Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu sērfošanas produktu izstrādes komandas ir izstrādājušas šīs iešļūcenes ūdenssporta entuziastēm valkāšanai pirms un pēc sesijām. Ikvienam piemērots produkts.

Šīs iešļūcenes ir ļoti ērti valkājamas, pateicoties zoles amortizācijai un putu materiāla virsai; nekādu starp pirkstiem traucējošu elementu.

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Bez virsmas: 80.0% Poliuretāns, 20.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Papildu nodilumizturībai iešļūceņu siksna iestrādāta zoles konstrukcijā.

Griezuma komforts

Putu materiāla “Slap” sistēma bez īkšķa atdalītāja uzlabotam pirkstu komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sērfotāji un iešļūcenes

Iešļūcenes ir ikoniski sērfotāju apavi. Tās ir ne tikai saulainā sērfotāju dzīvesstila simbols, bet arī ideāli apavi valkāšanai pirms un pēc nodarbībām: tās ir vienkāršas, praktiskas un viegli kopjamas, un pats galvenais – vienkārši uzvelkamas un novelkamas pat uz mitrām pēdām, bez nepieciešamības izmantot rokas, kas jau ir aizņemtas ar ekipējumu.

Dizains

Šeit, “Olaian”, mēs izstrādājam iešļūcenes, iedvesmojoties no sērfotāju vajadzībām un prasībām, un padarot šos apavus lielākajai daļai valkātāju. Šo produktu izstrādājušas mūsu sērfotāju komandas Hendajā (Francija). “Olaian” globālais dizaina izstrādes centrs atrodas Bidasoa upes krastos, Hendajā. Tādējādi mēs varam izstrādāt produktus, sadarbojoties ar to lietotājiem, un darīt to jūras vidē.

Lietošanas piemēri

Mēs esam izstrādājuši šīs pludmales čības regulārai valkāšanai, sērfotājiem, kuri dodas uz grūti pieejamām sērfošanas vietām: lieli attālumi (< 5 km dienā), nelīdzenas virsmas, raupjš reljefs. Piemērotas visām, it īpaši vasaras, aktivitātēm.

Lietošanas tests

Mūsu komandas sadarbībā ar ārējiem testētājiem ir veikušas šī produkta testēšanu reālos lietošanas apstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi