Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8572450 2958522

Sieviešu peldkostīma augšdaļa ar regulējamu muguras daļu “Isa”, melna

18,00 €
9,00 €
-50%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pieredzējušie sērfošanas eksperti ir radījuši šo peldkostīmu sērfotājām ar pieredzi dažādos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādāts, lai stingri turētos uz auguma viļņos, kas pārsniedz vienu metru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Esat pieredzējusi sērfotāja.

Sērfojat regulāri un tā ir jūsu mīļākā sporta nodarbe.Treniņos aizairējaties līdz sākuma punktam un pakļūstat zem viļņa pīles tehnikā, ja esat uz īsā dēļa, vai bruņurupuča tehnikā, ja esat uz garā.Jūs sērfojat viļņos, kas augstāki par vienu metru.Lai cik spēcīgi būtu viļņi, peldkostīmam stingri jāturas uz auguma.Esam radījuši peldkostīmu līniju, kas piemērota intensīviem treniņiem un dažādiem augumiem.

Augums.

Sērfotājas, kas pieradušas sērfot viļņos, kas augstāki par vienu metru, zina, cik svarīgi, lai peldkostīms turētos cieši pie auguma.Tāpēc radījām peldkostīma augšdaļu “Isa”.Pateicoties platajai elastīgajai apakšmalai, tā cieši turas pie auguma, lai kādi būtu viļņi un kādus manevrus jūs izpildītu.Mugurpusē peldkostīma augšdaļa ir pielāgojama un tās dizains ir īpaši piemērots sērfotājām.Ja pleci ir brīvi, airēt ir vieglāk.

Viļņos cieši pieguļ augumam:pārbaude.

Lai peldkostīms cieši piegulētu arī tad, kad samircis, vispirms pielaikojiet to uz sausa ķermeņa. Samirkstot peldkostīmi izstiepjas.Tāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizu izmēru.Pielaikojot peldkostīmu, tam cieši jāpieguļ ķermenim.Sastāvā esošā elastāna dēļ, peldkostīms ūdenī kļūst brīvāks.

Vai vēlaties apmainīt savu peldkostīmu?

Neder izmērs vai modelis?Vēlaties to samainīt “Decathlon” veikalā?Nesiet droši to atpakaļ, vien pārliecinieties, ka neesat nogriezuši etiķeti.

“Olaian” ir uzņēmuma “Decathlon” sērfinga zīmols.

“Olaian” ir uzņēmuma “Decathlon” jaunais sērfinga un bodibordinga zīmols, kas atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojs atrodas pašā jūras krastā, tāpēc uzreiz varam pārliecināties, vai mūsu peldkostīmi viļņos labi pieguļ augumam.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams regulārai lietošanai hlorētā ūdenī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkts ir praktiski pārbaudīts Hendajā un izturējis virkni laboratorijas pārbaužu, lai pārliecinātos, ka tas atbilst lietošanas prasībām:tiek pārbaudīta auduma elastība un izturībai, krāsas noturībai pret berzi, mazgāšanu, jūras vai hlorētu ūdeni un gaismu, kā arī produkta kopējā kvalitāte pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi