Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu kaislīgo bokseru komanda ir izstrādājusi šo sporta aizsargkrūšturi, lai sniegtu jums atbalstu vairākos divcīņas sporta treniņos ik nedēļu.

Sakiet ardievas vairākām apģērba kārtām sporta divcīņas nodarbībās! Vienkārša aizsargbļodiņu ievietošana un izņemšana apvienojumā ar izcilu atbalstu un aizsardzību vienā produktā.

Bļodiņa: 100.0% Polietilēns; Bļodiņas odere: 6.0% Elastāns, 30.0% Poliamīds, 64.0% Poliuretāns; Elastīgā josta: 20.0% Elastāns, 10.0% Poliamīds, 70.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris; Aizmugurējais materiāls: 34.0% Elastāns, 66.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Pārvietojieties brīvi, pateicoties kausveida konstrukcijai!

Atbalsts krūtīm

Izbaudiet sporta divcīņai radītā sporta krūštura sniegto 3. līmeņa atbalstu.

Aizsardzība pret triecienu

Elastīgās un izturīgās bļodiņas pasargās jūsu krūtis no triecieniem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Beidzot – sporta krūšturis “divi vienā”!

Sporta krūšturis, aizsargbļodiņas, T krekls un reizēm vēl arī formas tērps – daudzās apģērba kārtas var likt jums svīst sporta divcīņas treniņos vēl vairāk!

Mēs radījām šo “divi vienā” krūšturi, lai jums nebūtu jāvelk papildu apģērba kārtas un vairākas reizes treniņa laikā jādodas atpakaļ uz ģērbtuvēm uzvilkt un novilkt aizsargus!

Ar vienu rokas kustību nostiprināmas aizsargbļodiņas: lai ievietotu to vietā, vienkārši ieslidiniet bļodiņu aiz ārējās oderes.

Vairs nekādu kārtu!

Elastīgas un izturīgas aizsargbļodiņas, kas lieliski pieguļ krūšu izliekumiem – kā tas strādā?

Bļodiņas ir izgatavotas no LDPE polietilēna materiāla: elastīgas un izturīgas. Krūšturis nesniedzas dziļi pāri krūšu daļai un nav pagarināts sānu daļā, neierobežojot kustības un netraucējot aizsardzībai. Tas arī nespiež uz saitēm un izliekumiem. Turklāt tam ir izliekta forma, kas novērš pārlieku spiedienu uz krūtīm un nodrošina lielisku amortizāciju. Īpaši izvietoti punkti palīdz vienmērīgi sadalīt trieciena spēku: bļodiņai saspiežoties tā palielinās un pasargā iekšpusē esošās krūtis.

Un tas tiešām ir krūšturis?

Lai nodrošinātu tā piemērotību sporta divcīņas nodarbībām, “500” sērijas aizsargkrūšturis sniedz 3. līmeņa atbalstu. Īpašam komfortam šī krūštura formu veido lieti putu materiāla elementi: aizsargelementiem nav tiešas saskares ar ādu.

Lai atvieglotu bļodiņu ievietošanu un izņemšanu, odere ir izvietota sporta krūštura ārpusē: nav nekādas vajadzības doties atpakaļ uz ģērbtuvi!

Un visbeidzot, ventilētais tīklaudums un kausveida piegriezums muguras un krūšu kaula zonā sniedz izcilu kustību brīvību.

Tādēļ mēs ar lepnumu jums piedāvājam...

... ērts un aizsargājošs krūšturis jūsu sporta nodarbībām. Ļausim Evai, mūsu sieviešu aizsardzības produktu vadītājai, pastāstīt par to vairāk:

“Es nebiju sajūsmā par krūšu plāksni. Es uzaicināju vairākas bokseres un pavaicāju viņām, ko viņas vēlētos no mums sagaidīt. Viņas vēlējās produktu, kas spētu pasargāt, taču netraucētu treniņiem un, turklāt, būtu arī stilīgs! Lai izstrādātu atbilstošu atbalstu, mēs sadarbojāmies ar “SportsLab” cilvēka ķermeņa izpētes centru un veicām plašu testēšanu.”

Vēl kādi ieteikumi no “Outshock” produktu vadītājas Evas?

“Jūsu pirmajiem aizsargiem un sporta krūšturiem ir liela nozīme – tie būs jūsu pavadoņi ilgu laiku! Lai patiesi un bez jebkādām bažām izbaudītu sporta divcīņas nodarbības, jums ir nepieciešama īpaša aizsardzība. Īpaši svarīgi tas ir iesākumā; arī tad, ja esat mazu krūšu īpašniece! Mēs vēlējāmies produktu, kas derētu visu izmēru meitenēm un sievietēm, visās sporta divcīņas disciplīnās: man nebija problēmu pat nodarbojoties ar Brazīlijas džiudžitsu, kur liela daļa laika tiek pavadīta uz grīdas.”

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi