Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šo kopējo peldkostīmu peldēšanas iesācējām, kuras vēlas izmantot ūdens dotās priekšrocības bez liekām raizēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Peldkostīms ar krustotām lencītēm: konstrukcija, kas atstāj brīvu lāpstiņu daļu

Aizsardzība pret hloru

Līdz pat 100 lietošanas stundām: ieteicams neregulārai lietošanai.

Formas veidošana

Ērts materiāls un ķermeņa formu izceļošs izgriezums gurnu daļā.

Stabilitāte

Peldkostīms ar vidēji augstu izgriezumu gurnu daļā un platām lencītēm

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu peldēšanas pieredze

Kopējais peldkostīms “Pearl” ir ideāli piemērots peldēšanas iesācējām.

Iesācējas, kas tikai uzsāk nodarboties ar peldēšanu, un kurām nepieciešams vieglums un komforts. Pirmkārt, viņas meklē iespēju nodarboties ar fiziskām aktivitātēm ūdenī labsajūtai un veselības uzlabošanai.

Zīmols “Nabaiji” piedāvā plašu peldēšanas apģērbu klāstu, sniedzot jums iespēju peldēt apģērbā, kas ne tikai ir piemērots peldēšanai, bet arī atbilst jūsu ķermeņa īpatnību vajadzībām (nosegums, atbalsts, kustību brīvība).

Peldkostīma konstrukcija

“Pearl” kopējam peldkostīmam ir muguras daļā krustotas lences.

Peldkostīmam, pirmkārt, ir jābūt ērtam, lai jūs varētu brīvi veikt visas kustības bez diskomforta un ierobežojumiem. Tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldkostīma muguras daļas konstrukciju. Peldkostīms ar X veida muguras daļas konstrukciju – krusteniski izvietotās lences nodrošina neierobežotas kustības. Tā kā lences nav savstarpēji sastiprinātas, tās pielāgojas visiem ķermeņa tipiem.

Peldkostīma materiāls

Hlorēts ūdens var kaitēt peldēšanas apģērbiem, kas tiek atkārtoti valkāti peldbaseinā. Elastāna šķiedra, kas piešķir materiālam elastību un tādējādi padara to ērtu, saskarē ar hloru kļūst ļoti trausla. Ja jūs peldat neregulāri, šis materiāls būs jums piemērots. Ja jūs peldat regulāri vai intensīvi, izvēlieties 100% poliestera materiālu.

Peldkostīma kopšanas norādījumi

Šajā peldkostīmā ir iestrādāts krūšturis ar izņemamām bļodiņām, kas nodrošina maigu krūšu atbalstu peldēšanas laikā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams šļūkšanai no slīdkalniņiem.Izskalojiet tīrā ūdenī pēc katras lietošanas reizes.

Kādēļ manam peldkostīmam nav higiēniskās uzlīmes?

Sākot ar 2022. gadu, visi “Decathlon” izstrādātie sieviešu peldkostīmi tiek izgatavoti bez plastmasas aizsarguzlīmēm. Novietojot visas uzlīmes vienā rindā, mēs redzētu, ka tādējādi tiek ietaupīti 940 km plastmasas katru gadu.

Šī nozīmīgā lēmuma pamatā ir vēlme pasargāt mūsu planētu un ierobežot plastmasas izmantošanu.

Padarīsim šo atbildību par kopīgu apņemšanos, pārliecinoties, ka pielaikošanas laikā apģērbs tiek pielaikots virs apakšveļas.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams šļūkšanai no slīdkalniņiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi