Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo kopējo treniņu peldkostīmu pieredzējušām peldētājām, kas vēlas atbalstošu un sportiska piegriezuma peldēšanas apģērbu.

Meklējat kopējo peldkostīmu ar augstu izgriezumu gurnu daļā, kas nodrošina arī labu atbalstu? Ciešs piegulums un platas lences; šis peldkostīms ierobežo ūdens iekļūšanu un rada otras ādas efektu

Pamatmateriāls: 22.0% Elastolefīns, 78.0% Poliesteris; Ķīļveida ielaidums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Trenējieties ilgāk par 200 stundām, peldkostīma materiālam nenodilstot

Stabilitāte

Sajūtiet peldkostīma sniegto atbalstu, pateicoties tā platajām lencēm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Peldkostīma izmērs

Peldētāja ir 1,73 m gara un valkā 38. izmēra (Eiropa) peldkostīmu.

Lūdzu, skatiet izmēru vadlīnijas, lai uzzinātu savu izmēru atbilstoši jūsu krūšu, gurnu un vidukļa apkārtmēra mērījumiem.

Modelis

Atvērta X veida muguras daļas konstrukcija: peldkostīmam primāri jānodrošina valkātājai komfortu, lai jūs varētu viegli veikt visas kustības bez diskomforta vai sāpēm. Tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldkostīma muguras daļas konstrukciju. Muguras daļa ar X veidā krustotām lencītēm ir īpaši piemērota peldēšanai. Tā nodrošina pietiekamu kustību brīvību, pateicoties lencēm, kas atstāj lāpstiņas brīvas.

Materiāls

Mūsu inženieri ir izstrādājuši poliestera bāzes tekstilmateriālu, aizstājot elastāna šķiedras ar elastolefīna šķiedrām, kas sniedz pietiekamu elastīgumu, lai nodrošinātu lietotājam nepieciešamo komfortu, vienlaikus pasargājot produktu no hlora kaitīgās ietekmes. Šīs šķiedras priekšrocība ir arī ātra žūšana. Vēl viena priekšrocība: pat viskošākās krāsas ilgāk saglabās savu spilgtumu.

“Aquaresist” tehnoloģija

Produktiem, kam piešķirts “Aquaresist” marķējums, tiek garantēta noturība pret hlora iedarbību. Šo iemeslu dēļ tie ir piemēroti regulārai vai intensīvai izmantošanai baseinos.

Jūsu aktivitātes

Pieredzējušas peldētājas parasti trenējas klubā, noteiktos laika posmos, saskaņā ar trenera instrukcijām, un peldēšanas distances, kuru mērķis ir uzlabot fizisko sagatavotību un rezultātus, ir 2,5–5 km garas.

Viņas peld, izmantojot 4 dažādus atvēziena veidus un prasmīgi nirst, izceļ ķermeni no ūdens un apgriežas.

Sporta sezonā viņas piedalās sacensībās, pārstāvot savu klubu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkti, kas marķēti ar “Aquaresist” sertifikātu, tiek pārbaudīt tos cikliski ievietojot hlorēta ūdens baseinā uz 240 stundām. Visā testēšanas laikā elastības stiprības pasliktināšanās netika novērota. Atšķirībā no standarta peldēšanas izstrādājuma, šis produkts paliek neskarts.

Garantija

2 Gadi