Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8602953 4127167

Klasiska sieviešu bikini apakšdaļa “Nina”, melna

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs, visu sagatavotības līmeņu sērfotājas, esam izstrādājušas šo peldkostīmu iesācējām sērfošanai lūstošajos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādātas, lai turētos vietā pavisam mazos viļņos (putojošos viļņos).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat iesācēja sērfošanā.

Mācāties sērfot, sērfojat tikai dažas reizes gadā, brīvdienās vai sērfošanas braucienā.Paliekat tur, kur varat sataustīt pamatu, mazos vai lūstošos viļņos.Sērfojat, lai gūtu prieku no atrašanās ūdenī un no sajūtām, ko sniedz sērfošana.Mācoties jūs bieži krītat ne pārāk spēcīgos viļņos.Esam izstrādājuši jums plašu klāstu peldēšanas apģērbu, lai tas atbilstu jūsu vajadzībām un ķermeņa formai.

Ķermeņa forma.

Tām, kuras nevēlas izrādīt savu sēžamvietu, šīs klasiskās bikini stila peldbikses ir lielisks kompromiss starp piesegšanos un sievišķību.Pārliecību sniedzošas un ērtas, tām ir standarta kāju izgriezums, lai jūsu kājas izskatītos lieliski.Tās ir piemērotas dažādām ķermeņu formām, turklāt visām sievietēm, kuras vēlas parādīt savu ķermeni divdaļīgā peldkostīmā.

Elastīgās malas nodrošina, ka peldkostīms ūdenī paliek vietā.

Viļņos paliek savā vietā:pārbaude.

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos paliks savā vietā.Lai tās pārbaudītu, sieviešu sērfotāju komanda ar dažādām ķermeņu formām izpilda pārbaudes protokolu baseinā mūsu dizaina birojos Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Šī protokola mērķis ir atveidot sērfotāju sajūtas, kas rodas, kad to apgāž vilnis.Ja pārbaude ir pārliecinoša, mēs dodamies sērfot jūrā, lai mūsu peldkostīmu pārbaudītu reālos apstākļos.

Izmēra noteikšana sausumā un mitrumā.

Lai tās derētu arī ūdenī, svarīgi izvēlēties pareizo izmēru, kad esat sausi, jo nokļūstot ūdenī, peldkostīmi kļūst vaļīgāki.Tāpēc iesakām nopirkt pareizo izmēru.Ģērbtuvē peldkostīmam ērti jāpieguļ jūsu ķermenim:Jums jājūt atbalsts.Noteiktās detaļās izmantotais elastāns mūsu izstrādātajos peldkostīmos ūdenī kļūst mīkstāks un brīvāks.

Vai vēlaties samainīt savu peldkostīmu?

Izmērs vai modelis nav jums piemērots?Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā?Tas ir iespējams, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba preču zīmi gadījumā, ja gribat to samainīt.

“Olaian” – “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un bodibordinga zīmols, kura centrs atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos pašā ūdens malā, varam izstrādāt peldkostīmu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārbaudītu, vai viļņos tas paliek savā vietā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams regulārai lietošanai hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts praktiski izmēģināts Hendajā un tam veiktas neskaitāmas laboratorijas pārbaudes, lai garantētu lietošanas kvalitāti mērķim, kam tas izstrādāts:Pārbaudīts izstrādājuma materiāla elastīgums un stabilitāte, kā arī krāsu noturība pret berzēšanu un mazgāšanu, tas ir pakļauts jūras ūdens, hlorēta ūdens un gaismas iedarbībai, un veiktas produkta vispārējā snieguma pārbaudes pēc vairākām mazgāšanas reizēm.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi