Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Ūdensnecaurlaidīga augumam piegļoša, elastīga jaka.

Pārgājieniem dažādos laikapstākļos, pateicoties 100% ūdensnec. rāvējsl. un ventilācijai zem padusēm, kas nodrošina izcilu elpojamību.Fotogrāfijās redzamā modele Alīne ir 1,74 m gara un valkā XS izmēru

Pamatmateriāls: 78.0% Poliamīds, 22.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Kabata: 26.0% Elastāns, 74.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Savelkama aukla jakas apakšmalā, pielāgojamas aproces. Regulējama 3D kapuce.

Viegls

M izmērs sver tikai 470 g.

Kustības brīvība

Elastīgs audums un ergonomisks griezums kustību brīvībai.

Ūdensnecaurlaidīgs

Rāvējsl., līmētas šuves.3 slāņu memb. var izturēt 25 000 mm augstu ūdens kolonnu

Kabatas

4 ūdensnecaurlaidīgas roku/krūšu kab./3 iekšējās kab. (viena ar rāvējslēdzēju)

Elpojamība

30 cm garas sānu atveres un sviedrus neitralizējošs materiāls (RET = 6).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piegriezums

Jakai ir pieguļošs griezums. Tās elastīgais materiāls pārgājienā nodrošina izcilu kustību brīvību. Zem tās var vilkt siltu apģērbu, piemēram, flīsa jaku vai vieglu polsterētu jaku.

Jūs varat izvēlēties sava parastā izmēra vai vienu izmēru lielāku jaku, ja nevēlaties, lai tā būtu pieguļoša.

Ātri pielāgojama 3D kapuce

Pielāgojiet kapuci tikai ar vienu kustību. 3 punktu pielāgošanas sistēma (augstums, dziļums un apjoms), ko nodrošina tikai 1 elastīga savelkama aukla un savilkšana.

Dziļa, aptveroša kapuce izcilam komfortam.

Sejsegs maksimālai sejas aizsardzībai.

Jakas konstrukcija/3 slāņi

Jaka ir izgatavota no 3 slāņu materiāla, kas nodrošina labāko aizsardzību tirgū: membrāna ir ielīmēta starp iekšējo un ārējo materiāla slāni (tāpēc uzskata, ka tai ir 3 slāņi).

Membrāna atgādina ļoti plānu poliuretāna plēvi, kas nodrošina materiāla ūdensnecaurlaidību, bet saglabā tā elpojamību.

To aizsargā adīts audums, un tās priekšrocība ir mīkstums, vieglums, labāka izturība, un bieži vien tā ir labāk elpojoša, nekā pārklājums.

Kā rūpēties par savu jaku?

Šai jakai ir līmētas vīles (lai nodrošinātu nevainojamu hidroizolāciju), kas ir neaizsargātas pret mazgāšanu veļas mašīnā un laika gaitā var nolobīties. Tādēļ mēs iesakām izmantot sūkli un ūdeni, lai notīrītu jebkādus netīrumus no jakas, un pēc iespējas mazāk mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C, ja vēlaties to izmantot pārgājienos pēc iespējas ilgāk.

Ūdensnecaurlaidības tests

Ūdensnecaurlaidību mēra pēc auduma noturības pret ūdens spiedienu, kas izteikta mm ūdens kolonnā (JIS 1092 standarts). Jo lielāks ūdens spiediens, jo ūdensnecaurlaidīgāks ir audums.

Šī produkta materiāla ūdensnecaurlaidības rādītājs ir 25 000 mm, t.i,. tas var izturēt spiedienu, ko rada 25 000 mm augsts ūdens stabs. Tas atbilst arī 25 000 vienībām pēc Schmerber skalas.

Gaisa caurlaidības tests

Auduma gaisa caurlaidību mēra pēc tvaika caurlaides pretestības (RET).

Tā ir spēja izvadīt tvaikus, ko ķermenis ģenerē fizisko aktivitāšu laikā, un līdz ar to spēja nevērst mitruma uzkrāšanos uz ādas.

Jo zemāks ir RET rādītājs, jo elpojošāks ir audums.



RET ≤ 6: ļoti elpojošs materiāls.

RET ≤ 12: elpojošs materiāls.

RET ≤ 20: nedaudz elpojošs materiāls.



Mūsu produkta RET rādītājs ir 6.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Kā atjaunot jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības?

Auduma ūdeni atgrūdošā īpašība ir tā spēja likt notecēt ūdenim, to neabsorbējot.

Šī spēja neļauj audumam uzsūkt ūdeni un uztur to vieglu un gaisu caurlaidīgu. Auduma ārpuse ir apstrādāta tā, lai atgrūstu ūdeni, taču ar laiku šī īpašība var mazināties.



Šeit ir aprakstīts, kā jārīkojas, lai atjaunotu ūdens atgrūšanas īpašības:

https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/comment-reactiver-la-deperlance-de-sa-veste-tp_22965

Ieteicamais papildu izstrādājums

Jakas MH500 valkāšana virs biksēm aizsargā ķermeņa apakšdaļu, jo tā ir vispusīga un efektīva aizsardzības sistēma pret lietu, dodoties pārgājienā kalnos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas vienmēr pārliecinieties, vai šis ūdensnecaurlaidīgais aizsargapģērbs ir pilnībā sauss.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Morfoloģija (īpašs paldies 3D analīzei) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Funkcionālā un jutīguma izpēte + mēs sniedzam informāciju par to testu specifiskajiem aspektiem, kas saistīti ar produktu (piemēram, lietusgāze, vēja tunelis u. c.)

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.