noturības pret ūdens spiedienu, kas izteikta mm ūdens kolonnā (JIS 1092 standarts). Jo lielāks ūdens spiediens, jo ūdensnecaurlaidīgāks ir audums.

Šī produkta materiāla ūdensnecaurlaidības rādītājs ir 5000 mm, t.i,. tas var izturēt spiedienu, ko rada 5000 mm augsts ūdens stabs. Tas atbilst arī 5000 Šmerbera punktiem.

Gaisa caurlaidības tests

Auduma gaisa caurlaidību mēra pēc tvaika caurlaides pretestības (RET).

Tā ir spēja izvadīt tvaikus, ko ķermenis ģenerē fizisko aktivitāšu laikā, un līdz ar to spēja nevērst mitruma uzkrāšanos uz ādas.

Jo zemāks ir RET rādītājs, jo augstāka ir auduma gaisa caurlaidība.



RET ≤ 6: materiāls ar augstu gaisa caurlaidību

RET ≤ 12: gaisu caurlaidīgs materiāls

RET ≤ 20: nedaudz gaisu caurlaidīgs materiāls



Mūsu produkta RET rādītājs ir 12.

Kā atjaunot jakas ūdens atgrūšanas īpašības?

Auduma ūdeni atgrūdošā īpašība ir tā spēja likt notecēt ūdenim, to neabsorbējot.

Šī spēja neļauj audumam uzsūkt ūdeni un uztur to vieglu un gaisu caurlaidīgu. Auduma ārpuse ir apstrādāta tā, lai atgrūstu ūdeni, taču ar laiku šī īpašība var mazināties.


Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Kur tiek ražotas mūsu jakas MH100?

Šī jaka ir izstrādāta mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, bet pēc tam to ražo un montē mūsu piegādātāji Marokā, Vjetnamā un Bangladešā.

Šie ir partneri, kuriem ir patiesas zināšanas mūsu šortu izgatavošanā un ar kuriem mēs sadarbojamies.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka mūsu piegādātāji ievēro mūsu rīcības kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot uz vietas komandām, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu, personības piepildījumu un vides aizsardzību.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas vienmēr pārliecinieties, vai šis ūdensnecaurlaidīgais aizsargapģērbs ir pilnībā sauss.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Morfoloģija (īpašs paldies 3D analīzei) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Funkcionālā un jutīguma izpēte + mēs sniedzam informāciju par to testu specifiskajiem aspektiem, kas saistīti ar produktu (piemēram, lietusgāze, vēja tunelis u. c.)

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.