Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8788463 4791298

Sieviešu kopējais peldkostīms “Kamyleon 500 Sport”, melns

25,00 €
18,00 €
-28%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • MELNA / TIRKĪZA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šo kopējo peldkostīmu vidēji pieredzējušām peldētājām, kas peld regulāri un vēlas uzlabot savu peldētprasmi.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Peldiet brīvi: vidēji augsts izgriezums gurnu daļā un Y veida muguras daļas konstrukcija.

Aizsardzība pret hloru

Peldiet, cik vien ilgi vēlaties, pateicoties materiālam, kas ir ļoti noturīgs pret hlora iedarbību.

Stabilitāte

Sajūtiet šī peldkostīma sniegto stabilitāti, ko nodrošina platās plecu lencītes un Y veida muguras daļas konstrukcija.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu peldēšanas pieredze

Kopējais peldkostīms “Kamyleon” ir ideāli piemērots vidēji pieredzējušām peldētājām.

Vidēji pieredzējušām peldētājām, kuras peld regulāri un vēlas uzlabot savas prasmes. Šīm peldētājām nepieciešams peldēšanas apģērbs, kas ieskauj ķermeni, stabili turas tam paredzētajā vietā visu aktivitāšu laikā un ir noturīgs pret hlora iedarbību.

Zīmols “Nabaiji” piedāvā plašu peldēšanas apģērbu klāstu, sniedzot jums iespēju peldēt apģērbā, kas ne tikai ir piemērots peldēšanai, bet arī atbilst jūsu ķermeņa īpatnību vajadzībām (nosegums, atbalsts, kustību brīvība).

Peldkostīma pielāgojumi

Šis kopējais peldkostīms ideāli ieskauj jūsu ķermeni, sniedzot spēcīgu un stabilu sajūtu. Šī peldkostīma uzvilkšana ir nedaudz sarežģītāka, taču tas garantē izcilu atbalstu peldēšanas laikā. Jums vairs nebūs jāraizējas par lencītēm, kas noslīd pēc katras nopeldētās distances. Vai tas nav lieliski?

“Aquaresist” tehnoloģija

Peldēšanas apģērbiem ar “Aquaresist” marķējumu tiek garantēta noturība pret hlora iedarbību. Šie izstrādājumi tiek laboratoriski testēti un iemērkti hlorēta ūdens tvertnēs uz vairāk nekā 200 stundām. Tie saglabās elastību un noturību pret UV staru iedarbību visā kalpošanas laikā. Pateicoties šīm īpašībām, mūsu peldēšanas apģērbi, kuriem piešķirts “Aquaresist” marķējums, ir ieteicami regulārai vai intensīvai lietošanai peldbaseinā.

Peldkostīma materiāls

Mūsu inženieri ir izstrādājuši poliestera bāzes audumu, aizvietojot elastāna šķiedras ar elastolefīna šķiedrām, kas nodrošina pietiekamu elastību, lai nodrošinātu lietotājam komfortu, bet, vēl svarīgāk, tās neietekmē hlors. Šai šķiedrai piemīt arī ātras žūšanas priekšrocība. Vēl viena priekšrocība: pat viskošākās krāsas ilgāk saglabās savu spilgtumu.

Odere

Šis peldkostīms ir oderēts priekšpusē un kājstarpas daļā.

Kādēļ manam peldkostīmam nav higiēniskās uzlīmes?

“Sākot ar 2022. gadu, visi “Decathlon” izstrādātie sieviešu peldkostīmi tiek izgatavoti bez plastmasas aizsarguzlīmēm. Novietojot visas uzlīmes vienā rindā, mēs redzētu, ka tādējādi tiek ietaupīti 940 km plastmasas katru gadu.

Šī nozīmīgā lēmuma pamatā ir vēlme pasargāt mūsu planētu un ierobežot plastmasas izmantošanu.

Padarīsim šo atbildību par kopīgu apņemšanos, vienmēr pārliecinoties, ka

peldkostīma pielaikošanas laikā zem tā ir apakšveļa. ”

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 22.0% Elastolefīns, 78.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Ārējais materiāls: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams izmantot slidkalniņos.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkti, kas marķēti ar “Aquaresist” sertifikātu, tiek pārbaudīti tos cikliski ievietojot hlorēta ūdens baseinā uz 240 stundām. Testēšanas laikā netika novērota elastības stiprības samazināšanās. Atšķirībā no standarta peldēšanas apģērba, šis produkts nezaudē savas īpašības.

Garantija

2 Gadi