Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Kā visu sagatavotības līmeņu sērfotājas, mēs esam izstrādājušas šo peldkostīmu sērfošanas iesācējām, sērfošanai lūstošajos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādāta, lai nenoslīdētu ļoti mazos viļņos (lūstošos viļņos)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat sērfošanas iesācēja

Jūs apgūstat sērfošanu vai sērfojat tikai dažas reizes gadā, brīvdienās vai sērfošanas izbraucienā. Jūs paliekat vietās, kur varat sataustīt ūdenstilpes gultni, mazos vai lūstošos viļņos. Jūs sērfojat, lai gūtu prieku no atrašanās ūdenī un no sajūtām, ko sniedz sērfošana. Sesiju laikā jūs bieži krītat, taču tas notiek viļņos, kas nav ļoti spēcīgi. Mēs esam izstrādājuši plašu peldēšanas apģērbu klāstu, lai jūs varētu piemeklēt savām vajadzībām un ķermeņa formai atbilstošu apģērbu.

Aktivitātes pludmalē

Neatkarīgi no tā, vai esat sērfotāja, vai vienkārši peldaties jūrā, jūs noteikti nevēlaties pazaudēt savu peldkostīmu. Tādēļ mēs veicam visu mūsu peldkostīmu testēšanu viļņos. Visi modeļi ir izstrādāti sērfošanai un ir lieliski piemēroti arī citiem ūdenssporta veidiem: supošanai, burāšanai, kaitsērfingam, peldēšanai u. c.

Ķermeņa forma

Peldkostīma augšdaļai “Laura” ir vienkārša, taisna piegriezuma konstrukcija un izņemamas polsterētas bļodiņas. Tā ir izstrādāta sērfotājām, kurām viļņos nav nepieciešama spēcīga noturība. Galvenokārt paredzēta mazu krūšu īpašniecēm, kas vēlas pilnībā atklāt plecus.

Jūties skaista mūsu radītajos peldkostīmos

Sešu gadu garumā mēs esam intensīvi strādājuši pie sieviešu peldkostīmu izstrādes ar vienu mērķi: lai sievietes, valkājot mūsu peldkostīmus, varētu justies skaistas. Krūšu daļa nav saspiesta, sēžamvieta netiek izcelta un dekoltē zona tiek formēta. Mūsu misija ir nodrošināt ikvienai sievietei viņai piemērotu peldkostīmu, neatkarīgi no viņas ķermeņa uzbūves vai izmēra.

Nenoslīd arī viļņos: testēšana

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos nenoslīd. To testēšanai esam pieaicinājuši sieviešu sērfotāju komandu – sievietes ar atšķirīgām ķermeņa formām; šī komanda izpilda testa protokolu mūsu produktu izstrādes biroja baseinā, Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Šī protokola mērķis ir imitēt sajūtas, ko izjūt sērfotāji, nokrītot viļņos sērfošanas laikā. Ja šī testa rezultāti ir apmierinoši, mēs dodamies sērfot jūrā un veicam mūsu peldēšanas apģērbu testēšanu reālos apstākļos.

Kas ir polsterētās bļodiņas?

Formētās bļodiņas, kas iestrādātas peldkostīma augšdaļā, izceļ jūsu krūtis un veido tām apaļu formu bez redzamām vīlēm un izvairoties no kairinājuma, ko rada griezti un šūti porolona spilventiņi. Domājot par jums un jūsu komfortu, “Olaian” izmanto polsterētās bļodiņas vairumā savu modeļu.

Polsterētās bļodiņas var būt izņemamas, un tādā gadījumā ir iespējams tās nomainīt uz bļodiņām, kas ir par pusi izmēra lielākas vai mazākas.

Sausa un slapja peldkostīma izmēra noteikšana

Lai nodrošinātu ideālu piegulumu ūdenī, svarīgi izvēlēties atbilstošu izmēru, kad vēl esat sausa; slapjš peldkostīms kļūst vaļīgāks. Tāpēc mēs iesakām jums iegādāties atbilstošu izmēru. Uzlaikošanas laikā pielaikošanas kabīnē peldkostīmam ir cieši jāpieguļ jūsu ķermenim un jums jāsajūt tā sniegtais atbalsts. Atsevišķos peldkostīma elementos iestrādātais elastāns ūdenī kļūst mīkstāks, padarot audumu brīvāku.

Odere

Šī peldkostīma augšdaļa ir pilnībā oderēta, lai novērstu auduma caurredzamību, tam kļūstot slapjam.

Vai vēlaties samainīt savu peldēšanas apģērbu?

Izvēlētais izmērs vai modelis nav jums piemērots? Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā? Nekādu problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba etiķeti gadījumam, ja vēlēsieties to samainīt.

“Olaian” – “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas un bodibordinga preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt peldēšanas apģērbu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārliecinātos, ka tas paliek savā vietā arī viļņos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Šis apģērbs nav ieteicams regulārai valkāšanai hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir praktiski pārbaudīts Hendajā, un tam ir veiktas vairākas laboratoriskas pārbaudes, lai garantētu lietošanas kvalitāti lietojumos, kādiem tas ir izstrādāts: pārbaudīts auduma elastīgums un stabilitāte, kā arī krāsu noturība pret berzēšanu un mazgāšanu, tas ir pakļauts jūras ūdens, hlorēta ūdens un gaismas iedarbībai, un veiktas produkta vispārējā snieguma pārbaudes pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi