Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8771907 4684423

Sieviešu peldēšanas peldkostīma augšdaļa “Jana”, sarkana/oranža

15,00 €
11,00 €
-26%
Ar nodokļiem
  • Sieviešu peldēšanas peldkostīma augšdaļa “Jana”, sarkana/oranža
  • Sieviešu peldēšanas peldkostīma augšdaļa “Jana”, sarkana/oranža
  • Sieviešu peldēšanas peldkostīma augšdaļa “Jana”, sarkana/oranža
Krāsa: ROZĀ / ORANŽA
  • ROZĀ / ORANŽA
  • MELNA / ROZĀ
  • TIRKĪZA / GAIŠI VIOLETA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo peldkostīma augšdaļu pieredzējušām peldētājām, kuras vēlas atbalstu un sportisku, sievišķīgu konstrukciju.

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Pret hlora iedarbību noturīgs materiāls: vairāk nekā 200 lietošanas stundas.

Stabilitāte

Elastīgas lences un savelkama aukla stingrai noturībai

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Peldkostīma izmērs

Peldētāja attēlā ir 1,73 m gara un valkā 38. Eiropas izmēra apakšdaļu un 40. Eiropas izmēra augšdaļu.

Lūdzu, skatiet izmēru vadlīnijas, lai uzzinātu savu izmēru atbilstoši jūsu krūšu, gurnu un vidukļa apkārtmēra mērījumiem.

Muguras daļas konstrukcija

X veida muguras daļas konstrukcija: peldkostīmam primāri ir jābūt ērtam, lai jūs varētu viegli izpildīt visas kustības bez diskomforta vai sāpēm. Tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldkostīma muguras daļas konstrukciju. Peldkostīms ar X veida muguras daļas konstrukciju — krusteniski izvietotās lences nodrošina neierobežotas kustības. Tā kā lences nav savstarpēji sastiprinātas, tās pielāgojas visiem ķermeņa tipiem.

Materiāls

Mūsu inženieri ir izstrādājuši poliestera bāzes audumu, aizvietojot elastāna šķiedras ar elastolefīna šķiedrām, kas piešķir materiālam pietiekamu elastību, lai sniegtu valkātājam komfortu, vienlaikus nodrošinot aizsardzību pret hlora kaitīgo iedarbību. Šai šķiedrai piemīt arī ātras žūšanas priekšrocība. Vēl viena priekšrocība: pat visspilgtākās krāsas saglabās savu košumu ilgāk.

“Aquaresist” tehnoloģija

Produktiem ar “Aquaresist” sertifikātu tiek garantēta noturība pret hlora iedarbību visā to kalpošanas laikā. Šo iemeslu dēļ tie ir ieteicami regulārai vai intensīvai lietošanai baseinā.

Jūsu aktivitātes

Pieredzējušas peldētājas parasti trenējas klubā, noteiktos laika posmos, saskaņā ar trenera instrukcijām, un peldēšanas distances, kuru mērķis ir uzlabot fizisko sagatavotību un rezultātus, ir 2,5–5 km garas.

Viņas peld, izmantojot 4 dažādus atvēziena veidus un prasmīgi nirst, izceļ ķermeni no ūdens un apgriežas.

Sporta sezonā viņas piedalās sacensībās, pārstāvot savu klubu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 22.0% Elastolefīns, 78.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkti, kas marķēti ar “Aquaresist” sertifikātu, tiek pārbaudīt tos cikliski ievietojot hlorēta ūdens baseinā uz 240 stundām. Visā testēšanas laikā elastības stiprības pasliktināšanās netika novērota. Atšķirībā no standarta peldēšanas izstrādājuma, šis produkts paliek neskarts.

Garantija

2 Gadi