Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8355021 2018248

Sieviešu kalnu pārgājienu šorti “MH500”

25,00 €
10,00 €
-60%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu speciālisti, kas bieži iet pārgājienos, ir izstrādājuši šos vieglos šortus regulāru pastaigu cienītājiem, lai sniegtu maksimālu komfortu.

Šie ideālie pastaigu šorti gādās par pilnīgu kustību brīvību, soļojot augšup kalnā vai lejup no tā. Mūsu bildē redzamā Alīna ir 1,74 m gara un valkā 38. izmēru.

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Oderējums: 23.0% Elastāns, 77.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pielāgojama iestrādāta josta

Mitruma pārvaldība

Audums novirza ķermeņa mitrumu ārpus auduma izgarošanai.

Viegls

M izmērs sver tikai 180 g (no tiem 25 g sver siksna)!

Kustības brīvība

Elastīgs audums (15 % elastāns) maksimālam komfortam.

Ātri žūstošs

Audums, kas spēj žūt ātri, kad kļuvis mitrs no sviedriem

Kabatas

2 roku kabatas ar rāvējslēdzēju

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piegriezums

Šīm īsbiksēm ir sportisks un pieguļošs piegriezums. Elastīgs audums, kas stiepjas platumā un garumā, gādā par ideālu kustību brīvību. Garums līdz augšstilba vidusdaļai. Izvēlieties savu ierasto izmēru.

Mitruma novirzīšanas pārbaudes

Auduma spēja novirzīt sviedrus un saglabāt ķermeni sausu tiek mērīta pēc dažādiem kritērijiem: auduma mitruma absorbēšana, auduma spēja nepiesātināties ar sviedriem, žūšanas ātrums u. c. Audums ar pakāpi 1/5 ir piemērots zemas intensitātes aktivitātēm vai darbībām, kas neliks jums daudz svīst. Visu mūsu pastaigu šortu audumu veiktspēja ir novērtēta ar pakāpi 3/5.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Odere: 23.0% Elastāns, 77.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu birojs atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un veidojam izstrādājumus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veiktas stingras praktiskās pārbaudes, jo mēs uzskatām, ka tikai veicot rūpīgas pārbaudes reālās dzīves apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos jūs izstrādājumu lietosiet, ļauj mums turpināt nodrošināt arvien labākus izstrādājumus.

Garantija

2 Gadi